To je odlična vijest. Sada je jasno da Galinec ili njegovi kompanjoni pokušavaju što jeftinije dokupiti dionice iz trezora. Po mojoj računici u trezoru je ostalo još nešto sitno ili ništa. Neki dan je prošlo 700 komada, danas 200, te količine nisu u ovom top10 a deveti dioničar je mogao imati cca 1000 dionica prema izvješću za 3Q. Čini se da ova rasprodaja završava. Sve više sam uvjeren da će INDG biti dobra priča.
Jedna od dionica za koju smatram da 2007. može napraviti rast od 100%.
Jedna od dionica za koju smatram da 2007. može napraviti rast od 100%.
Opet ste, kolega, skromni po običaju. Ali neka…ugodna iznenađenja su uvijek dobrodošla.
Ipak dajte vi pogledajte RDiG i bilancu još jednom…[smiley2][smiley2][smiley2]
Je…galinec se iskrcava, metnuo je skriveni nalog da navuče mene i najtrajdera da kupimo blok od dvajst komada[smiley7]
Je…galinec se iskrcava, metnuo je skriveni nalog da navuče mene i najtrajdera da kupimo blok od dvajst komada[smiley7]
Jes kupjo?
Izgleda da se preslagivanju na 1300 blizi kraj. MACD polako okreće smjer, RSI raste.
Meni izgleda dosta netrendovski. već davno prije sam vas želio pitati – što je bolje za dionicu – kad trezor kupuje ili kad trezor prodaje? jer već mjesecima pratim vijesti koje su vezane za indg – izgleda da su sve pozitivne, makar bile iste samo suprotnog predznaka?
NR
Primož: ” Je…galinec se iskrcava, metnuo je skriveni nalog da navuče mene i najtrajdera da kupimo blok od dvajst komada[smiley7] ”
što nisi kupijo onih dvjesta što su bili na prodaju kad se već junačiš ???
Meni izgleda dosta netrendovski. već davno prije sam vas želio pitati – što je bolje za dionicu – kad trezor kupuje ili kad trezor prodaje? jer već mjesecima pratim vijesti koje su vezane za indg – izgleda da su sve pozitivne, makar bile iste samo suprotnog predznaka? NR
kolega, dobro je da trezor prodaje jer će sada barem radnici industrogradnje imati za plaće, a galinec za platiti račune…za mene bi bolja vijest bila da je trezor poništio dionice, ali dobro to sam ja…primjetio bi samo da je od onih priće u lipnju prošle godine o galinčevom jeftinom dokupljivanju do danas vlasništvo poprilično disperziralo (ali to je neki tajni plan[smiley7]) a o dolasku bogatog strateškog partnera da i ne prićam…
nego kolege ima li tko informaciju koji je veliki projekt INDGa pred realizacijom ili još bolje koji je pred naplatom???
nego kolege ima li tko informaciju koji je veliki projekt INDGa pred realizacijom ili još bolje koji je pred naplatom???
Projekt preuzimanja [smiley2]
beholder: ” nego kolege ima li tko informaciju koji je veliki projekt INDGa pred realizacijom ili još bolje koji je pred naplatom??? ” Projekt preuzimanja [smiley2]
Rekao je Galinec da neće biti preuzimanja….jedino po mom mišljenju što može proći je dokapitalizacija….
Projekt preuzimanja [smiley2]
Projekt preuzimanja dugova i dubioza, radnika i troškova, bez prihoda kojima bi se isti mogli servisirati?
NR
btw samo da Galinec ne zbriše iz vlasničke strukture a da vi to ( skupa sa Kajom Brajinović ) uopće i ne spazite
ides: ” Projekt preuzimanja [smiley2] ” Projekt preuzimanja dugova i dubioza, radnika i troškova, bez prihoda kojima bi se isti mogli servisirati? NR btw samo da Galinec ne zbriše iz vlasničke strukture a da vi to ( skupa sa Kajom Brajinović ) uopće i ne spazite
Ma meni si ti NR jako drag,čak si počeo misliti na nas koji imamo ovu dionicu,ja jako volim vas humanitarce…ja praktički ne morač ništa raditi jer me vi upozoravate,da li kupiti ili prodati.
PS.Za sve dušobrižnike…..: Sve Vas voli Marko Stanić [smiley2]