Na temperaturi od +14 stupnjeva , mjesečna potrošnja plina za kuću, iznosila je 922m3..što je oko 2.550.00 kuna mjesečno…..
Koliko ćemo plina potrošiti kad nastupi prava zima…pitam se?
Naime, međimurski korisnici plina ovisni su o plinu kao resursu kojeg
se najviše koristi u zagrijavanju stambeno-poslovnih prostora…
Tragično je- da upravo mi- koji ležimo na najvećem nalazištu
plina u Hrvatskoj – imamo najvišu cijenu plina / m3 !!!
Na temperaturi od +14 stupnjeva , mjesečna potrošnja plina za kuću, iznosila je 922m3..što je oko 2.550.00 kuna mjesečno…..
Koliko ćemo plina potrošiti kad nastupi prava zima…pitam se?
Naime, međimurski korisnici plina ovisni su o plinu kao resursu kojeg
se najviše koristi u zagrijavanju stambeno-poslovnih prostora…
Tragično je- da upravo mi- koji ležimo na najvećem nalazištu
plina u Hrvatskoj – imamo najvišu cijenu plina / m3 !!!
***uskoro bi mogla plaćati i najveću cijenu vode koja nebude za piće… bušotina u Zebancu je samo par kilometara od glavnog vodocrpilišta gdje leže ogromne količine super čiste pitke vode… al nemoj se sekirati, za 5-6 godina se fino u kupaonici istuširaš i nema više grinja, uši i ostalih nametnika na koži, a na kraju kresneš vodu iz tuša upaljačem i griješ se besplatno
JOJ, ljubomorni Zagorci…..!!! Sad Vam je krivo kaj će se tu kod nas
vaditi plin i što međimurci leže na plinskim poljima…..
Pa vidiš kako nam je …?! Nema nikakve koristi od toga……..mi ćemo tek nadrapati s cijenama plina……!
JOJ, ljubomorni Zagorci…..!!! Sad Vam je krivo kaj će se tu kod nas
vaditi plin i što međimurci leže na plinskim poljima…..
Pa vidiš kako nam je …?! Nema nikakve koristi od toga……..mi ćemo tek nadrapati s cijenama plina……!
***e da mi je tvoj mozak da se odmorim malo od svega… baš bi neki Zagorec znal di je bušotina u Knezovcu koju vidim skoro s terase i koliko je udaljena od glavnog vodocrpilišta… inače ja tebi nemrem uputiti zagorsko/međimursku uvredu jer ionak nisi iz ovog kraja nego si došla odnekud s Balkana i prodajes konstatno neke međimursko/zagorske loše fore koje ni u vrijeme juge nisu prolazile
šaljem ti p.p. međimurec blentavi……
misli mađaroni da će seu međimurju spojiti sa svojim poljima koje nemilice crpe oko velike kanjiže preko granice,ali mislim da im je ovo labuđi ples jer su azerbejđanci već na vratima .sve je dogovoreno nedavno u bakuu kad se potpisivao ugovor za plinovod
ova nalazišta su otkrivena puno ranije ali onda kao ni je bilo isplativo crpljenje. živi se od stare slave. ja sam se kao mali igrao na tada zapečaćenoj bušotini na kiš rokošu.
Jesi probala staviti izolaciju na kucu?