INDG (Industrogradnja d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INDG (Industrogradnja d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Hvala lijepo, mmstanic, evo prepuštam te galincu neko vrijeme. što se mene tiče možeš mirno spavati, ja te neću prevariti
NR

Jednog dana sve ce biti dobro, to je nasa nada. Sve je dobro danas, to je iluzija. [b]www.dalekovod.hr[/b]

Hvala lijepo, mmstanic, evo prepuštam te galincu neko vrijeme. što se mene tiče možeš mirno spavati, ja te neću prevariti NR

Onda sve pet….ja i moj debeli ćemo valjda nešto zaradii..

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

Vlasnici prvih 10 računa na kojima je ubilježena najveća količina vrijednosnog papira INDG-R-AStanje na dan: 09.02.2007

Naziv vlasnika računa Mjesto
NEGOTIATOR D.O.O. ZAGREB, HRVATSKA
Skrbnički račun:
RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. ZAGREB ZAGREB, HRVATSKA
FILIPOVIĆ MARIJAN HRIB, HRVATSKA
Skrbnički račun:
KARLOVAČKA BANKA D.D. KARLOVAC, HRVATSKA
Skrbnički račun:
HPB D.D./AUREUS INVEST – AUREUS EQUITY OIF ZAGREB, HRVATSKA
BRAJINOVIĆ KAJA ZAGREB, HRVATSKA
SONITUS D.O.O. ZAGREB, HRVATSKA
Skrbnički račun:
CENTAR BANKA D.D. ZAGREB, HRVATSKA
INDUSTROGRADNJA D.D. ZAGREB, HRVATSKA
DOZAN JOSIP OSIJEK, HRVATSKA

Vlasnici prvih 10 računa na kojima je ubilježena najveća količina vrijednosnog papira INDG-R-A
Stanje na dan: 16.02.2007

NEGOTIATOR D.O.O. ZAGREB, HRVATSKA
Skrbnički račun:
RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. ZAGREB ZAGREB, HRVATSKA
MARINE NOLA D.O.O. ZAGREB, HRVATSKA
Skrbnički račun:
KARLOVAČKA BANKA D.D. KARLOVAC, HRVATSKA
Skrbnički račun:
HPB D.D./AUREUS INVEST – AUREUS EQUITY OIF ZAGREB, HRVATSKA
BRAJINOVIĆ KAJA ZAGREB, HRVATSKA
SONITUS D.O.O. ZAGREB, HRVATSKA
Skrbnički račun:
CENTAR BANKA D.D. ZAGREB, HRVATSKA
RIBNJAČARSTVO POLJANA D.D. KANIŠKA IVA, HRVATSKA
DOZAN JOSIP OSIJEK, HRVATSKA

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

Marine Nola doo :

Gordan Nola, JMBG: 2011957330079
Funkcija jedini osnivač d. o. o.

Nkd Djelatnost
05 RIBARSTVO, MRJESTILIŠTA I RIBNJACI; USLUGE U RIBARSTVU
35.1 Gradnja i popravak brodova i čamaca
61 VODENI PRIJEVOZ
63.22 Ostale prateće djelatnosti u vodenom prijevozu
71.22 Iznajmljivanje plovnih prijevoznih sredstava
71.4 Iznajmljivanje predmeta za osobnu uporabu i kućanstvo, d. n.
92.62.1 Djelatnosti marina
92.72 Ostale rekreacijske djelatnosti, d. n.
* kupnja i prodaja robe
* zastupanje stranih tvrtki

Netko zna nešto više??

Biće da indg želi graditi ribnjake
[smiley7]

VIDTE ME ŠTO SAM LJEP I PAMETAN

Vlasnici prvih 10 računa na kojima je ubilježena najveća količina vrijednosnog papira RBCP-R-A
Stanje na dan: 16.02.2007

RIBNJAČARSTVO POLJANA D.D. KANIŠKA IVA, HRVATSKA
PEVEC JURICA ZAGREB, HRVATSKA BOŽIĆ MILAN LIPIK, HRVATSKA
JURIČEVSKI GORAN VELIKA GORICA, HRVATSKA
NEGOTIATOR D.O.O. ZAGREB, HRVATSKA PUPAK IVICA MARINO SELO, HRVATSKA
CVITAŠ ANTUN GAREŠNICA, HRVATSKA
Grupa računa na kojima je uknjižena ista količina vr. papira

prejak sam i moralno i intelektualno i verbalno i financijski da bi ikada imao potrebu igrati nepošteno - zimzelen

Biće da indg želi graditi ribnjake [smiley7]

Pogledaj malo stanja po tim ribnjacima,pa će ti sve biti jasno…

E ovo je dionica kod koje nema negativnih vijesti. Sama pozitiva. Uđe Filipović-odlična vijest, iziđe Filipović- još bolja vijest. Kupi Galinec dionica- super vijest, proda – još bolja vijest. Kupi trezor- odlično, trezor prodaje- fenomenalno. Uđe Kaja super- uđe Ribnjičarstvo- još bolje.
Račun blokiran- nema veze. Pljenidba od strane Porezne uprave- odlično. Dužni Rusima 6 mil dolara- čepuha,
nema posla- nema veze, barem se ne generiraju novi gubici.

