opa.još malo pa ćemo graditi ribarnice i kućice za sokole.
al zato indg nije ušla u rbcp nego je ušo galinec.hehe koji car.jači je od žužula
Eto u poplavi milijunskih prometa na VSE, nekako ljudima izmiče INDG iz vida, ali samo da se zabilježi ATH 1450 kn danas uz mali promet. A nekako nam se ne javljaju ni NR i ostali dušebrižnici. Možda se sutra počne čistiti i ovo oko 1470 kuna?
Eto u poplavi milijunskih prometa na VSE, nekako ljudima izmiče INDG iz vida, ali samo da se zabilježi ATH 1450 kn danas uz mali promet. A nekako nam se ne javljaju ni NR i ostali dušebrižnici. Možda se sutra počne čistiti i ovo oko 1470 kuna?
hoće, hoće, čim Kaja proda svoje. ode to u Galinčeve neželjene visine. barem on stalno trubi kako je sve precijenjeno, samo o ovom balonu šuti.
NR
Danas vrlo značajan promet (2,7 milj) neko je većinu dana kupio sve što se ponudilo od 1350-1400. Prošlo je 1955 komada. Ima li informacija o kupcima, prodavačima? Može i na PM
Prodaje Galinec a kupuje trezor. Ili je obratno, hi,hi,hi, tko će ga znati?[smiley1]
Jao, izbrisao sam prošli post.
Ima li ko kakvih informacija o INDG. Ovo mi sve liči na novu kupovinu vremena.
Koji je razlog? Može biti novo smanjenje TK uz konačnu dokapitalizaciju ili se čeka 75%+1 dionica???
Nadam se konačnom raspletu do jeseni.
Gazda je obećao neke konkretnije informacije prije dva tjedna, a ono ništa?!?
Imate li komentara?
Ko bi se to po tebi trebao približiti 75%???
Misliš da je galinec blizu tome??
Ko bi se to po tebi trebao približiti 75%???
Misliš da je galinec blizu tome??
Nije ni blizu 75%, al se baš ni ne trudi da skupi [smiley2]
Ja mislim da je 50% davno prešišao. Dionice se nalaze na raznoraznim satelitima. Ribnjičarstvo poljana, fizičke osobe i sl. To je moja pretpostavka. Koliko je daleko od 75% teško je reći.
Bez obzira na sve treba se potruditi protumačiti jako dugu medijsku šutnju koja obavija INDG.
Evo još malo podataka.
28.12.2005 izvješće o preuzimanju INDG reklo je da je Galinec onda imao 51.739 dionica.
Ni sam nisam vjerovao kad sam vidio da je u 2006. godini ukupno prošlo 53.412 dionica INDG po prosječnoj cijeni od 860 kn, što je 42.70% ukupnog broja izdanih dionica uključujući trezorske!!!
od 01.01.2007, zaključno s 28.02.2007., prošlo je 13.394 dionice po prosječnoj cijeni od 1277,34 kune.
Nagradno pitanje 1: Gdje su dionice?
Nagradno pitanje 2: Koliko ih ima Galinec?
Nagradno pitanje 1: Gdje su dionice?
Pojele su ih ribe..[smiley2]