INDG (Industrogradnja d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INDG (Industrogradnja d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Navodno,navodno………………

Oni dolaze da kupe Indostan i to onih 50%, a čujem da se INDG priprema za stečajnog. Svi uvjeti su trenutno ispunjeni. Joža bude malo kokodakao, mi ćemo ovo, oni će ovo….. Ali neće Vam reći za gdina STEČAJNOG upravitelja. Rješenje najbolje za Jožeka. Malo magle, puno dima i na kraju radnici moji kadrovska pa u Zvonimirovu. A Vi dioničari dragi imat ćete udjele u INDOSTANU dakle postajete UDJELNIČARI.

Ostati će samo INDOSTAN. ( nema više Kaja ušao odlično, Filipović ušao odlično, Izišli oba odlično, Šola unutra super, Šola van još bolje ) Oni će biti vlasnici INDOSTANA. A Vi ???? Što ćete Vi ????[smiley1]

Kako bi jedan uvaženi slobodoumni forumaš rekao: Ne znam kako će Vam to pomoći. Bojim se nikako !!!

Države i ulagači nemaju prijatelja, samo interese

zanimljive se stvari dogadaju nema šta….Industrogradnja-Indostand nema blokirani račun, a što se tiče vlasništva dosta je zanimljivo: Negotiator 51%, a Industrogradnja-stanogradnja 49%. A TKO i ŠTO radi s financijskim transakcijama pitanje je sada???

Evo našao se jedan koji nešto zna o računovodstvu.

Da pojasnimo za laike:

1. Industrogradnja – izvještaj negativan – gubitke pokrivate Vi.

2. INDOSTAN – izvještaj pozitivan – e sad dobit dijelimo: 51% Negotiator 49% Industrogradnja ( pokrivamo gubitke )

Kolika je Vaša dobit ????????

I recite Vi meni, ko je tu zaradio najviše ?????????

I sad će doći neki Aglia, Aglajlija, Maglajlija i ispričati Vam priču. Evo ga, samo što nije, sad će, pitanje je trenutka, sad ćemo mi stisnuti…………….samo trebati i Vi malo tu pomoći. Neki sitnoplat. Jer ako ne uplatite još malo para odosmo u stečaj. Pa još ovakva dva kvartala i eto nas u gubitku iznad temeljnog kapitala.
Znači, ne vrijedimo ništa. Dobro radnici će na burzu u Zvonimirovu, a Vi nećete moći na trgovati na Zagrebačkoj burzi.

Ne daj bože da Vam predlože dokapitalizaciju firme. Ideje naše pare Vaše.

A kako će Vam to pomoći ???????

Recite Vi meni !!!

Navodno,navodno……………… Oni dolaze da kupe Indostan i to onih 50%, a čujem da se INDG priprema za stečajnog. Svi uvjeti su trenutno ispunjeni. Joža bude malo kokodakao, mi ćemo ovo, oni će ovo….. Ali neće Vam reći za gdina STEČAJNOG upravitelja. Rješenje najbolje za Jožeka. Malo magle, puno dima i na kraju radnici moji kadrovska pa u Zvonimirovu. A Vi dioničari dragi imat ćete udjele u INDOSTANU dakle postajete UDJELNIČARI. Ostati će samo INDOSTAN. ( nema više Kaja ušao odlično, Filipović ušao odlično, Izišli oba odlično, Šola unutra super, Šola van još bolje ) Oni će biti vlasnici INDOSTANA. A Vi ???? Što ćete Vi ????[smiley1] Kako bi jedan uvaženi slobodoumni forumaš rekao: Ne znam kako će Vam to pomoći. Bojim se nikako !!!

stvarno da se smrznes od straha… hvala dragom Bogu da postoje dobre duse kao Bubaspara, koji posvete svoje vrijeme otvaranju novoga nicka i pronalazenju lijepe slikice buba-mare, samo zato da bi nas upozorili da u ponedjeljak moramo spasavati zivu glavu, jer inace necemo vise moci trgovati na burzi…

nego Bubaspara, mozes li jos malo vremena posvetiti i dionici VIS-R-A (po mogucnosti sa malo manje upitnika ??????????), te na toj temi dati svoje misljenje

HVALA

“Please, God, Just One More Bubble.”

I recite Vi meni, ko je tu zaradio najviše ?????????

Ja se ne žalim, samo neka ovako nastavi. Još loših vijesti i bubašpara pa ću opet zaradit 100% u godinu dana.[smiley1][smiley1][smiley1]

[b][color=blue]Popravljam hrenovke![/color][/b]

Oni će biti vlasnici INDOSTANA. A Vi ????

Indostan je pikzibner, i nebitan. Puno je bitnija STANOGRADNJA…[smiley2]

[b][color=blue]Popravljam hrenovke![/color][/b]

nego Bubaspara, mozes li jos malo vremena posvetiti i dionici VIS-R-A (po mogucnosti sa malo manje upitnika ??????????), te na toj temi dati svoje misljenje

HVALA

VIS je daleko, hoteli vrlo loši. Fima će to prodati po nominali i gotovo. Ja tu ne ulažem jer to nije dionica za daytrading. Vas to ne spriječava. Ali ne znam ni sam zašto bi Fima kupovala još dionica VIS-a.

