INDG (Industrogradnja d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INDG (Industrogradnja d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Rezultati vrlo loši.

Izvještaj u prilogu.

Prihodi skoro 4 puta manji.

Gubitak 16 puta veći.

Račun blokiran.

Moram priznati da sam se zbog Domovinskog mosta nadao puno boljim rezultatima.

Novi book 1057 kuna.

Moguce da to jos nije proknjizeno… Bez obzira na to, katastrofa.

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

Rezultati vrlo loši.

Izvještaj u prilogu.

Prihodi skoro 4 puta manji.

Gubitak 16 puta veći.

Račun blokiran.

Moram priznati da sam se zbog Domovinskog mosta nadao puno boljim rezultatima.

Novi book 1057 kuna.

Jesi pročitao ovo? Moraš znati da izvvještaj nije konsolidiran

GUBITAK JE NASTAO USLIJED SKROMNE REALIZACIJE KAO POSLIJEDICE ZASTOJA U UGOVARANJU RADOVA U 2005. I DIJELOM 2006. GODINI KADA PRAKTIČKI NI NISU UGOVARANI NOVI POSLOVI (ZBOG BLOKADE RAČUNA I NELIKVIDNOSTI, NEGATIVNOG IMAGEA I DRUGOG). PODACI NISU USPOREDIVI S ISTIM RAZDOBLJEM 2006. GODINE JER JE ZBOG BLOKADE RAČUNA GLAVNINA POSLOVANJA DANAS ORGANIZIRANA PREKO DRUŠTVA-KĆERI U 100-POSTOTNOM VLASNIŠTVU (INDUSTROGRADNJA – STANOGRADNJA D.O.O.). KONAČNO, REZULTATI NISU USPOREDIVI NI OBZIROM NA ČINJENICU DA JE TEK TIJEKOM DRUGOG TROMJESEČJA 2006. PROVEDENO “ČIŠĆENJE” BILANCE, A KASNIJE I REORGANIZACIJA UNUTAR GRUPE UZ POSTUPNO UKIDANJE (STEČAJEVE ODNOSNO PRIPAJANJA) BROJNIH DRUŠTAVA-KĆERI

Kolega Ides, a jeste li vi pročitali ovo:
OD SREDINE VELJAČE RAČUN DRUŠTVA JE PONOVNO KONTINUIRANO U BLOKADI TE SE POSLOVANJE ODVIJA U OTEŽANIM UVJETIMA
i još samo mali osvrt na ovo:

PROTIV I U KORIST INDUSTROGRADNJE D.D. VODE SE BROJNI SUDSKI SPOROVI (UKUPNO BLIZU 5.000 SPOROVA) ČIJE JE UKUPNE UČINKE TEŠKO PROCJENITI. REZERVACIJE ZA TROŠKOVE SUDSKIH SPOROVA ZADRŽANE SU U NEPROMJENJENOM IZNOSU OD 27,4 MILIJUNA KUNA. MEĐU NAJZNAČAJNIJIM SU SPOROVI SA STRANKAMA HRT, ALUKONIGSTAHL, DRVOTRADICIJA, ARS & ANTIC (KOJI POTRAŽUJU OD INDUSTROGRADNJE) TE REPUBLIKA HRVATSKA, LB GRAĐENJE, BUMES, ENERGOPLAN, ZDENKA, TERME LIPIK, VITA NOVA I FIO & D (OD KOJIH POTRAŽUJE INDUSTROGRADNJA). U TIJEKU SU AKTIVNOSTI S CILJEM DA SE DIO ZNAČAJNIJIH SPOROVA RIJEŠI NAGODBAMA.
poznajem dobro neke od ovih tvrtki koje su kao “dužne” industrogradnji…bojim se da je tu igra bila odigrana takva, da INDG neće svoje novce nikada dobiti…neke od tih tvrtki imaju svega 1 zaposlenog, a o Zdenki ne trebamo trošiti riječi….

ja vam kažem ljudi, ovo je čisti raspad sistema…Galinc će se već dogovoriti (i osim toga sada je nutra pa si može velke plaće isplačivati i na drugi način cijediti…)

Industrogradnja je dobro čuvana dionica, tako da nema šanse za neki veći pad usprkos izvješću. Još od 300 kuana znalci pljuju, samo što se na kraju nisu ispljuvali.

Znači da je netko uložio prije dvije godine 100.000 kuna u INDG, danas bi imao preko 500.000 kuna.

A stalno isto izvješće, i isti pljuvači.

Jesi pročitao ovo? Moraš znati da izvvještaj nije konsolidiran

Dobro, a jel netko vidio to konsolidirano izvjesce? Cisto onako informativno. Neda mi se sad kopat po zakonima i pravilnicima, tko je duzan dan konsolidirano izvjesce?

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

Loše, loše …

ako je Domovinski most u ovim rezulatatima, onda je jako loše … bez obzira na sve i dalje vjerujem u ovu dionicu … zapakirana je za sljedeću godinu – dvije … bit će to Tehnika jednog dana …

I love the Smell of Profits in the Morning

nece niti ovog puta izvjesce utjecati na daljnji porast cijene.da kupujem na osnovu izvjestaja,tada ja,i ne samo ja ,nego svatko,bi bio jako bogat čovjek..U mom portfelju uvjerljivo brze i vise rastu dionice firmi koje posluju slicno industrogradnji,gubitci,blokirani racuni,itd….tko zna mozda bude preuzimanja,pa su malo falšali izvjestaj,u nadi jeftinijeg nadokupa prije prodaje.

KADA NARASTEM BIT ČU BROKER

nece niti ovog puta izvjesce utjecati na daljnji porast cijene.da kupujem na osnovu izvjestaja,tada ja,i ne samo ja ,nego svatko,bi bio jako bogat čovjek..U mom portfelju uvjerljivo brze i vise rastu dionice firmi koje posluju slicno industrogradnji,gubitci,blokirani racuni,itd….tko zna mozda bude preuzimanja,pa su malo falšali izvjestaj,u nadi jeftinijeg nadokupa prije prodaje.

Pusti ti jefitn nadokup s prometom od cca 50 kom dnevno. Dosta je toga bilo. Ajmo dobro polugodište pa cijena UP.

Kad si već tako dobro upućen, onda nam reci je li Industrogradnja već dobila sve novce za taj most ili još treba nešto dobiti? To je ovdje bitno.

trebaju još dobit cca 1 mil € depozita

Ne znam jeste vidjeli, stiglo vam izvješće za 2006. [smiley11]

No respect

Još lutaš po Čepinu majstore?

Već viđeno i prožvakano!

New Report

Close