INDG (Industrogradnja d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INDG (Industrogradnja d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

tek ćemo saznati 🙂 i onda kupujete ? živjeli špekulanti 🙂

sve je lako kad si mlad :)

kupljeno prije godinu i pol, nema tu spekulacije[smiley1]

“Please, God, Just One More Bubble.”

hmm…može li netko objasniti po čemu je ovo pozitivno ??? potraživanje indg 31 mil. potraživanje ministarstva 66….ovdje ispada da indg mora platiti 31 mil ?? meni ovo izgleda kao priprema za stečaj ? ono tipa sredjuju se neke stvari… ili se varam ? [smiley6]

Varaš se dušebrižniče.

Ovdje ispada da će INDG imati izvanredan prihod do 31 milijuna kuna jer su ta potraživanja vjerojatno vrijednosno usklađena (sjela na troškove) u ranijim izvještajnim razdobljima.

I sam Galinđos kaže da će ovo imati pozitivan utjecaj na RDiG.

Osim toga, vidi se da ide novi sporazum koji je vezan za ratne štete koje je pretrpjela INDG.

Vežite se polijećemo.

[smiley1][smiley1]

[b][color=blue]Popravljam hrenovke![/color][/b]

Neće puno vremena proći, a Industrogradnja će opet biti najjači građevinski brend u Hrvatskoj.

prejak sam i moralno i intelektualno i verbalno i financijski da bi ikada imao potrebu igrati nepošteno - zimzelen

Ima jeftino IPKK po 1.300,00. On sigurno ne ide u stečaj!

I love the Smell of Profits in the Morning

Imatelji INDG, svaka vam čast. Iskreno.

Ja nisam izdržao sve stresove koje mi je ova dionica donesla, pa sam izašao prije par tjedana. Ali svima koji jeste izdržali (posebno moj najbolji frend) skidam kapu.

sve je to u redu, samo koliko ja znam većina kvalitetnog kadra je napustila firmu, nema baš neikih većih poslova na vidiku, trebaće još dosta vremena dok ova firma stane na noge. Ali vjerujem da ce se izvuci samo treba vremena i dobar management!

sve je to u redu, samo koliko ja znam većina kvalitetnog kadra je napustila firmu, nema baš neikih većih poslova na vidiku, trebaće još dosta vremena dok ova firma stane na noge. Ali vjerujem da ce se izvuci samo treba vremena i dobar management!

Galinec ipak igra malo prljavu igru u pogledu zatvorenosti i puštanja informacija na kapaljku. Poslova itekako ima, stvari u zadnjih godinu dana su se dramatično popravile. Ali ono što Galinec radi je pokušava sakriti pravo stanje i prikazati ga puno lošijim nego što ono uistinu jeste. Moguće je da će on sada izbaciti konsolidiran izvještaj za 2006-u u kojem će opet pokazati veliki gubitak. Ali zato će sad izvještaj za polugodište opet biti nekonsolidiran i prikazivati će samo poslovanje d.d-a a ne firmi kćeri preko kojih ide većina poslovanja. A moje “neprovjerene” informacije govore da u ovoj godini iz operativnog poslovanja industrogradnja posluje pozitivno. A kada jednom Galinec pusti nešto konsolidirano iz ove godine vjerojatno će se mnogi iznenaditi.

Neznam na čemu temeljite optimizam….na ovakvim “impozantnim ” prometima… možda???[smiley11]

Neće puno vremena proći, a Industrogradnja će opet biti najjači građevinski brend u Hrvatskoj.

Ili u Sloveniji! [smiley2]

Na Laništu će se graditi poslovni toranj i neboderi

Na potezu između Jadranske avenije i Save gradit će se poslovni toranj od 46 katova, te stambeno-poslovni neboderi visine do 25 katova, javlja Večernji list. Naselje će biti pored buduće Sveučilišne bolnice, dijelit će ga cesta prema budućem Jarunskom mostu, a stanovi će biti namijenjeni bogatijoj klijenteli. Od 10 radova pristiglih na natječaj za uređenje tog dijela Laništa žiri je izabrao projekt studija Urbane tehnike i Crtkano. “To je područje vitalne točke ulaska u grad, pa smo na prostoru neposredno prije prelaska rijeke zamislili neboder koji predstavlja prestiž u poslovnom svijetu i pokazuje snagu investitora”, izjavio je Dražen Plevko iz Urbanih tehnika.
Večernji list,14.07.2007.

prejak sam i moralno i intelektualno i verbalno i financijski da bi ikada imao potrebu igrati nepošteno - zimzelen

New Report

Close