INDG (Industrogradnja d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INDG (Industrogradnja d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@MOneymaN

Duboko se nadam da neće završiti kao storija o POSu u Sesvetama??[smiley7]

[b]Ima li tko ovaki Kawasaki?[/b]

NEGOTIATOR D.O.O. ZAGREB, HRVATSKA
Skrbnički račun:
RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. ZAGREB ZAGREB, HRVATSKA
FILIPOVIĆ MARIJAN HRIB, HRVATSKA
Skrbnički račun:
KARLOVAČKA BANKA D.D. KARLOVAC, HRVATSKA
POSITUS USLUGE D.O.O. ZAGREB, HRVATSKA
Skrbnički račun:
HPB D.D./AUREUS INVEST – AUREUS EQUITY OIF ZAGREB, HRVATSKA
INDUSTROGRADNJA D.D. ZAGREB, HRVATSKA
BRAJINOVIĆ KAJA ZAGREB, HRVATSKA
SONITUS D.O.O. ZAGREB, HRVATSKA
Skrbnički račun:
CENTAR BANKA D.D. ZAGREB, HRVATSKA

Evo tko je prodao 2000 komada prošli četvrtak.
http://www.zse.hr/novosti/60-07-INDG_otpustanje.pdf
Galinec je prodao Positus onom Gary-u, a ovaj je unovčio dio dionica.

Evo članka u Lideru…
Li-la – tko želi nek izvoli…
No čini mi se da mi još uvijek ne znamo ono što zna npr. Floki…, čitajući ovaj članak ni sam ne znam kako bih postupio…, no ako Floki zna meni je to dovoljno…

http://www.liderpress.hr/Default.aspx?sid=12344

Meni je najsimpatičniji onaj dio oko rješenja problema likvidnosti. Piše u članku da treba samo prodati jednu vrijednu nekretninu da bi se izišlo iz blokade i problema. Zašto se to ne učini? Zna li tko? Možda drug Gago, on mi se čini dobro informiran?
( nadam se da mu se neće ponoviti slučaj KMBJ – tamo je već izgubio dobar dio ugleda, ako izgubi i ovaj slučaj, to neće biti dobro )
[smiley2]

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

Isti članak sa Liedra, no obrađen i konvertiran u PDF – da si sačuvate jer fotka je…ko slika…(imala je novinarka nekih malih “tipfelera”…, no oprostiti ćemo joj…. (tamo kad kaže da Aureus još neće “izlaći”)…

Evo članka u Lideru… Li-la – tko želi nek izvoli… No čini mi se da mi još uvijek ne znamo ono što zna npr. Floki…, čitajući ovaj članak ni sam ne znam kako bih postupio…, no ako Floki zna meni je to dovoljno… http://www.liderpress.hr/Default.aspx?sid=12344

Sada znamo da Aureus nije prodavao kao što su neki podmetali.

[color=blue]Come to Quark's, Quark's is fun, come right now, don't walk, run![/color] Quark je trejder, špekulant i investitor. U svojim komentarima prenosi informacije iz medija ili iznosi svoje osobno mišljnje. [u]Quarkovi komentari nisu savjeti za kupnju ili prodaju dionica[/u]. U večini slučajeva Quark posjeduje ili je posjedovao dionice o kojima piše.

Meni je najsimpatičniji onaj dio oko rješenja problema likvidnosti. Piše u članku da treba samo prodati jednu vrijednu nekretninu da bi se izišlo iz blokade i problema. Zašto se to ne učini? Zna li tko? Možda drug Gago, on mi se čini dobro informiran? ( nadam se da mu se neće ponoviti slučaj KMBJ – tamo je već izgubio dobar dio ugleda, ako izgubi i ovaj slučaj, to neće biti dobro ) [smiley2]

pa zar ne piše da je problem što su nekretnine uglavnom pod hipotekom…

Što ovca ležeć' vidi daleko nije...

Bljedoliki Ilijaivka,to se iz teksta ne može znati. Treba otići u ………. gruntovnicu, po izvadak. Tek se onda sazna!

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

Pa neka si zaradom od nekog poslića skine upisane terete na nekoj vrijednijoj nekretnini (koji su sigurno u fazi otplate ili su tereti mali, a ne možeš raspolagati nekretninom zbog upisa tereta)… i uzme novi kredit na istu nekretninu – ne mora ju prodati kako bi se izvukao iz teškoća…
Pa on je navodno financijski stručnjak neka izvrti neku bravuru i riješi se problemčića… – na naše zadovoljstvo…

Danas ni slova na indg? čuo sam da je aureus jučer izišao. nije sto posto, ali 99% je. onaj jedan ćemo provjeriti drugi petak. ako je tako onda mu je računica slijedeća: ulaz mu je 2.000 kom po 900 kn = 1.800.000 kn izlaz mu je 2.000 kom po 1.250 kn = 2.500.000 kn Floki majstore, skidam kapu NR Btw sad vam je opet ostao Kaja kao glavna uzdanica

[smiley2] Izgleda da smo već saznali da je ipak onaj 1% u pitanju 😉

Hm……… Htjedoh vidjeti kakvi su komentari na jučerašnju vijest da Galinec više nije vlasnik Positus usluga a kad ono, na ovom forumu nema ni objave te vijesti a kamoli komentar. Razumijem da ništa ne pišu oni koji su pisali protiv ove dionice ali zašto nema niti jednog posta od nekog tko vjeruje u nju!? [smiley8]

I ponovo 25 crveno! Izgleda da 25 crveno uvijek dobiva!

New Report

Close