INDG (Industrogradnja d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INDG (Industrogradnja d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

kao što vidiš, osim tebe, izgleda da ih i nema baš previše. no možda se jave zimzijevi nickovi? a osim toga tko bi i vjerovao kompaniji koji svake godine vrijedi sve manje i koja stvara gubitke, a posluje sve gore i gore, za čije se nekretnine ne zna čije su? još nitko nije čuo od većinskog vlasnika ( ako takvog ima ) plan rješenja dubioza. tko je bio na skupštini taj navodno zna.
evo neka ga iznese pred sud investitorske javnosti ako se usudi. NHF
NR

Jednog dana sve ce biti dobro, to je nasa nada. Sve je dobro danas, to je iluzija. [b]www.dalekovod.hr[/b]

Hm……… Htjedoh vidjeti kakvi su komentari na jučerašnju vijest da Galinec više nije vlasnik Positus usluga a kad ono, na ovom forumu nema ni objave te vijesti a kamoli komentar. Razumijem da ništa ne pišu oni koji su pisali protiv ove dionice ali zašto nema niti jednog posta od nekog tko vjeruje u nju!? [smiley8]

Kako nema objave vijesti?
Pogledaj par postova prije.

He, he, nightrider, pa zar bi ti rekao plan rješenja dubioza? Nije im to u interesu, vjeruj mi. Kad ga saznas, za ulaz će ti biti prekasno.

I ponovo 25 crveno! Izgleda da 25 crveno uvijek dobiva!

a reci zašto Galinec ne želi skupiti 75%? jedno vrijeme je to bila omiljena hipoteza. je li odustao ili se još uvijek trudi. a što se tiče mog ulaganja, ja se držim postulata mog prijatelja – nikad u gubitaša. ako ikad indg postane dobitaš ( iz redovnog poslovanja ) priznati ću vam da ste bili u pravu a ja u krivu.
IMHO do tada, to je dionica za špekulante a ne investitore.
NR

Jednog dana sve ce biti dobro, to je nasa nada. Sve je dobro danas, to je iluzija. [b]www.dalekovod.hr[/b]

uostalom zar niste već dizali temu indg kad je Galinec preuzeo taj udio o kojem sad opet pričate. i što ako ga taj isti sutra preproda – čega će to biti dokaz? perspektive? nikad nisam čuo da se vrijedne stvari olako preprodaju.
NR

Hm……… Htjedoh vidjeti kakvi su komentari na jučerašnju vijest da Galinec više nije vlasnik Positus usluga a kad ono, na ovom forumu nema ni objave te vijesti a kamoli komentar. Razumijem da ništa ne pišu oni koji su pisali protiv ove dionice ali zašto nema niti jednog posta od nekog tko vjeruje u nju!? [smiley8]

Ma, već se davno prije pisalo, pa smo se umorili pišući o potencijalu ove dionice. No, zna se da je ponavljanje majka mudrosti, pa svaka čast 25_crvenom što se barem on trudi oko objave vijesti.

Ponavljanje je majka mudrosti samo za ponavljače.[smiley2]
( stara bosanska zidarska )

Dr. Ante Starčević: "Mi Hrvati imamo dvie narodne mane, iz kojih izvire sva naša nesreća: mi svakomu vjerujemo bez da promišljamo i lahko zaboravljamo krivice koje nam drugi učiniše."

Ponavljanje je majka mudrosti samo za ponavljače.[smiley2] ( stara bosanska zidarska )

Ali ne i za slobodne zidare[smiley1]

uostalom zar niste već dizali temu indg kad je Galinec preuzeo taj udio o kojem sad opet pričate. i što ako ga taj isti sutra preproda – čega će to biti dokaz? perspektive? nikad nisam čuo da se vrijedne stvari olako preprodaju. NR

Nightrider budući da si bio 99% siguran da Aureus prodaje, imaš li možda još kakvu informaciju sa 99%nom sigurnošću? [smiley1]

Kaj su to zidari bez posla?[smiley2][smiley2][smiley2]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

tima:

Ponavljanje je majka mudrosti samo za ponavljače.[smiley2] ( stara bosanska zidarska )

A čuj ako si ti slobodan kao zidar, javi se Galincu. Možda ima koju bauštelu slobodnu?[smiley2] Samo pazi da zbog tebe gastarbajter ne dobije otkaz!

Dr. Ante Starčević: "Mi Hrvati imamo dvie narodne mane, iz kojih izvire sva naša nesreća: mi svakomu vjerujemo bez da promišljamo i lahko zaboravljamo krivice koje nam drugi učiniše."

lil:

tima:

A čuj ako si ti slobodan kao zidar, javi se Galincu. Možda ima koju bauštelu slobodnu?[smiley2]

Ova ti je dobra. [smiley2][smiley2]

Usput, hvala znancu na točnoj informaciji ma gdjegod bio. Čak i ako je ostao u ZG [smiley1]

[b]PEACE BROTHERS!!![/b]

New Report

Close