INDG (Industrogradnja d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INDG (Industrogradnja d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Čini mi se da mi post nije prošao, pa ponavljam:
“Indostand je, ako dobro razumijem, u vlasništvu industrogradnje? Ako su kupili svoje dionice, to bi trebao biti dobar znak, iako da je stara ekipa (prije Galineca) još na čelu, to bi moglo značiti i izvlačenje novca (firma kupi na burzi, pa podijeli managerima. Nadam se da to nije slučaj ovaj put, nego možda pokušaj da se zauzme bolja pozicija u vlasničkoj strukturi.) Zašto nije kupila Industrogradnja sama? Možda zato što joj je račun u blokadi, pa posluje preko svojih d.o.o.-a.”

To su već viđene Gagine pretumbacije, prije jedno pola godine već je prebacivao dionice na Indostand d.o.o.
To je samo za zbunjivanje protivnika (čitaj mali i srednji dioničari) [smiley2]

Ovi kao du su puni love pa kupuju svoje dionice…umjesto da grade oni kupuju dionice…možda njima misle platiti radnike? ili će oni nekim stranputicama završiti u Galinćevu portfelju?? situacija postaje sve gadnija, a svijetla na kraju tunela ni pa ni…

Dug je tunel, a na kraju tunela THNK!

Pa se ti misli što sam ja htio reći![smiley2]

I love the Smell of Profits in the Morning

valjda da kada Industrogradnja naraste biti će Tehnika….[smiley1]

ili da ih na kraju tunela čeka konkurencija koja će ih pomesti?
[smiley1]

Strogo kontrolirana dionica s izvjesnim završetkom.

Evo najboljeg primjera za to:

04/2005 – cijena KOEI je bila oko 200 kuna, a cijena INDG oko 300 kuna.
05/2007 – cijena KOEI je 1.200 kuna, a INDG je 1.700 kuna.

Rasle su u istom omjeru, s time da je INDG cijelo vrijeme gubitaš.

Što vrijedi KOEI što dobro posluje, kada dionica raste jednakom brzinom kao i INDG koja je vječni gubitaš.

Tko kaže da se treba držati pravila, treba se držati one stare:

ne vjeruj nikome, osim onome kome možeš vjerovati.

Što ih ima mesti konkurencija, kada posla ima za još 10 THNK i INDG?[smiley2]

Strogo kontrolirana dionica s izvjesnim završetkom. Evo najboljeg primjera za to: 04/2005 – cijena KOEI je bila oko 200 kuna, a cijena INDG oko 300 kuna. 05/2007 – cijena KOEI je 1.200 kuna, a INDG je 1.700 kuna. Rasle su u istom omjeru, s time da je INDG cijelo vrijeme gubitaš. Što vrijedi KOEI što dobro posluje, kada dionica raste jednakom brzinom kao i INDG koja je vječni gubitaš. Tko kaže da se treba držati pravila, treba se držati one stare: ne vjeruj nikome, osim onome kome možeš vjerovati.

ajd nabaci i koji pokazatelj tipa P/BV ili P/E, usporedi rast sektora i sl. pa da imamo pravu usporedbu …

Eto ti ga na, ode Indostand, uletila Babićka. Tko tu koga, kako i zašto?!?!?

Tko koga to je jasno, ono što je nejasno je gdje se odvijaju te transakcije po osnovu kojih se mijenja prvih deset kao na Glavnom kolodvoru. Da ne trguju na tržnici Arizona? Što radi Samodol?

Zoran Milanović: " [u]......to nisam pročitao, ne znam ništa o tome a najbolje mi je kad čujem da o tome treba odlučiti struka, ma kakva struka, mislim .........[/u]"

Tko koga to je jasno, ono što je nejasno je gdje se odvijaju te transakcije po osnovu kojih se mijenja prvih deset kao na Glavnom kolodvoru. Da ne trguju na tržnici Arizona? Što radi Samodol?

Osim burze, dionicu možeš prodati i običnim kupoprodajnim ugovorom!

Pa to lici na takozvanu “financijsku pijavicu”. Indostand kupi skupo, proda jeftino nekome, ovaj proda indostandu skupo. I tako dok se svi ne izredaju. Znaci vuce novac sa racuna (obicna pijavica toplinu iz mora) i disperzira ga u okolis…

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

koja je to Babicka ako se moze znati. jel mozda sugradjanka od gospodina Mauricija?

Those who do not remember the past are condemned to repeat it.

direktor s:

Pa to lici na takozvanu “financijsku pijavicu”. Indostand kupi skupo, proda jeftino nekome, ovaj proda indostandu skupo. I tako dok se svi ne izredaju. Znaci vuce novac sa racuna (obicna pijavica toplinu iz mora) i disperzira ga u okolis…

Kako vuku lovu sa računa kad je dotični blokiran?

Bolje prekasno nego nikad.

New Report

Close