Nije puno, ali nek se zna… [smiley10] Industrogradnja d.d. – Presuda na teret Industrogradnje (2007-07-23) Društvo Industrogradnja d.d. dostavilo je Obavijest o presudi na teret Društva. http://www.zse.hr/novosti/854-07-INDG_obavijest.pdf
Nije bitno … samo ti drži temu na vrhu.
Ipak budimo dobronamjerni pa podvucimo ono najvažnije:
“…Industrogradnja će na presudu uložiti žalbu.
Eventualni gubitak u predmetnoj parnici
značajno je manji od iznosa rezervacija za gubitke po aktivnim sudskim parnicama….”
Ipak budimo dobronamjerni pa podvucimo ono najvažnije: “…Industrogradnja će na presudu uložiti žalbu. Eventualni gubitak u predmetnoj parnici značajno je manji od iznosa rezervacija za gubitke po aktivnim sudskim parnicama….”
Ne vide oni moja sara dalje od svog nosa … a kamoli da kuže da za sve veće sudske sporove postoji rezervacija … bito je da je tema na vrhu …
Ipak budimo dobronamjerni pa podvucimo ono najvažnije: “…Industrogradnja će na presudu uložiti žalbu. Eventualni gubitak u predmetnoj parnici značajno je manji od iznosa rezervacija za gubitke po aktivnim sudskim parnicama….”
Ovo je još više važno.
“Također vezano uz poslovanje u Iraku 80-tih i 90-tih godina prošlog stoljeća. Industrogradnja svoja značajna potraživanja, barem za sada ne uspijeva naplatiti.”
” Ovo je još više važno. “Također vezano uz poslovanje u Iraku 80-tih i 90-tih godina prošlog stoljeća. Industrogradnja svoja značajna potraživanja, barem za sada ne uspijeva naplatiti.”
To je i meni upalo u oči….
…
??[smiley10] Aj ponovi to….[smiley2]
fazan: ” … ” ??[smiley10] Aj ponovi to….[smiley2]
koje ?
mmstanic: ” fazan: ” … ” ??[smiley10] Aj ponovi to….[smiley2] ” koje ?
Te točkice…[smiley2][smiley2][smiley2][smiley2]
fazan: ” mmstanic: ” fazan: ” … ” ??[smiley10] Aj ponovi to….[smiley2] ” koje ? ” Te točkice…[smiley2][smiley2][smiley2][smiley2]
Ne kužim …
Počeo sam priču da i indg ima osim ovog iračana još tužbi s tog područja, ali sam se predomislio i stavio tri točkice. Nije bitno, ionako svi znamo kuda to vodi.
Ma malo se zezam,mislio sam na te tri točkice….
Živio Galinec………..[smiley2]
Nema više neugodnih iznenađenja kod Industrogradnje.
Sve je već uračunato.
Cijena se ipak sa 500 kuna iz crnog perioda Industrogradnje popela na 1.700 kuna.
Gdje će cijena dionice biti kad se sve posloži i prvi veći poslovi krenu ?