kolega ides i sami znate da informacija sa sastanka ima…i da su već objavljene na netu [smiley2]
dokapitalizacija: 20-30 mil eura…
I onda što je tu negativno da će se cijena srozati?
nudi se dokapitalizacija baš kako je zubašpara prognozirala…[smiley2]
nadam se da nitko nije bio lud i kupovao na ovim razinama…jer je iduća razina dobrano ispod 1500…
Molim moderatora da me poštedi uvreda na moj račun.
Nažalost, kao što sam i pretpostavljao sastanak nije prošao dobro, jer je Aglia tražila dubinsko snimanje od čega Galinec bježi ko vrag od tamjana.
Tako da dokapitalizacija kako sam pretpostavljao neće ići na ovim razinama. Moj kolega je bio na sastanku i smatra da je plan Galinca loš i vodi tvrtku u stečaj, dok Aglia nudi svjež novac ali uz kontrolu i dubinsko snimanje. Dokapitalizaciju je trebalo odraditi po cijeni 1100 kuna po dionici ne samo dioničarima već i svima koji to žele. Naravno, Galincu to ne odgovora, ali mislim da je to jedini izlaz. Nizozemci su vidjeli da je vrag odnio šalu i da treba tvrtku spasiti na bilo koji način jer je poslovanje ravno katastrofi.
Toliko o tome, nažalost nisam imao vremena za dublju analizu jer sam dosta analizirao tržište i trgovao.
U svakom slučaju mislim da će i na ovoj dionici biti prilika za daytrading.
Vaša Bubašpara.
nemojte se ljutiti kolega bubašpara…bio je to ljapsus ljingve [smiley2]…počnem pisati zna…i shvatim da se obračam vama…eto
što se tiče dokapitalizacije ja imam druge informacije…dokapitalizacija je definitivno u igri…samo ne pušim ovo sa nizozemcima…oni su jako škrti narod i ne ulaze nigdje gdje ne vide profit …osim ako iza te aglije ne stoji netko drugi…a što se tiče dubinskog snimanja, pa zar to nije bilo prije pola godine[smiley8]
osim toga ne bi me začudilo da ti nizozemci imaju neku put opciju za svoj paket…gotovo sam 100% siguran u to…što znači da su oni osigurani, a vi?
U dobro obavještenim brokerskim krugovima pričalo se i o kriminalnom miljeu u pozadini svega. Što kolega Bubašpara zna o tome. Mi krumpirove zlatice uvijek doznamo posljednje.
Nažalost, kao što sam i pretpostavljao sastanak nije prošao dobro, jer je Aglia tražila dubinsko snimanje od čega Galinec bježi ko vrag od tamjana.
Ne bježi nego malo odgađa, Deloitte revizija je pri kraju, skupština se bliži, a tamo će svima sve biti jasnije…
breholederu,
stvarno si legenda …
dakle da pocnemo …
sastanak dionicara odrazan u obliznjoj pivnici …
nazocni ides, crveno 25, jokozuna, fazan i jos nekoliko posjetitelja foruma …
1. tocka dnevnog reda – komentar zatecenog stanja
2. tocka dnevnog reda – nacin na koji su pojedinci stekli dionice INDG
3. tocka dnevnog reda – lovacke price /moj tata ima veci pistolj, ja sam upecao vecu ribu i sl./
Dakle, prvo se pristupilo velicanju lika i djela g. Josipa Galinca, njegovih namjera i buducih koraka. Glavno pitanje koje se postavljalo je bilo otkud namaknuti lovu za dokapitalizaciju. Yokozuna je marljivo mnozio dionice i trzisnu cijenu ne bi li dobio trzisnu kapitalizaciju. Mi ostali smo analizirali svaku rijec hrvatskog dionickog gurua.
U drugoj tocki dnevnog reda pocelo je veselje. Meni je baba mignula i rekla da kupim INDG, meni je stric iz merike javio da kupim INDG. Ja sam od sestre iz bolnice dok sam lezao saznao da je to dobro ulaganje. Ja sam kupovao na 23,00 kn, a ja na 1.700, ja imam 166606868 komada, ja imama samo 50, ali cu uskoro imati 100 i tako dalje.
Treca tocka dnevnog reda, neizbjezne lovacke price, obuhvatila je sve moguce aspekte ulaganja. Tko je zaradio, a tko izgubio, tko je prodao kome i kada. Tesko je to uopce prepricati. Spomenulo se i foruma, narocito naightridera i ivane7. Pri spomenu ivane7 sve nas je lagano potjeralo na WC.
Sastanak zavsen s 2 gulasa.
Dakle,
1. ciscenje bilance
2. dokapitalizacija
3. THNK
ili
1. smanjenje booka
2. gubitak poslova
3. stecaj
pa vi birajte majstori …
pozdrav svima, a narocito breholderu i bubaspari …
Evo ja danas kupio još 5 komada, spremam se za dokapitalizaciju al niko neće jeftino dati, molim druga beholdera da kaže još koju negativnu o INDG, a pozvani su i bubašparac i Najtrajder[smiley2]
sačekajmo ljudi, ide cijena na 1100, ondak ćemo kupovat.
Kako; jeli nakon dokapitalizacije? 🙂
Mozda padne i na 12.5 kuna, tko zna.