INDG (Industrogradnja d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INDG (Industrogradnja d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

svaka čast špekulantima koji su ulazili na 700 i do sada zaradili 100% jer je to odgovaralo i Galincu, koji se je btw riješio 15% vlasništva…ja samo i dalje tvrdim da će na kraju biti suza kod ove dionice. tvrtka je u banani i ne vidim kako će se iz toga izvući. konsolidirano izvješće nikada nismo ni vidjeli, pitam se zašto.
ali kako ti kažeš, svatko ima svoj stil investiranja.

ja radije ulažem u profitaše kao što su ina, ernt, koei i sl.

Priča oko INDG je bila da Gagi traži nekoga tko će mu malo pokriti gubitke… Došli Židovi….da upravo oni su ti koji su u svijetu poznati da ne znaju kako s novcima…..

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

Sviđa mi se što je na ovoj stranici sve više Obi Wan Kenobija nego Darth Vadera.
[smiley2][smiley2][smiley2]

[b][color=blue]Popravljam hrenovke![/color][/b]

[/b KATASTROFA jedna loša vijest na drugu…mogli bi u ponedjeljak na 2000 [smiley1]

Na žalost ne ćemo zbog limita, inače …[smiley2]

I love the Smell of Profits in the Morning

Što mislite kako će danas tržište “nagraditi” tekst vezan uz INDG i izvješće? Hoće li i dalje stablino prema gore? Bez obzira na gubitke, stvari se polako popravljaju, zar ne?

Eto mi odgovora, ide i dalje polako prema 2000 kn. Ipak, čudi me da cijena raste, vijesti čudne, a komentara nema. Niste valjda svi izašli iz INDG?

Čudno, raste a nema loših vijesti. Stvarno čudno. [smiley8]

i ovdje se nešto preslaguju

Dva i dva su četri, ali ne uvijek

Nakon onih kratkotrajnih okruglih 2000 kn, cijena se lagano vraća unazad.. Možda se opet aktualizirala ovrha za davanja državi (štorija iz siječnja, nismo valjda zaboravili)?

Izvor: http://vijesti.hrt.hr/ShowArticles.aspx?ArticleId=26218

5. svibnja – Za danas je, već po šesti put, najavljeno otvaranje Domovinskog mosta u Zagrebu. Ovaj put svi su papiri uredni, premda još nije riješen problem pristupne ceste. Riječ je o najvećem mostu u državi. Dug je 880 metara, a stajao je 300 milijuna kuna.

Posljednje otvaranje mosta najavljeno za Veliki petak propalo je jer nije bila izdana uporabna dozvola za pristupnu cestu kod čvora Kosnica. Prije toga otvaranje je odgađano zbog loše koordinacije izvođača radova i investitora, što je dovelo do toga da je spojna cesta na nekim mjestima bila metar niža od razine mosta.

Industrogradnja je jedan od izvođača izgradnje mosta.[smiley2]

[b][color=blue]Popravljam hrenovke![/color][/b]

Izvor: http://vijesti.hrt.hr/ShowArticles.aspx?ArticleId=26218

5. svibnja – Za danas je, već po šesti put, najavljeno otvaranje Domovinskog mosta u Zagrebu. Ovaj put svi su papiri uredni, premda još nije riješen problem pristupne ceste. Riječ je o najvećem mostu u državi. Dug je 880 metara, a stajao je 300 milijuna kuna.

Posljednje otvaranje mosta najavljeno za Veliki petak propalo je jer nije bila izdana uporabna dozvola za pristupnu cestu kod čvora Kosnica. Prije toga otvaranje je odgađano zbog loše koordinacije izvođača radova i investitora, što je dovelo do toga da je spojna cesta na nekim mjestima bila metar niža od razine mosta.

Industrogradnja je jedan od izvođača izgradnje mosta.[smiley2]

Ne kužim što si ovime htio reći. Ovo je stara vijest.

Stara vijest obično je i NOVA NAVLAKUŠA !!!

To se uvijek ponavlja.

A šta mislite zašto se kasnilo s mostom i ko će to platiti.

Pa izvođači naravno.

Pa majku mu staru ni most ne znaju napraviti. Eh da je ovo J.Radić vidio odmah bi napravio još jedan Maslenički most. ( ovome ni bura ni jugo ne bi mogli ništa )

Like my women hot and my beer ice cold, a real fast cars and my whiskey old, like a slow drive down a long dirt road - THAT'S HOW I LIKE IT

New Report

Close