I gospodin Ključariček je poslovao i još uvijek posluje preko TRANS RI i preko POLICENTRA RIJEKA koji su također d.o.o……..pa?
I gospodin Ključariček je poslovao i još uvijek posluje preko TRANS RI i preko POLICENTRA RIJEKA koji su također d.o.o……..pa?
Transadriju ne pratim pa ti ne mogu odgovoriti, no i Kemoboja je poslovala preko doo-a pa je završila tako kako je završila. A ni o Jtmn-u se više ne piše. Ono što želim reći jest to da su najbitinije namjere vlasnika.
Nije problem u poslovanju preko d.o.o.-a nego je problem što se ne davaju konsolidirana izvješća i skriva pravo stanje kakvo god ono bilo. Možda ne bi bilo loše da se i ovdje kao kod transadrie malo organiziraju mali dioničari pa možda i uz “Nizozemce” malo natjeraju Galinca na veću transparentnost.
A slažem se i s Nightriderom da su najbitnije namjere vlasnika i mislim da većina ljudi koji jesu u ovoj dionici poput mene vjeruju u Galinčeve namjere i njegove riječi. Činjenica je naprimjer da je Galinec rekao da se za ovu godinu očekuje podjednak prihod kao i za prošlu pa ako je to istina onda ova nekonsolidirana izvješča su takva da je očito da preko d.d-a poslovanje više uopće ne ide pa koja je onda uopće svrha tih izvješća kad nam ništa ne govore.
Za mjesec-dva je Skupština, pa će onda puno toga biti jasnije, a na toj Skupštini se i mali dioničari mogu jače povezati.
….pa koja je onda uopće svrha tih izvješća kad nam ništa ne govore.
da se zadovolji forma[smiley10]
lucky_b: ” ….pa koja je onda uopće svrha tih izvješća kad nam ništa ne govore. ” da se zadovolji forma[smiley10]
Toplo se nadam da će svima sve biti jasnije nakon skupštine. Samo, pitanje je po kojim će se cijenama onda moći kupiti.
lucky_b:
”
….pa koja je onda uopće svrha tih izvješća kad nam ništa ne govore.
”
da se zadovolji forma[smiley10]
Zakonska obaveza…[smiley2]
Kaj mi more negdo reć zakaj je taj zblokerani gubitaš uopće na burzi. Kaj ne bi to trebalo po sili zakona nakon 60 dana blokade u stečaj?
Kaj ne bi zakon trebal bit za sve isti? Tak bar veliju tri tenora.[smiley7]
Kaj mi more negdo reć zakaj je taj zblokerani gubitaš uopće na burzi. Kaj ne bi to trebalo po sili zakona nakon 60 dana blokade u stečaj? Kaj ne bi zakon trebal bit za sve isti? Tak bar veliju tri tenora.[smiley7]
Po sili zakona bi i ti mogao dobiti po džepu zbog nekih svojih upisa, pa ništa.[smiley8]
Ozbolt_F:
”
Kaj mi more negdo reć zakaj je taj zblokerani gubitaš uopće na burzi. Kaj ne bi to trebalo po sili zakona nakon 60 dana blokade u stečaj? Kaj ne bi zakon trebal bit za sve isti? Tak bar veliju tri tenora.[smiley7]
”
Po sili zakona bi i ti mogao dobiti po džepu zbog nekih svojih upisa, pa ništa.[smiley8]
Ja nemrem živit bez pravne države a same zato kaj smo na forumu vršnjaci bum ti oprostil tvoje krivo mišlenje.
Afrika paprika
Ja sam davno rekao za ovu dionicu, što lošije izvješće , to bolje po cijenu.
Evo lagano se kreće prema gore, ako me oči ne varaju.