” Ne kužim što si ovime htio reći. Ovo je stara vijest.
Kako je stara vijest kad je od 05.05.???
fazan:
”
” Ne kužim što si ovime htio reći. Ovo je stara vijest.
”
Kako je stara vijest kad je od 05.05.???
Možda je mislio na dopisano, da je INDG izvođač.
Što? Za Đuru se može ponoviti da će raditi tenkove 100 puta, a za INDG se nemože ponoviti jednom nakon dugo vremena???
Evo novi link:
http://www.net.hr/vijesti/page/2007/05/05/0073006.html
“Prisežem s ove govornice – ako smo 30 godina čekali novi Jankomirski most i Domovinski most – onda je imperativ ove gradske uprave da za tri godine sagradimo dva nova mosta – Bundek-most i Jarun-most i proširimo Most slobode”, rekao je zagrebački gradonačelnik, ističući: “Ili nas neće biti ili ćemo to napraviti. To Zagreb zaslužuje i to će biti za tri godine gotovo.”
“Otvaranje Domovinskog mosta i spojne ceste sa čvorom Kosnica veliki je graditeljski uspjeh u na kojem, u ime Vlade i svoje osobno, čestitam gradonačelniku i građanima Zagreba. Posebno čestitam izvođačima radova i svim sudionicima na ovom zahtjevnom objektu”, rekla je ministrica Matulović Dropulić. “Domovinski je most još jedna i te kako vrijedna spona Zagreba i njegove rijeke, koji se još ‘vole tajno'”, rekla je ministrica i bivša granonačelnica.
Grubi građevinski radovi na Domovinskom mostu, koji su gradile zagrebačke tvrtke Industrogradnja i Viadukt s kooperantima, bili su dovršeni još u ožujku 2006.
“Grubi građevinski radovi na Domovinskom mostu, koji su gradile zagrebačke tvrtke Industrogradnja i Viadukt s kooperantima, bili su dovršeni još u ožujku 2006. ”
Da li je INDG i nakog ožujka 2006. bila angažirana na tom mostu? Ako nije onda joj je posao možda već i bio plaćen. Ako je, osim novca bilo bi pozitivno da im se poslovi daju, što bi s obzirom na dosadašnju ložu reputaciju bilo veoma bitno.
“Grubi građevinski radovi na Domovinskom mostu, koji su gradile zagrebačke tvrtke Industrogradnja i Viadukt s kooperantima, bili su dovršeni još u ožujku 2006. ” Da li je INDG i nakog ožujka 2006. bila angažirana na tom mostu? Ako nije onda joj je posao možda već i bio plaćen. .
Nešto sam slično i ja mislio. Ne vjerujem da će ovo bitno utjecati na rezultat 1Q.
Izvješća ni za lijek?!?!?
[smiley8]
samper: ” “Grubi građevinski radovi na Domovinskom mostu, koji su gradile zagrebačke tvrtke Industrogradnja i Viadukt s kooperantima, bili su dovršeni još u ožujku 2006. ” Da li je INDG i nakog ožujka 2006. bila angažirana na tom mostu? Ako nije onda joj je posao možda već i bio plaćen. . ” Nešto sam slično i ja mislio. Ne vjerujem da će ovo bitno utjecati na rezultat 1Q. Izvješća ni za lijek?!?!? [smiley8]
Dopustite da objasnim jer sam i sam bio sudionikom tog projekta.
Ovako kao prvo most nisu radili Industrogradnja i viadukt nego je glavni izvođač bila Industrogradnja a izvođač srednjeg raspona Alpine bau.
kompletni radovi su završeni u 11 mjesecu 2006 dakle sa asfaltiranjem i crtanjem traka i svime ostalim. Što se industrogradnje tiče most je tada veće bio gotov. Ove zavrzlame nakon toga s papirologijom i dozvolama nemaju veze s INDG-om .
Tehnički pregled obavljen je uoči Nove Godine (čini mi se 29.12.).
Ne vjerujem da će prihodi ući u prvi kvartal. Mislim da bi trebali ući u 2006. (volio bih da griješim) Čudan mi je porast pasivnih vremenskih razgraničenja na dan 31.12. (možda je tu kvaka).
Ono što je puno bitnije je dokaz snage Industrogradnje na tom projektu. Bilo je tu i poteškoća no nije svaka firma kadra ugraditi 37.000 kubika betona i 6300 tona čelika izgrađujući ovako zahtjevnu građevinu. Nadam se da je ovo dobra referenca i za buduća dva mosta.
[smiley2]
Dopustite da objasnim jer sam i sam bio sudionikom tog projekta.
Ovako kao prvo most nisu radili Industrogradnja i viadukt nego je glavni izvođač bila Industrogradnja a izvođač srednjeg raspona Alpine bau.
kompletni radovi su završeni u 11 mjesecu 2006 dakle sa asfaltiranjem i crtanjem traka i svime ostalim. Što se industrogradnje tiče most je tada veće bio gotov. Ove zavrzlame nakon toga s papirologijom i dozvolama nemaju veze s INDG-om .
Kad si već tako dobro upućen, onda nam reci je li Industrogradnja već dobila sve novce za taj most ili još treba nešto dobiti? To je ovdje bitno.
Samo čitam novine, ništa drugo.
Kad bi gospodin Galinec bio malo transparentniji, prikazivao konsolidirana izvješća (posebno me zanima izvješće za Industrogradnja-stanogradnja d.o.o. koje je u 100% vlasništvu Industrogradnja d.d.), pokazivao izvješća na vrijeme, mogao bi reći i puno više.
Pozdrav!
cbw: ” Dopustite da objasnim jer sam i sam bio sudionikom tog projekta. Ovako kao prvo most nisu radili Industrogradnja i viadukt nego je glavni izvođač bila Industrogradnja a izvođač srednjeg raspona Alpine bau. kompletni radovi su završeni u 11 mjesecu 2006 dakle sa asfaltiranjem i crtanjem traka i svime ostalim. Što se industrogradnje tiče most je tada veće bio gotov. Ove zavrzlame nakon toga s papirologijom i dozvolama nemaju veze s INDG-om . ” Kad si već tako dobro upućen, onda nam reci je li Industrogradnja već dobila sve novce za taj most ili još treba nešto dobiti? To je ovdje bitno.
Nije bitno. Bitno je kada su ispostavili račun!
Izvješća ni za lijek?!?!?
izašlo na ZSE.