INDG (Industrogradnja d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INDG (Industrogradnja d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

. ” kolega, već ste do sada trebali shvatiti da je ovo jedna od najnetransparentnijih dionica, tako da FI možete koristiti za pokrivanje poda ako krećite [smiley2] i slične rabote …

dodar kolega fazan……….ha ha ha hi

FI katastrofa.

GUBITAK JE REZULTAT TROŠKOVA PROIZAŠLIH IZ KAŠNJENJA PO PROJEKTIMA IZ RANIJIH GODINA, IZGUBLJENIH PARNICA I TROŠKOVA RESTRUKTURIRANJA (PRVENSTVENO SMANJENJA BROJA ZAPOSLENIH). PODACI NISU USPOREDIVI S ISTIM RAZDOBLJEM 2006. GODINE JER JE ZBOG BLOKADE RAČUNA GLAVNINA POSLOVANJA DANAS ORGANIZIRANA PREKO DRUŠTVA-KĆERI U 100-POSTOTNOM VLASNIŠTVU (INDUSTROGRADNJA – STANOGRADNJA D.O.O.).

No respect

Sad će rasti

Hell is Empty and all the Devils are Here

dakle gospodo, može se zaključiti da su općenito svi građevinari PRECJENJENI a očekivanja i obećanja bila ludom radovanja… toplo preporučujem bris iz sekotra građevine jer je sve precjenjeno, kako je do sada bilo napuhavanje, sada slijedi ispuhavanje cijena….

[b]kupuj od pesimista i prodaj optimistu, al budi realist[/b][color=black][/color]

dakle gospodo, može se zaključiti da su općenito svi građevinari PRECJENJENI a očekivanja i obećanja bila ludom radovanja… toplo preporučujem bris iz sekotra građevine jer je sve precjenjeno, kako je do sada bilo napuhavanje, sada slijedi ispuhavanje cijena….

Moguće. Ipak, Industrogradnja je u problemima od prije.

No respect

🙂

I love the Smell of Profits in the Morning

Sad će se plavi javiti[smiley1]

Hell is Empty and all the Devils are Here

🙂

Mislim da se neće popraviti izvješće po konsolidaciji.

No respect

fazan: ” 🙂 ” Mislim da se neće popraviti izvješće po konsolidaciji.

znaš kako se kaže: misliti i s…. nije isto
[smiley2]

SLK:

fazan: ” 🙂 ” Mislim da se neće popraviti izvješće po konsolidaciji.

znaš kako se kaže: misliti i s…. nije isto
[smiley2]

[smiley1]

No respect

Dosta zezanacije.

Uskoro nas očekuje poziv za glavnu skupštinu, a na dnevnom redu, toplo se nadam, dokapitalizacija.

Pozdrav, svim dioničarima INDG!

Izvješće je takvo kakvo je. Istina book je sada 800 kuna, prihodi 4 puta manji, zalihe ubi bože, ali ima nade.

Nema veze što je račun blokiran i nema plaća. Važan je optimizam. Stečaj je tu.

Marinko dolazi sa godišnjeg 25.08. samo obzriom na Mundus, Jelen i ostale ne znam kad će INDG doći na red.

Savjet je ipak : RiB

Zoran Milanović: " [u]......to nisam pročitao, ne znam ništa o tome a najbolje mi je kad čujem da o tome treba odlučiti struka, ma kakva struka, mislim .........[/u]"

New Report

Close