INDG (Industrogradnja d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INDG (Industrogradnja d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Pa napokon se razumjemo , ja ču uskoro od vas kupiti INDG po 1000KN , a kad prodam po 1100 KN onda čemo to zaliti [smiley2]

E sada još ove vaše brojke pomnozite sa 2 i možemo na pivu. Zaraditi ćemo i mi i vi dvostruko više.

[color=blue]Come to Quark's, Quark's is fun, come right now, don't walk, run![/color] Quark je trejder, špekulant i investitor. U svojim komentarima prenosi informacije iz medija ili iznosi svoje osobno mišljnje. [u]Quarkovi komentari nisu savjeti za kupnju ili prodaju dionica[/u]. U večini slučajeva Quark posjeduje ili je posjedovao dionice o kojima piše.

Sve OK , svako nek čeka svoj target. Peace kolege.

Ignore: KressoM, delux

Quote:
Originally Posted by Gastarbajter
Najveći problem nedostatak novih poslova

Galinec, pak, kao predsjednik Uprave i većinski vlasnik, nije htio komentirati trenutačno stanje niti otkrivati buduće planove navodeći kao razlog ‘osjetljivu fazu restrukturiranja’ u kojoj je Industrogradnja. Najavio je samo da će za dva tjedna moći nešto reći, ali da nije riječ o preuzimanju ili prodaji.

Ovo je rekao prije 10 dana, dakle možemo li očkivati da i Galinec ovaj tjedan malo progovori ili propjeva …

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

jeste danas primjetili opet nalog 499H na prodaji na 1320. opet pokusavaju srusit cijenu ko i prosli tjedan.

Those who do not remember the past are condemned to repeat it.

jeste danas primjetili opet nalog 499H na prodaji na 1320. opet pokusavaju srusit cijenu ko i prosli tjedan.

Jeste,jeste kolega primjetismo…i gle čuda,izazvao je kontra efekt (kao i sve ostalo kod INDG) kad se pojavio,cijena otišla sa 1261 na 1299
[smiley2]

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

Kupnja – INDG-R-A
1H 1.300,00
50 1.275,00
10 1.263,01
144 1.251,00
100 1.250,00

Prodaja – INDG-R-A
5 1.329,00
15 1.340,00
74 1.345,00
70 1.348,50
20 1.348,90

INDG-R-A 10:25:36 55 1.329,00 73.095,00
INDG-R-A 10:16:59 5 1.325,00 6.625,00
INDG-R-A 10:14:50 500 1.320,00 660.000,00
INDG-R-A 10:14:50 2 1.320,00 2.640,00
INDG-R-A 10:14:50 4 1.320,00 5.280,00
INDG-R-A 10:14:50 15 1.319,99 19.799,85
INDG-R-A 10:14:50 10 1.310,00 13.100,00
INDG-R-A 10:14:50 2 1.305,00 2.610,00

zna li netko, tko se ovo neprimjetno iskrcava na indg?? nije valjda galinec?? stanje izgleda jako sumnjivo. hipotetsko pitanje – tko će vodit glavnu riječ u indg ako galinec zbriše?
NR

btw ne brine me ovih 450 komada na prodaji, već ovaj h nalog

Jednog dana sve ce biti dobro, to je nasa nada. Sve je dobro danas, to je iluzija. [b]www.dalekovod.hr[/b]

zna li netko, tko se ovo neprimjetno iskrcava na indg?? nije valjda galinec?? stanje izgleda jako sumnjivo. hipotetsko pitanje – tko će vodit glavnu riječ u indg ako galinec zbriše? NR btw ne brine me ovih 450 komada na prodaji, već ovaj h nalog

Ako ti se da mene slušati..ili idi van na 1400 ili idi do kraja….kako god se netko iskrcava,tako se i netko ukrcava i gle čuda, isom cijenom i količinom…tko što,koga…? Otom-potom..[smiley2]

ma sve 5, samo zar nije trebala ić neka objava, pressica, što li? jel gary kupuje od galinca ili obrnuto?
NR

Jednog dana sve ce biti dobro, to je nasa nada. Sve je dobro danas, to je iluzija. [b]www.dalekovod.hr[/b]

nightrider:

zna li netko, tko se ovo neprimjetno iskrcava na indg?? nije valjda galinec?? stanje izgleda jako sumnjivo. hipotetsko pitanje – tko će vodit glavnu riječ u indg ako galinec zbriše? NR btw ne brine me ovih 450 komada na prodaji, već ovaj h nalog

Ako ti se da mene slušati..ili idi van na 1400 ili idi do kraja….kako god se netko iskrcava,tako se i netko ukrcava i gle čuda, isom cijenom i količinom…tko što,koga…? Otom-potom..[smiley2]

Ma nema ti NR dionica INDG, samo provocira, a i onaj H nalog je maknut baš kad je prodavač (čitaj plašitelj) uvidio da nema nikakvog smisla i da neće izazvat rušenje cijene

Vlasnici prvih 10 računa na kojima je ubilježena najveća količina vrijednosnog papira INDG-R-A
Stanje na dan: 09.02.2007

Naziv vlasnika računa Mjesto
NEGOTIATOR D.O.O. ZAGREB, HRVATSKA
Skrbnički račun:
RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. ZAGREB ZAGREB, HRVATSKA
FILIPOVIĆ MARIJAN HRIB, HRVATSKA
Skrbnički račun:
KARLOVAČKA BANKA D.D. KARLOVAC, HRVATSKA
Skrbnički račun:
HPB D.D./AUREUS INVEST – AUREUS EQUITY OIF ZAGREB, HRVATSKA
BRAJINOVIĆ KAJA ZAGREB, HRVATSKA
SONITUS D.O.O. ZAGREB, HRVATSKA
Skrbnički račun:
CENTAR BANKA D.D. ZAGREB, HRVATSKA
INDUSTROGRADNJA D.D. ZAGREB, HRVATSKA
DOZAN JOSIP OSIJEK, HRVATSKA

[smiley2][smiley2]

Ma nema ti NR dionica INDG, samo provocira, a i onaj H nalog je maknut baš kad je prodavač (čitaj plašitelj) uvidio da nema nikakvog smisla i da neće izazvat rušenje cijene

Ima nema nije bitno INDG se riješava trezora [smiley2]

New Report

Close