INDG (Industrogradnja d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INDG (Industrogradnja d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Čudno da nitko nije postao na forum značajne promjene u prvih 10 ovog petka na INDG pa ću stoga ja:

NEGOTIATOR D.O.O. ZAGREB, HRVATSKA
Skrbnički račun:
RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. ZAGREB ZAGREB, HRVATSKA
MARINE NOLA D.O.O. ZAGREB, HRVATSKA
VENDITA D.O.O. SESVETE, HRVATSKA
Skrbnički račun:
HPB D.D./AUREUS INVEST – AUREUS EQUITY OIF ZAGREB, HRVATSKA
PEVEC JURICA ZAGREB, HRVATSKA
BRAJINOVIĆ KAJA ZAGREB, HRVATSKA
SONITUS D.O.O. ZAGREB, HRVATSKA
RIBNJAČARSTVO POLJANA D.D. KANIŠKA IVA, HRVATSKA
DOZAN JOSIP OSIJEK, HRVATSKA

Vendita d.o.o. kojoj su članovi Uprave Tomislav i Petar Šola te Pevec Jurica, broker To-one-a, upali su umjesto skrbničkog Karlovačke i skrbničkog Centar banke.

Kako objasniti otkrivanje???

[b][color=blue]Popravljam hrenovke![/color][/b]

Čudno da nitko nije postao na forum značajne promjene u prvih 10 ovog petka na INDG pa ću stoga ja:

NEGOTIATOR D.O.O. ZAGREB, HRVATSKA
Skrbnički račun:
RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. ZAGREB ZAGREB, HRVATSKA
MARINE NOLA D.O.O. ZAGREB, HRVATSKA
VENDITA D.O.O. SESVETE, HRVATSKA
Skrbnički račun:
HPB D.D./AUREUS INVEST – AUREUS EQUITY OIF ZAGREB, HRVATSKA
PEVEC JURICA ZAGREB, HRVATSKA
BRAJINOVIĆ KAJA ZAGREB, HRVATSKA
SONITUS D.O.O. ZAGREB, HRVATSKA
RIBNJAČARSTVO POLJANA D.D. KANIŠKA IVA, HRVATSKA
DOZAN JOSIP OSIJEK, HRVATSKA

Vendita d.o.o. kojoj su članovi Uprave Tomislav i Petar Šola te Pevec Jurica, broker To-one-a, upali su umjesto skrbničkog Karlovačke i skrbničkog Centar banke.

Kako objasniti otkrivanje???

Nemaju više šta skrivati. Možda ide veliki finale koji smo dugo čekali [smiley2]

A vidi ovo, nema više Ribnjičarstva, nestao Sonitus, nema Jurice Peveca, nema Vendite?? Gdje su ti ljudi? I što je najvažnije – gdje je Galinec? Ovakvu igru skrivača već dugo nisam vidio.

Ljubo Jurčić, bivši ministar gospodarstva: " S ekonomskog gledišta, dionice Ine ne isplati se dati ni bivšim zaposlenicima ni umirovljenicima i braniteljima jer je riječ o nacionalnim resursima kojima trebaju upravljati profesionalci koji će Ini povećati vrijednost i razviti je." Zagreb, 29.04.2006.g

Samo da se ne desi da manjinski dioničari preko noći postanu većinski dioničari? Onda će tek biti veselo.

Ljubo Jurčić, bivši ministar gospodarstva: " S ekonomskog gledišta, dionice Ine ne isplati se dati ni bivšim zaposlenicima ni umirovljenicima i braniteljima jer je riječ o nacionalnim resursima kojima trebaju upravljati profesionalci koji će Ini povećati vrijednost i razviti je." Zagreb, 29.04.2006.g

Vidi se da si dobro upućen u događaje.[smiley1][smiley1][smiley1]

dragi Fedore svi su u I Hotelu, dogovaraju isplatu plaća za 01/07.

