INDG (Industrogradnja d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INDG (Industrogradnja d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

I gospodin Ključariček je poslovao i još uvijek posluje preko TRANS RI i preko POLICENTRA RIJEKA koji su također d.o.o……..pa?

prejak sam i moralno i intelektualno i verbalno i financijski da bi ikada imao potrebu igrati nepošteno - zimzelen

I gospodin Ključariček je poslovao i još uvijek posluje preko TRANS RI i preko POLICENTRA RIJEKA koji su također d.o.o……..pa?

Transadriju ne pratim pa ti ne mogu odgovoriti, no i Kemoboja je poslovala preko doo-a pa je završila tako kako je završila. A ni o Jtmn-u se više ne piše. Ono što želim reći jest to da su najbitinije namjere vlasnika.

Jednog dana sve ce biti dobro, to je nasa nada. Sve je dobro danas, to je iluzija. [b]www.dalekovod.hr[/b]

Nije problem u poslovanju preko d.o.o.-a nego je problem što se ne davaju konsolidirana izvješća i skriva pravo stanje kakvo god ono bilo. Možda ne bi bilo loše da se i ovdje kao kod transadrie malo organiziraju mali dioničari pa možda i uz “Nizozemce” malo natjeraju Galinca na veću transparentnost.

A slažem se i s Nightriderom da su najbitnije namjere vlasnika i mislim da većina ljudi koji jesu u ovoj dionici poput mene vjeruju u Galinčeve namjere i njegove riječi. Činjenica je naprimjer da je Galinec rekao da se za ovu godinu očekuje podjednak prihod kao i za prošlu pa ako je to istina onda ova nekonsolidirana izvješča su takva da je očito da preko d.d-a poslovanje više uopće ne ide pa koja je onda uopće svrha tih izvješća kad nam ništa ne govore.

Za mjesec-dva je Skupština, pa će onda puno toga biti jasnije, a na toj Skupštini se i mali dioničari mogu jače povezati.

prejak sam i moralno i intelektualno i verbalno i financijski da bi ikada imao potrebu igrati nepošteno - zimzelen

….pa koja je onda uopće svrha tih izvješća kad nam ništa ne govore.

da se zadovolji forma[smiley10]

[i][color=gray]Novac je samo koncept. Ukupna vrijednost Zemlje je konstanta[/color][/i]

lucky_b: ” ….pa koja je onda uopće svrha tih izvješća kad nam ništa ne govore. ” da se zadovolji forma[smiley10]

Toplo se nadam da će svima sve biti jasnije nakon skupštine. Samo, pitanje je po kojim će se cijenama onda moći kupiti.

I love the Smell of Profits in the Morning

lucky_b:

….pa koja je onda uopće svrha tih izvješća kad nam ništa ne govore.

da se zadovolji forma[smiley10]

Zakonska obaveza…[smiley2]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

Kaj mi more negdo reć zakaj je taj zblokerani gubitaš uopće na burzi. Kaj ne bi to trebalo po sili zakona nakon 60 dana blokade u stečaj?

Kaj ne bi zakon trebal bit za sve isti? Tak bar veliju tri tenora.[smiley7]

Kaj mi more negdo reć zakaj je taj zblokerani gubitaš uopće na burzi. Kaj ne bi to trebalo po sili zakona nakon 60 dana blokade u stečaj? Kaj ne bi zakon trebal bit za sve isti? Tak bar veliju tri tenora.[smiley7]

Po sili zakona bi i ti mogao dobiti po džepu zbog nekih svojih upisa, pa ništa.[smiley8]

Ozbolt_F:

Kaj mi more negdo reć zakaj je taj zblokerani gubitaš uopće na burzi. Kaj ne bi to trebalo po sili zakona nakon 60 dana blokade u stečaj? Kaj ne bi zakon trebal bit za sve isti? Tak bar veliju tri tenora.[smiley7]

Po sili zakona bi i ti mogao dobiti po džepu zbog nekih svojih upisa, pa ništa.[smiley8]

Ja nemrem živit bez pravne države a same zato kaj smo na forumu vršnjaci bum ti oprostil tvoje krivo mišlenje.

Afrika paprika

Ja sam davno rekao za ovu dionicu, što lošije izvješće , to bolje po cijenu.
Evo lagano se kreće prema gore, ako me oči ne varaju.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Evo ga na! Više ne znam tko je tu lud, a tko nije?!?!?

znanac ???????

New Report

Close