pa njima je vrijednost svakog spora protiv njih barem 5 mil kn…a koliko još samo ima sporova? cca 5.000, izračunajte sami…
pa njima je vrijednost svakog spora protiv njih barem 5 mil kn…a koliko još samo ima sporova? cca 5.000, izračunajte sami…
5 000 * 5 000 000 = 25 000 000 000
Pa nije ni to neka velika lova…. a tko kaže da će baš sve izgubiti….a možda postoji i koji spor kojim INDG potražuje..? Hm, tko zna…
Gdje je nestao Josip Dozan iz INDG? Tek sam sad vidio da je 11.06. imao 1171 ,a sada manje od 1100 dionica.. Koliko manje,ne znam..
U oko 3000 sporova INDG je tuženik a u oko 2000 sporova INDG je tužitelj. Nije baš tako crno kako navodiš. Vrlo je važno i što je za ovu presudu Galinec rezervirao daleko više novaca.
Ne znam samo kako će ti to pomoći. BSN.
Inače nije sve crno. Ima i malo crvenog ali to će sve Marinko riješiti.
P.S. A kad će radnici dobiti plaće za travanj i kako će im to pomoći ???
Samo što je INDG kao tuženik još uvijek aktivni subjekt koji još uvijek nije u stečaju, dok je većina firmi koje INDG tuži davno otišlo u stečaj i tu nema naplate.[smiley6]
Samo što je INDG kao tuženik još uvijek aktivni subjekt koji još uvijek nije u stečaju, dok je većina firmi koje INDG tuži davno otišlo u stečaj i tu nema naplate.[smiley6]
Od tih sporova se ne očekuje previše, a sve što kapne, dobro kapne.
A za ove sporove u kojima smo tuženik, nofci su rezervirani. Ili barem za veći dio!
Sjedi 1!
U pravu si !!! Toliki silni novac su rezervirali i imaju ga na računu, pa su ga zato blokirali.[smiley15]
maxmini: ” Samo što je INDG kao tuženik još uvijek aktivni subjekt koji još uvijek nije u stečaju, dok je većina firmi koje INDG tuži davno otišlo u stečaj i tu nema naplate.[smiley6] ” Od tih sporova se ne očekuje previše, a sve što kapne, dobro kapne. A za ove sporove u kojima smo tuženik, nofci su rezervirani. Ili barem za veći dio! Sjedi 1!
ajde kolega pokažite mi na FI gdje se te rezerve vide?
fazan: ” maxmini: ” Samo što je INDG kao tuženik još uvijek aktivni subjekt koji još uvijek nije u stečaju, dok je većina firmi koje INDG tuži davno otišlo u stečaj i tu nema naplate.[smiley6] ” Od tih sporova se ne očekuje previše, a sve što kapne, dobro kapne. A za ove sporove u kojima smo tuženik, nofci su rezervirani. Ili barem za veći dio! Sjedi 1! ” ajde kolega pokažite mi na FI gdje se te rezerve vide?
Kada ih ti budeš vidio, onda će cijena biti 4.500,00 kn!
[smiley2]
kolega to nije ispravan odgovor [smiley2] ako rezerve postoje trebale bi se vidjeti ili u bilanci ili negdje drugdje…u rdgu vidimo da je iznos rezervacija u prošloj godini bio 500 tisuća kn i to je to…prethodne rezervacije su pokrile dio gubitka i uglavnom prema nekoj mojoj računici saldo rezrvacija je 0.
kolega to nije ispravan odgovor [smiley2] ako rezerve postoje trebale bi se vidjeti ili u bilanci ili negdje drugdje…u rdgu vidimo da je iznos rezervacija u prošloj godini bio 500 tisuća kn i to je to…prethodne rezervacije su pokrile dio gubitka i uglavnom prema nekoj mojoj računici saldo rezrvacija je 0.
kolega, već ste do sada trebali shvatiti da je ovo jedna od najnetransparentnijih dionica, tako da FI možete koristiti za pokrivanje poda ako krećite [smiley2] i slične rabote …