INDG (Industrogradnja d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INDG (Industrogradnja d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Bez konsolidiranog FI ne znamo ništa
[smiley7]

Ja sam brži od brzog, hitriji od hitrog !

Sve ok kolega Yoko,napumpajte vi još kapitala u Indg,nemam ništa protiv. Već sam napisao svatko je sebi odgovoran za svoje postupke. Znaš dobro da nisam naivac,svi pričate o imovini a dioničari sa većim paketima nemogu prići do tvrtke,javno traže pomoć. Sve je to dosta čudno, ti odnosi vjerovnika, potraživnja, možda i to znate u svaku lipu? Kako se dolazo do bilance s obzirom na pretakanja i blokiran račun. I viktor lenac je bio institucija pa je otišao u stečaj, to je glupa teza i opasna. Treba ga netko samo pokrenuti i što onda. Za kraj i Lenac je imao velike prihode ,ima ih i danas. Nemam dionice INDG samo vas upozoravam da smanjite poker ambicije.Pozdrav i sorry

Što se vi kolega sekirate za njihovu lovu ? To su sve igrači koji su jako rano ušli uz zaradu od 200% . Tu je jedino pitanje imali šanse za dobitak za nove ulagače ! Što se tiče stranaca oni bi htjeli MULE , te se prave ENGLEZI / kao nisu zna li što kupuju / Na kraju uvjek bih prije izabrao ” ŠUMU ” nego drvo ! Možda griješim ali ništa me ne košta nemam Industrogradnju !

Glory, glory Leeds United
They’re the greatest football team in all the land

I love the Smell of Profits in the Morning

jel zna ko priča se da će indg krenuti kao lvcv up. ima li ko kakvih vijesti o izjednečavanju BV-a

jel zna ko priča se da će indg krenuti kao lvcv up. ima li ko kakvih vijesti o izjednečavanju BV-a

Pa sad tehnicki, posto LVCV ima veci BV od INDG, LVCV povecava svoj BV, a INDG smanjuje, tesko da ce doc do izjednacavanja. Mozda ste mislili kolega na omjer P/B?

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

alooooooooo

1.700,00 kn

+ 5%

INDG je strogo kontrolirana dionica, tako da njen rast sigurno nema veze s fundamentima.

INDG je strogo kontrolirana dionica, tako da njen rast sigurno nema veze s fundamentima.

I Zdenka!

jel netko prati ovo ???

“Please, God, Just One More Bubble.”

jel netko prati ovo ???

Ja znam jednoga koji sigurno prati, ali će me tužiti vjeki pa ga ne smijem spominjati! [smiley1]

jel netko prati ovo ???

Najvjerojatnije uprava realizira opcije, nagradu za dobro poslovanje [smiley2]. Evo stanja, pa cemo vidjet za par dana, moglo bi biti promjena:

INDUSTROGRADNJA D.D./REDOVNA INDG-R-A

Vlasnik računa Stanje [%] Vrsta računa
1. NEGOTIATOR D.O.O. 28.740 22,98 Osnovni račun
2. AGLAIA B.V. 20.000 15,99 Osnovni račun
3. PROPOSITA D.O.O. 9.642 7,71 Osnovni račun
4. CENTAR BANKA D.D. 4.400 3,52 Skrb. račun
5. HPB D.D. 2.812 2,25 Skrb. račun
6. HPB D.D./AUREUS INVEST – AUREUS EQUITY OIF 2.230 1,78 Skrb. račun
7. STJEPAN BENČEC 1.171 0,94 Račun portfelja
8. DOZAN JOSIP 1.131 0,90 Osnovni račun
9. BABIĆ ANA 1.091 0,87 Osnovni račun
10. MITROVIĆ MILIVOJ 1.011 0,81 Osnovni račun