Ovdje je slobodni zidar u smislu homonima, ne sinonima, pa neće naći posao na bauštelu Industrogradnje!
Ovdje je slobodni zidar u smislu homonima, ne sinonima, pa neće naći posao na bauštelu Industrogradnje!
To si dobro primjetila bljedolika Lil, bolje mu je da se drži Bajadere, hi,hi,hi
Po ovom TOP10 bi se moglo zaključiti da su se Positus usluge sakrile iza RBA skrbničkog ????
“Prema riječima gradonačelnika Milana Bandića, na velikim poslovima u Zagrebu prednost će (nakon zadovoljenja svih uvjeta) imati zagrebačke građevinske tvrtke poput Tehnike i Industrogradnje.”
Zapravo me više zanima što Filipović i Šola junior misle o INDG.
[smiley2]
nitko ne spominje INDG zadnjih dana. ovaj H nalog na kupnji polako skuplja, nestrpljivi prodaju…
Po ovom TOP10 bi se moglo zaključiti da su se Positus usluge sakrile iza RBA skrbničkog ????
Možda, ali moglo je doći i do prave prodaje?
Možda, ali moglo je doći i do prave prodaje?
Niste u toku kolega izgleda. Pročitajte napise u zadnja 2 tjedna. Pogledajte graf, malo TA, pročitajte cijelu temu INDG, malo promislite pa nam recite što ste zaključili.
[smiley2]
Kako to nitko ne komentira potop INDG danas? Niste valda svi izbjegli van iz nje? Ja taman htio kupit 4-5 komada a ono počela tonuti. Ipak ču pričekat da dođe na 1000 KN ili manje [smiley7]
Kako to nitko ne komentira potop INDG danas? Niste valda svi izbjegli van iz nje? Ja taman htio kupit 4-5 komada a ono počela tonuti. Ipak ču pričekat da dođe na 1000 KN ili manje [smiley7]
Nema se potrebe osvrtati na sitna preslagivanja ako znamo svoj target.
Wishfull thinking.. [smiley2][smiley2][smiley2]