Neka neka. Kad kupim po 1000 KN bit če to 5-6 komada umjesto samo 4-5 pa da vidim ko če se zadnji smijat.
Ajde razmisli malo. Ako veliki kupuju na 1250 kako ćeš ti kupiti 5-6 komada na 1000 kn? Možda pomoću FT (filmskih trikova). A vrlo dobro znamo što se dogodi sa cijenom dionica nakom što se ti isti nakrcaju.
Ajde razmisli malo. Ako veliki kupuju na 1250 kako ćeš ti kupiti 5-6 komada na 1000 kn? Možda pomoću FT (filmskih trikova).
Ma pusti, čovjek pokušava biti duhovit, pa mu baš i ne ide…preporučam gledanje Seinfelda…svako večer…, a ako je kasno onda Bitanga i princeza mogu pomoći…[smiley2][smiley2][smiley2]
Pa što tebe sekira ako ja kupim po 1000KN? Kako je krenula INDG prema dolje trebat če joj filmski trikovi da ne ode ispod 1000KN.
Šta neče moči? Sad odma otvaram nalog na 1000 KN i 1 lipa i čekam pa da vidimo.
A ja sada svoje stavljam na 1999,99 na 90 dana. [smiley1]
Možeš otvoriti i mineralnu. Jer se neće imati za čim zaliti…[smiley2][smiley2][smiley2]
Polako , zalit ćemo Badelovom juhicom tek kad prodam na 1100 [smiley2] 10% ljepa para strpam u džep [smiley1]
Polako , zalit ćemo Badelovom juhicom tek kad prodam na 1100 [smiley2] 10% ljepa para strpam u džep [smiley1]
Oprostite kolega, ja sam mislio da vi govorite o INDG…[smiley2][smiley2][smiley2]
Po vašem pisanju procjenjujem da spadate u kategoriju investitora kojoj namjeravam prodati INDG kada bude vrijeme za to.
Po vašem pisanju procjenjujem da spadate u kategoriju investitora kojoj namjeravam prodati INDG kada bude vrijeme za to.
I meni se čini da će kolega to s veseljem kupiti. ..i još će zaraditi…
[smiley2][smiley2][smiley2]