A vidi ovo, nema više Ribnjičarstva, nestao Sonitus, nema Jurice Peveca, nema Vendite?? Gdje su ti ljudi? I što je najvažnije – gdje je Galinec? Ovakvu igru skrivača već dugo nisam vidio.

Koliko ja shvaćam proposita je novi igrač od Galinca (ili nekog drugog) a Jurica je rasprodao svoje.

SUBJEKT 080589971 PROPOSITA D.O.O.
ČLANOVI UPRAVE – LIKVIDATORI
Nenad Cetinja, JMBG: 1402972310608
Funkcija direktor
Ovlaštenje zastupa društvo pojedinačno i samostalno

PREDMET POSLOVANJA
Nkd Djelatnost
* kupnja i prodaja robe
* obavljanje trgovačkog posredovanja na domaćem i inozemnom tržištu
* upravljačke djelatnosti holding-društava

Osnivački akt:
Izjava o osnivanju društva s ograničenom odgovornošću od 21. prosinca 2006. godine

VIDTE ME ŠTO SAM LJEP I PAMETAN

Nije Jurica ništa prodao. Prebacio je dionice na nekog drugog.

Svi koji su izmjeđu dva petka nestali iz TOPA 10 nalaze se u Propositi d.o.o.

prejak sam i moralno i intelektualno i verbalno i financijski da bi ikada imao potrebu igrati nepošteno - zimzelen

dragi Fedore svi su u I Hotelu, dogovaraju isplatu plaća za 01/07.

Nije istina. Evo pogledaj:
http://www.poslovni.hr/33925.aspx

Izvor: Poslovni dnevnik 14.02.2007.

…Gašparović kaže da njihova akcija ima prve rezultate, jer je žena kojoj je poslodavac odbio dati radnu knjižicu, nakon pojavljivanja na SDP-ovoj konferenciji za novinare, uspjela doći do nje nakon deset mjeseci, a u Industrogradnji je nakon dugo vremena plaća isplaćena na vrijeme.

Usput, jedna informacija. Industrogradnja gradi Mercator u Rijeci. Jučer je čovjek bio na gradilištu pa je provjerio. To se moglo naslutiti iz Galinčevog intervjua Lider-u :

Izvor http://www.liderpress.hr

…Unatrag nekoliko mjeseci Industrogradnja je stekla uvjete za samostalno pojavljivanje na natječajima, ali jedini je veći posao koji je nedavno dobila, koliko je poznato, gradnja trgovačkog centra u Rijeci u suradnji s jednom slovenskom tvrtkom…

Vrlo je važno da INDG može samostalno na natječaje (svaka čast Galincu!)

To se može vidjeti na http://www.novilist.hr

Članak od 14.02.2007.

ZA IZGRADNJU PRVE OPATIJSKE JAVNE GARAŽE IMA INTERESA
Ponudu dala četiri investitora

Idući će tjedan opatijski poglavari odlučiti tko će dobiti pravo gradnje

OPATIJA – Na natječaj za osnivanje prava građenja javne garaže na opatijskoj Slatini stigle su četiri ponude, nakon što je čak 17 potencijalnih investitora iskazalo interes za ovaj posao i preuzelo dokumentaciju. Ecoina, Industrogradnja i Coning hrvatski su investitori koji su dostavili ponudu na opatijski natječaj, a stigla je i jedna …

Nije Jurica ništa prodao. Prebacio je dionice na nekog drugog.

vidim da si poprilično upučen u situaciju pa mi kaži zašto b nakon više od godinu dana jurica odjednom prebacio na nekog drugog, i to na firmu osnovanu prije par nmjeseci.
Malo je čudno, što misliš??

VIDTE ME ŠTO SAM LJEP I PAMETAN

Vrući kesten se može držati u rukama bez problema, samo ga treba brzo prebacivati iz ruke u ruku.[smiley1]

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

New Report

Close