. ” kolega, već ste do sada trebali shvatiti da je ovo jedna od najnetransparentnijih dionica, tako da FI možete koristiti za pokrivanje poda ako krećite [smiley2] i slične rabote …
dodar kolega fazan……….ha ha ha hi
FI katastrofa.
GUBITAK JE REZULTAT TROŠKOVA PROIZAŠLIH IZ KAŠNJENJA PO PROJEKTIMA IZ RANIJIH GODINA, IZGUBLJENIH PARNICA I TROŠKOVA RESTRUKTURIRANJA (PRVENSTVENO SMANJENJA BROJA ZAPOSLENIH). PODACI NISU USPOREDIVI S ISTIM RAZDOBLJEM 2006. GODINE JER JE ZBOG BLOKADE RAČUNA GLAVNINA POSLOVANJA DANAS ORGANIZIRANA PREKO DRUŠTVA-KĆERI U 100-POSTOTNOM VLASNIŠTVU (INDUSTROGRADNJA – STANOGRADNJA D.O.O.).
dakle gospodo, može se zaključiti da su općenito svi građevinari PRECJENJENI a očekivanja i obećanja bila ludom radovanja… toplo preporučujem bris iz sekotra građevine jer je sve precjenjeno, kako je do sada bilo napuhavanje, sada slijedi ispuhavanje cijena….
dakle gospodo, može se zaključiti da su općenito svi građevinari PRECJENJENI a očekivanja i obećanja bila ludom radovanja… toplo preporučujem bris iz sekotra građevine jer je sve precjenjeno, kako je do sada bilo napuhavanje, sada slijedi ispuhavanje cijena….
Moguće. Ipak, Industrogradnja je u problemima od prije.
fazan: ” 🙂 ” Mislim da se neće popraviti izvješće po konsolidaciji.
znaš kako se kaže: misliti i s…. nije isto
[smiley2]
SLK:
”
fazan: ” 🙂 ” Mislim da se neće popraviti izvješće po konsolidaciji.
”
znaš kako se kaže: misliti i s…. nije isto
[smiley2]
[smiley1]
Dosta zezanacije.
Uskoro nas očekuje poziv za glavnu skupštinu, a na dnevnom redu, toplo se nadam, dokapitalizacija.
Pozdrav, svim dioničarima INDG!
Izvješće je takvo kakvo je. Istina book je sada 800 kuna, prihodi 4 puta manji, zalihe ubi bože, ali ima nade.
Nema veze što je račun blokiran i nema plaća. Važan je optimizam. Stečaj je tu.
Marinko dolazi sa godišnjeg 25.08. samo obzriom na Mundus, Jelen i ostale ne znam kad će INDG doći na red.
Savjet je ipak : RiB