Pa koliko sam ja shvatio, book, godwill, imovina, nekretnine, know-how, sposobna uprava, moguće preuzimanje.
Tako sam barem pročitao prateći Forum. Meni to izgleda impresivno!
Pa koliko sam ja shvatio, book, godwill, imovina, nekretnine, know-how, sposobna uprava, moguće preuzimanje.
Tako sam barem pročitao prateći Forum. Meni to izgleda impresivno!
Stari moj to ti je samo jedna strana medalje, ako si čitao a kažeš da jesi onda znaš da ima i druga, samo to ću reći. Pametnome dosta.
Pa koliko sam ja shvatio, book, godwill, imovina, nekretnine, know-how, sposobna uprava, moguće preuzimanje. Tako sam barem pročitao prateći Forum. Meni to izgleda impresivno!
Ti to pišeš o INDG ili nekoj drugoj firmi? [smiley1]
Počela se odvijati jača trgovina na INDG a dežurni su posustali na ovoj temi, oćemo li mi to čistiti na 1300 kn i više, ovi skriveni nalozi odozdola su pravi?
P.S. Šta je ovo s baričevićem, ne daju mu da piše na ovoj temi?
Kako da mi daju pisati kad vidim da ASureus izašao van iz INDG ?????
Dobro, oni su zaradili 45% u mjesec dana. A Vi ???? Kako ćetze Vi izaći ????
Moderatore, molim te pusti post da opet ne navuku ulagače kao na TNSA.
Pusti istinu na vidjelo.
Načuo sam da Floki izlazi iz Industrogradnje, nezadovoljan podjelom plijena. Kaže da su mu skrivali punu istinu. A Šola je bijesan kao ris. Ekipa puca po šavovima. Purko je napustio sastanak i otišo skijati. Pa vi vidite što ćete?
A uskoro stižu ruski plaćenici po novce koje Galinec nema.
Evo citirati ću vam gazdu Galinca: “Što se građevinara tiče, sudionici tržišta i dalje su fascinirani konjukturom koja je u punom jeku, posve zanemarujući pritisak na profitne marže ( koje su ionako niske, unatoč extra profitima ).
Treba li tu moj komentar, ja mislim da ne treba!!
btw zašto sam ja pod moderiranjem?
Načuo sam da Floki izlazi iz Industrogradnje, nezadovoljan podjelom
plijena. Kaže da su mu skrivali punu istinu. A Šola je bijesan kao ris.
Ekipa puca po šavovima. Purko je napustio sastanak i otišo skijati. Pa
vi vidite što ćete?
A uskoro stižu ruski plaćenici po novce koje Galinec nema.
Ovo je zadnji pokušaj rušenja cijene, al neće vam uspjeti dečki [smiley1]
Izgleda da Aureus izlazi, po paketima od 750 komada tako zaključujem.
Ako je tako onda je prava koma za ovu dionicu tek na vidiku.
Izgleda da Aureus izlazi, po paketima od 750 komada tako zaključujem.
Ako je tako onda je prava koma za ovu dionicu tek na vidiku.
Ako tako puno znaš, reci onda tko ulazi i koji mu je interes?
Ajmo ne pisati svašta po ovoj temi,tko misli da Aureus skuplja,neka kupuje,tko misli da Aureus izlazi neka prodaje…pa nije daleko sutra navečer gospodo…sve će biti jasno,ako je Aureus izišao,neće se prodati ni dionica iznad 1100-1200 i to ako…a ako je ušao još dublje….dečki nećete se baš nakupovati ispod 1500…eto,toliko od mene,da li ćete ovo shvatiti kao špekulaciju ili kockanje,nije bitno,ali nekome će biti jako žao u ponedjeljak što nije kupio ili prodao..u biti znat će se to već sutra
[smiley1]