Ovo je stvarno jedna od najnetransparentnijih dionica na tržištu. Bez konsolidiranog izvješća ovo apsolutno ništa ne znači. Prihodi su sigurno nekoliko puta veći od prikazanih. Trebalo bi u FINA-i doci nekako do izvjesca stanogradnje d.o.o. i vidjeti sto se tamo događa. Ovo već postaje smiješno. Konsolidiranih izvješća uopće nema za bilo koje prošlo razdoblje a već su puno puta obećavana. “Nizozemci” imaju pravo biti ljuti nakon ovoga i vjerojatno će se i oni uskoro oglasiti.
Ovo je stvarno jedna od najnetransparentnijih dionica na tržištu. Bez konsolidiranog izvješća ovo apsolutno ništa ne znači. Prihodi su sigurno nekoliko puta veći od prikazanih. Trebalo bi u FINA-i doci nekako do izvjesca stanogradnje d.o.o. i vidjeti sto se tamo događa. Ovo već postaje smiješno. Konsolidiranih izvješća uopće nema za bilo koje prošlo razdoblje a već su puno puta obećavana. “Nizozemci” imaju pravo biti ljuti nakon ovoga i vjerojatno će se i oni uskoro oglasiti.
Ništa čudno. Sve dok regulatorna tijela nemaju volje i snage ovakve stvari strogo kažnjavati, biti će nam tako kako jest.
Na svu sreću, ako već ne možemo utjecati na transparentnost tvrtke, ne moramo imati njihove dionice.
Naše tržište nije široko, ali na izboru je više od 100 drugih, burzovno likvidnih dionica. To je za manjeg pa i srednjeg ulagača uglavnom dovoljno.
…
Konsolidiranih izvješća uopće nema za bilo koje prošlo razdoblje a već su puno puta obećavana. “Nizozemci” imaju pravo biti ljuti nakon ovoga i vjerojatno će se i oni uskoro oglasiti.
E da, ovi navodnici na Nizozemci su kljucni. Dosta radim s doticnima i nema j* sanse da bi pripadnici doticnih bezglavo uletili u investiciju ne poznajuci stanje. Stoljeca lihvarenja i trgovine su za njima. Jel netko zna iz koje rupe su oni ispuzali?
pa koliki je na kraju? [smiley2]
Jos godinu-dvije ovim tempom i nece ga vise biti [smiley1]. Oce to konsolidirano doci, da vidimo gdje su junaci?
napisati ću ono što sam napisao i za Ingru, i za Dalekovod, IGH, Viadikt i sve ostale građevinare…. GRAĐEVINARI SU PRECJENJENI….
Apsolutno se ne slažem sa Vama kolega, građevinske dioince pokazuju žilavost jer su sve osim ingre podbacile u zadnjim izvješćima, a cijena im je samo privremeno pala , ili uopće nije pala.vrijeme će pokazati da će građevinske dionice nastaviti sa rastom i biti bolja prilika od mnogih dioinca ispod booka, koje se obično spominju kao protuteža građevinskim. Uostalom to se svakodnevno i pokazuje.
Ovi ovdje su pak smanjili broj sudskih postupaka, ako se ne varam bilo ih je preko 5 000 , sada ih je samo 4 500. Slažem se sa kolegama da treba vidjeti i ta društva kćeri, odnosno konsolidirano izvješće , ali da je ovo katastrova, je, međutim u ovakvim uvjetima u kakvim se tvrtka nalazi je bilo i za očekivati.
Sve je obrađeno na : http://www.transfer-biro.hr/g2168.aspx
918,50kn
BV je dakle 918.50kn što bi značilo da je sadašnja cijena 1665kn 1,8 BV
Industrogranja je u biti sasvim tipična dionica građevinskog sektora koja slijedi omjer sektorskog P/Bv. Samo što to ne čini povećanjem cijene nego smanjenjem booka. Ako cijena ostane ista, još par FI i bit će ko Ingra… [smiley4]
Industrogranja je u biti sasvim tipična dionica građevinskog sektora koja slijedi omjer sektorskog P/Bv. Samo što to ne čini povećanjem cijene nego smanjenjem booka. Ako cijena ostane ista, još par FI i bit će ko Ingra… [smiley4]
He, he, izgleda da je tako. Ja sam misljenja da i INDG ode u stecaj i firma se likvidira, i dalje bi se trzilo njome na burzi uz polagan rast cijene, samo da zabunom ostave ticker na ZSE…
Sigurno se još mnogi sjećaju kako su se neznalice nekad davno i s Transadrijom izrugivali ovako kao sad ovi s Industrogradnjom.
Tržišna cijena Transadrije tad je bila ispod 1.000 kuna.
Čovjek često svoje neznanje svojim otvorenim porugama prikriva.
Sigurno se još mnogi sjećaju kako su se neznalice nekad davno i s Transadrijom izrugivali ovako kao sad ovi s Industrogradnjom. Tržišna cijena Transadrije tad je bila ispod 1.000 kuna. Čovjek često svoje neznanje svojim otvorenim porugama prikriva.
A činjenica je da Galinec daje informacija na kapaljku i to traje već predugo. Mnoge drhtave ručice su izgubile strpljenje. Valjda se moje još drže 🙂
Sigurno se još mnogi sjećaju kako su se neznalice nekad davno i s Transadrijom izrugivali ovako kao sad ovi s Industrogradnjom.
Tržišna cijena Transadrije tad je bila ispod 1.000 kuna.
Čovjek često svoje neznanje svojim otvorenim porugama prikriva.
Evo ja sam se prestao rugati sa INDG, iako nisam promijenio mišljenje. Osobno mislim da će tu profitirati Galinec, a za ostale sumnjam. Ne znam kakve su namjere Galinca ali navodno se već sad posluje preko doo-a?