Gdje će cijena dionice biti kad se sve posloži i prvi veći poslovi krenu ?
THNK ?
Mogućno, s obzirom da Galinec ima dobru tehniku.
Sarah-Kay: ” Gdje će cijena dionice biti kad se sve posloži i prvi veći poslovi krenu ? ” THNK ?
To je rekao i kolega Sarah,ja ipak mislim 4500 cca 2 godine,ak ne i prije…
fazan: ” Sarah-Kay: ” Gdje će cijena dionice biti kad se sve posloži i prvi veći poslovi krenu ? ” THNK ? ” To je rekao i kolega Sarah,ja ipak mislim 4500 cca 2 godine,ak ne i prije…
Malo poslova, pa malo dokapitalizacije, pa malo book buildinga, pa malo naručenih novinskih članaka, pa malo drukanja na forumu …
hm, možda sam mislio na INGR, a ne na THNK ?
… hm, možda sam mislio na INGR, a ne na THNK ?
Ma ti si mislio na MMTZ.[smiley2]
fazan: ” … hm, možda sam mislio na INGR, a ne na THNK ? ” Ma ti si mislio na MMTZ.[smiley2]
KNZM, vrag će ga više znati s tim kraticama [smiley2][smiley2]
Citat:
Izravnu ratnu štetu za oduzetu, oštećenu i uništenu imovinu Društva potvrdilo je
Ministarstvo financija u ožujku 2001. u vrijednosti 4.631.000,- DEM.
Ovo je s kamatama već jako lijepo naraslo, ako nije plaćeno naravno.
Vaš link Citat: Izravnu ratnu štetu za oduzetu, oštećenu i uništenu imovinu Društva potvrdilo je Ministarstvo financija u ožujku 2001. u vrijednosti 4.631.000,- DEM. Ovo je s kamatama već jako lijepo naraslo, ako nije plaćeno naravno.
Zavisi jel’ se kamate računaju na DEM ili KN!
Odlična vijest: ( večernji list 25.07. )
INDG izgubila presudu za neiporučeni cement u iznosu od 650.000 $ + sudski troškovi 1.7 mil kuna.
Ukupno cca 5 mil kuna. ( eh da i tu idu kamate )
Nije loše, nije loše još samo 4998 sporova.
Samo ne znam kako će Vam to pomoći. BSN.
Odlična vijest: ( večernji list 25.07. ) INDG izgubila presudu za neiporučeni cement u iznosu od 650.000 $ + sudski troškovi 1.7 mil kuna. Ukupno cca 5 mil kuna. ( eh da i tu idu kamate ) Nije loše, nije loše još samo 4998 sporova. Samo ne znam kako će Vam to pomoći. BSN.
Pa ti si živ,crko dabogda? [smiley2]