To Vam je ko FNVC. Jedan veliki vlasnik sa mogućnošču manipulacije.

Od tih dionica bježim ko vrag od tamjana.

Dajte kolega malo proučite knjige od burzi. Malo gledajte psihologiju. Treba trgovati dan unaprijed. Williams bi Vam tu mogao puno pomoći. ( ne onaj iz Formule 1 )

Mislite različito od ostalih. Samo ćete tako uspjeti na burzi.

Evo, nema ni upitnika.

evo što ja ne razumijem…nije bilo radova, manja je realizacija, etc…a plaće više 50%…od kud to?
kuda ova firma ide?

bubašpara:

Navodno,navodno……………… Oni dolaze da kupe Indostan i to onih 50%, a čujem da se INDG priprema za stečajnog. Svi uvjeti su trenutno ispunjeni. Joža bude malo kokodakao, mi ćemo ovo, oni će ovo….. Ali neće Vam reći za gdina STEČAJNOG upravitelja. Rješenje najbolje za Jožeka. Malo magle, puno dima i na kraju radnici moji kadrovska pa u Zvonimirovu. A Vi dioničari dragi imat ćete udjele u INDOSTANU dakle postajete UDJELNIČARI. Ostati će samo INDOSTAN. ( nema više Kaja ušao odlično, Filipović ušao odlično, Izišli oba odlično, Šola unutra super, Šola van još bolje ) Oni će biti vlasnici INDOSTANA. A Vi ???? Što ćete Vi ????[smiley1] Kako bi jedan uvaženi slobodoumni forumaš rekao: Ne znam kako će Vam to pomoći. Bojim se nikako !!!

stvarno da se smrznes od straha… hvala dragom Bogu da postoje dobre duse kao Bubaspara, koji posvete svoje vrijeme otvaranju novoga nicka i pronalazenju lijepe slikice buba-mare, samo zato da bi nas upozorili da u ponedjeljak moramo spasavati zivu glavu, jer inace necemo vise moci trgovati na burzi…

HVALA

nisi ga ti skuzio on bi jos malo dokupio pa bi volio da padne

evo što ja ne razumijem…nije bilo radova, manja je realizacija, etc…a plaće više 50%…od kud to?
kuda ova firma ide?

Svaki put kad radnici dodju po place, oni kazu: “Za mjesec dana ce stici, sa 10% bonusa”.

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

kuda ova firma ide?

Jesi čuo za riječ otpremnine?

Malo mozak uključit!

beholder: ” evo što ja ne razumijem…nije bilo radova, manja je realizacija, etc…a plaće više 50%…od kud to? kuda ova firma ide? ” Jesi čuo za riječ otpremnine? Malo mozak uključit!

Mislim da se ovdje radi o tome da su industrogradnji d.d. pripojene tri tvrtke kćeri te je zbog toga prividno porastao i broj zaposlenih i troškovi za plaće

Koje tri tvrtke:

Da li su to možda ove:

Odluke suda: otvaranje stečajnoga postupka
I Otvara se stečajni postupak nad trgovačkim društvom INDUSTROGRADNJA – Građenje d.o.o. Donja Lomnica, Industrijska c.bb.
II Za stečajnog upravitelja imenuje se Predrag Gamulin iz Zagreba, Kranjčevićeva 3, član Gamulin i dr.j.t.d.
III Stečajni postupak otvoren je 16.svibnja 2006.g. kojeg dana je ovo rješenje i oglas o otvaranju stečajnog postupka objavljeno i stavljeno na oglasnu ploču suda.

Tvrtka
INDUSTROGRADNJA – HIZ Duga uvala d. o. o. za trgovinu i usluge – u stečaju

Tvrtka
INDUSTROGRADNJA – TRGOVINA d.o.o. za trgovinu – u stečaju

Trgovački sud u Zagrebu rješenjem broj XI-St-23/07 od 15.ožujka 2007.g. riješio je:
I. Marijan Gudelj iz Zagreba, Rebrovac 24, član GUDELJ MARIJAN I JURICA j.t.d., postavlja se za privremenog stečajnog upravitelja dužnika INDUSTROGRADNJA-IZOIND d.o.o. Donja Lomnica, Industrijska 21.

Ili one koje su sad 50% Jožekove ???

Bilo ih je 14, ostale su dvije. Jedna s gubicima je Vaša, a dvije Jožekove !!!

Čujem da će Vam Joža sutra sa Aglajlijom održati govor. Isto kao do sada. Dobro je, idemo naprijed, čistimo, sad ćemo, samo što nismo, krećemo, a završiti će sitnoplatom.

Ideje Nizozemske, pare Vaše.

New Report

Close