Ajde sad molim te neukima objasni kakve to veze ima s INDG!
Evo je tunjevina nestrpljiv da čuje o čemu se radi. [smiley2]
Ajde sad molim te neukima objasni kakve to veze ima s INDG! Evo je tunjevina nestrpljiv da čuje o čemu se radi. [smiley2]
Koliko je meni poznato industrogradnja je vlasnik nekog zemljišta na Laništu. Odnosno znam da je na svojem zemljištu tamo gradila stanove te također da je prodala neko zemljište gradu koje je gradu bilo potrebno za neke komunalne radove. Ako i koliko je zemljišta tamo još uvijek u vlasništvu industrogradnje, ne znam. Ako netko zna, neka podijeli sa ostalima 🙂
Nju apdejt from biznis.hr: Vaš link
Prvi put vidim da su se Nizozemci kakti “pozitivno” izrazili oko nečega u vezi sa INDG. Dugo im je trebalo… [smiley2]
Industrogradnja se ne tako davno prodavala na kontejnere, pa onda na šteke.
Danas se prodaje na kutije od po 20 komada.
Uskoro će doći dan kada će joj cijena biti takva da će se prodavati na komad.
17.07.2007
…
6. HPB D.D. (+22) 2.822 2,26 Skrb. račun
…
8. FILIPOVIĆ MARIJAN (+4) 1.979 1,58 Osnovni račun
9. STJEPAN BENČEC 1.171 0,94 Račun portfelja
10. BABIĆ ANA 1.091 0,87 Osnovni račun
Ukupno: 60,84
Lijepo je što si optimista.
A Filipović samo gricka i deblja poziciju. Uletio i HPB skrbnički…
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=f5dd2823-f64a-4715-a44a-81c623fea2e1&ref=lastadd
“Ističu da, iako se ovakav razvoj situacije čini pozitivnim, problemi Industrogradnje ni izbliza nisu riješeni te ona ostaje tvrtka u kritičnom stanju koja treba injekciju svježeg kapitala. Za to je ključna objava konsolidiranog revidiranog financijskog izvješća za fiskalnu 2006. godinu, što je dioničarima i obećano u roku dva tjedna od skupštine dioničara, koja je održana 23. svibnja, no to se do danas nije dogodilo.”
Mislim, je*eš firmu koja se ovako ponaša prema svojim dioničarima
[smiley5]
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=f5dd2823-f64a-4715-a44a-81c623fea2e1&ref=lastadd
“Ističu da, iako se ovakav razvoj situacije čini pozitivnim, problemi Industrogradnje ni izbliza nisu riješeni te ona ostaje tvrtka u kritičnom stanju koja treba injekciju svježeg kapitala. Za to je ključna objava konsolidiranog revidiranog financijskog izvješća za fiskalnu 2006. godinu, što je dioničarima i obećano u roku dva tjedna od skupštine dioničara, koja je održana 23. svibnja, no to se do danas nije dogodilo.”
Mislim, je*eš firmu koja se ovako ponaša prema svojim dioničarima
[smiley5]
Nisu ga dovršili jer nagodba sa državom mijenja stvari (na bolje). Međutim, sada nema razloga za daljnja odgađanja pa ćemo vidjeti kako će se Uprava pokazati…
1700,00 96
1650,08 10
1650,07 7
1650,05 10
1650,00 10
Evo Marijan bi htio još kupovati po 1700 ali prometa nema. Izgleda da smo se riješili skoro svih slabih ručica 🙂
Konsolidirano će se objaviti nakon što Delloite napravi reviziju. Tako je rečeno, tako će i biti.
Konsolidirano će se objaviti nakon što Delloite napravi reviziju. Tako je rečeno, tako će i biti.
Još je i rečeno da će i izvještaj biti poslije nagodbe s državom što je malo kasnilo, vjerojatno i zbog nizozemaca koji su vikali na sav glas. Pretpostavljam da će uskoro i poziv na skupštinu.
Jesen i zima će biti vrući za vlasnike ove firme.
Pozdrav!
Žiku danas top 10.
Zimzi više voli biti u top 10 nego kruha jesti.
[smiley2][smiley2][smiley2][smiley2][smiley2][smiley2][smiley2]
Nije puno, ali nek se zna… [smiley10]
Industrogradnja d.d. – Presuda na teret Industrogradnje
(2007-07-23)
Društvo Industrogradnja d.d. dostavilo je Obavijest o presudi na teret Društva.