INDG (Industrogradnja d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INDG (Industrogradnja d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ako je Aureus danas izašao to će se znati tek za 8 dana.

Kako to misliš 8 dana,misliš za tri,a ne 8

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

ivanr:

Ako je Aureus danas izašao to će se znati tek za 8 dana.

Kako to misliš 8 dana,misliš za tri,a ne 8

T+3 zbog namire, a sljedeće stanje je u sljedeći petak 26.01.

Izgleda da Aureus izlazi, po paketima od 750 komada tako zaključujem. Ako je tako onda je prava koma za ovu dionicu tek na vidiku.

How yes no.

Mislim da malo previše podcijenjujete flokija i društvo. Oni su ušli na informaciju a ne zato jer su čitali postove na forumu jedino što je nekima žao što su praznike proveli u vinskoj magli umjesto da prate što se događa jer se i nakon ulaska flokija moglo kupiti po onoj cijeni po kojoj bi vi rado kupili
[smiley8]

P.E.: ” Izgleda da Aureus izlazi, po paketima od 750 komada tako zaključujem. Ako je tako onda je prava koma za ovu dionicu tek na vidiku. ” Ako tako puno znaš, reci onda tko ulazi i koji mu je interes?

Odakle ja znam i baš me briga.
Samo iznosim pretpostavku , ajde reci šta nije logički , 2 paketa po 750 komada, imaš stanje prvih 10 pa reci što misliš, a ne praviti se pametan

F i g h t T h e P o w e r ! ! !

ides: ” P.E.: ” Izgleda da Aureus izlazi, po paketima od 750 komada tako zaključujem. Ako je tako onda je prava koma za ovu dionicu tek na vidiku. ” Ako tako puno znaš, reci onda tko ulazi i koji mu je interes? ” Odakle ja znam i baš me briga. Samo iznosim pretpostavku , ajde reci šta nije logički , 2 paketa po 750 komada, imaš stanje prvih 10 pa reci što misliš, a ne praviti se pametan

a da Glina osobno ne prodaje.
[smiley9]

dobit od 450 milja kuna uz povrat od 15 godina znači da ptkm vrijedi 2020 kuna.

ides: ”
P.E.: ” Izgleda da Aureus izlazi, po paketima od 750 komada tako
zaključujem. Ako je tako onda je prava koma za ovu dionicu tek na
vidiku. ” Ako tako puno znaš, reci onda tko ulazi i koji mu je interes?

Odakle ja znam i baš me briga.
Samo iznosim pretpostavku , ajde reci šta nije logički , 2 paketa po
750 komada, imaš stanje prvih 10 pa reci što misliš, a ne praviti se
pametan

Nisi razmislio o Filipoviću, Brajinović?

A donedavno su vam ta dvojica bila velike uzdanice.
znači nisu više? a di je ono – Kaja tuče kao zvijer?
NR

P.E.:

ides: ”

Nisi razmislio o Filipoviću, Brajinović?

Jednog dana sve ce biti dobro, to je nasa nada. Sve je dobro danas, to je iluzija. [b]www.dalekovod.hr[/b]

A donedavno su vam ta dvojica bila velike uzdanice. znači nisu više?

Ja se slabo razumijem u dijonice ali sam pročitao dosta literature i u mojoj omiljenoj knjizi “Investiranje-kako postati bogat, lijep i pametan” piše da kada je firma u ovakvoj situaciji puno je važnije tko kupuje, a također piše na 232. stranici da u ovakvim blok transakcijama ne kupuju mali investitori i da takve transakcije idu uz popust na količinu (kao u videoteci, platiš dva treći besplatan)

nightrider: ” A donedavno su vam ta dvojica bila velike uzdanice. znači nisu više? ” Ja se slabo razumijem u dijonice ali sam pročitao dosta literature i u mojoj omiljenoj knjizi “Investiranje-kako postati bogat, lijep i pametan” piše da kada je firma u ovakvoj situaciji puno je važnije tko kupuje, a također piše na 232. stranici da u ovakvim blok transakcijama ne kupuju mali investitori i da takve transakcije idu uz popust na količinu (kao u videoteci, platiš dva treći besplatan)

Istina, kupac je važan, jer ako nekomu valja ovih 2,3 tisućica komada, onda će biti dobro i onima s par stotica…[smiley2]

nightrider:

A donedavno su vam ta dvojica bila velike uzdanice. znači nisu više? ”

Ja se slabo razumijem u dijonice ali sam pročitao dosta literature i u mojoj omiljenoj knjizi “Investiranje-kako postati bogat, lijep i pametan” piše da kada je firma u ovakvoj situaciji puno je važnije tko kupuje, a također piše na 232. stranici da u ovakvim blok transakcijama ne kupuju mali investitori i da takve transakcije idu uz popust na količinu (kao u videoteci, platiš dva treći besplatan)

Kak smo svi nekaj pametni na 1300 kuna a na 800 nije nikom valjala

Danas ni slova na indg? čuo sam da je aureus jučer izišao. nije sto posto, ali 99% je. onaj jedan ćemo provjeriti drugi petak. ako je tako onda mu je računica slijedeća:
ulaz mu je 2.000 kom po 900 kn = 1.800.000 kn
izlaz mu je 2.000 kom po 1.250 kn = 2.500.000 kn
Floki majstore, skidam kapu
NR

Btw sad vam je opet ostao Kaja kao glavna uzdanica

Jednog dana sve ce biti dobro, to je nasa nada. Sve je dobro danas, to je iluzija. [b]www.dalekovod.hr[/b]

Nešto vrlo zanimljivo na stranicama Grada Opatije: http://www.opatija.hr/…..Gradsko vijeće Grada Opatije na sjednici održanoj dana 28. 12. 2006. godine donijelo je Odluku o donošenju izmjena i dopuna prostornog plana uređenja Grada Opatije (i Ičića)….
E sada kakvog to utjecaja na INDG zemlju u Ičićima ima to ćemo vidjeti kada gradnja krene…..[smiley2]…..

New Report

Close