Imam dojam da padne meteor na INDG da bi i to bilo pretvoreno u fenomenalnu vijest za dioničare, hi,hi,hi

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

Imam dojam da padne meteor na INDG da bi i to bilo pretvoreno u fenomenalnu vijest za dioničare, hi,hi,hi

Kad bi se to dogodilo u roku deset dana ne bi ju uspio kupiti ispod 10 000 , hi,hi,hi,hi [smiley2]

Priča se u kuloarima da je Ribnjičarstvo jače ušlo u vlasničku strukturu Industrogradnje kako bi bili bliže tržištu metropole. Naime Industrogradnja ima u vlasništvu ogromno jezero čija je poribljenost godinama zapuštena, a moglo bi primiti preko 300 tona konzumnog šarana. Tako da je Ribnjičarstvo Kanjiška Iva, našlo interes za kooperaciju sa Galincem oko plasmana konzumnog šarana na zagrebačko tržište. Velika prednost lokacije jezera u Donjoj Lomnici je i što tu nema kormorana i ostalih neprijatelja somova, šarana i amura. Općepoznato je da te ptice čine ogromne štete na ribnjacima. Naime zbog blizine aerodroma, tu svakodnevno krstare sokoli i jastrebi tako da te bojazni nema. A riba se može bez problema uzgajati i svakodnevno friška isporučivati na Dolac i Trešnjevački plac, hi,hi,hi[smiley2]

Molim ostale bljedolike da i oni podijele svoje povlaštene informacije o ovoj vrijednoj firmi, a ne da ih čuvaju samo za sebe.

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

Priča se u kuloarima da je Ribnjičarstvo jače ušlo u vlasničku strukturu Industrogradnje kako bi bili bliže tržištu metropole. Naime Industrogradnja ima u vlasništvu ogromno jezero čija je poribljenost godinama zapuštena, a moglo bi primiti preko 300 tona konzumnog šarana. Tako da je Ribnjičarstvo Kanjiška Iva, našlo interes za kooperaciju sa Galincem oko plasmana konzumnog šarana na zagrebačko tržište. Velika prednost lokacije jezera u Donjoj Lomnici je i što tu nema kormorana i ostalih neprijatelja somova, šarana i amura. Općepoznato je da te ptice čine ogromne štete na ribnjacima. Naime zbog blizine aerodroma, tu svakodnevno krstare sokoli i jastrebi tako da te bojazni nema. A riba se može bez problema uzgajati i svakodnevno friška isporučivati na Dolac i Trešnjevački plac, hi,hi,hi[smiley2] Molim ostale bljedolike da i oni podijele svoje povlaštene informacije o ovoj vrijednoj firmi, a ne da ih čuvaju samo za sebe.

ma kolega Kucilo,Vama svaka ćast i slava jer ja sam relativno nova ovdje a Vi ste ipak ovjenćani slavom na ovom forumu,no ovo Vam je dobro sa INDG, jer definitivno, sto ljudi ovdje vjeruju–ma samo jednom covjeku-Galinec,pa tko je on i kakvi su uopce fundamenti za ovu dionicu a “debeli” ce se vec izvuci nekako,iako mozda u buducnosti i ovdje moze biti kruha ali u dalekoj buducnosti,sada je veoma klizav teren!

Priča se u kuloarima da je Ribnjičarstvo jače ušlo u vlasničku strukturu Industrogradnje kako bi bili bliže tržištu metropole. Naime Industrogradnja ima u vlasništvu ogromno jezero čija je poribljenost godinama zapuštena, a moglo bi primiti preko 300 tona konzumnog šarana. Tako da je Ribnjičarstvo Kanjiška Iva, našlo interes za kooperaciju sa Galincem oko plasmana konzumnog šarana na zagrebačko tržište. Velika prednost lokacije jezera u Donjoj Lomnici je i što tu nema kormorana i ostalih neprijatelja somova, šarana i amura. Općepoznato je da te ptice čine ogromne štete na ribnjacima. Naime zbog blizine aerodroma, tu svakodnevno krstare sokoli i jastrebi tako da te bojazni nema. A riba se može bez problema uzgajati i svakodnevno friška isporučivati na Dolac i Trešnjevački plac, hi,hi,hi[smiley2]

Molim ostale bljedolike da i oni podijele svoje povlaštene informacije o ovoj vrijednoj firmi, a ne da ih čuvaju samo za sebe.

Nemoj nam dizat cijenu, sad moramo dokupljivat. Vidjećeš kako će zbog ovog sutra biti počišćeno na 1400 [smiley2]

New Report

Close