Mislim da su ovog puta prešli Rubikon.Jer nisu računali na ovakav pritisak od strane svih .A nisu računali jer nas smatraju ovcama za šišanje(Gotovina,Ribarski pojas).Oćeli sljedeća na popisu biti INA?Da sada ne pričam o spinu ako dobijemo puno novaca od Ine povećaće se inflacija u Hrvatskoj pa zato moramo u zamjenu sa Mađarima.
ovakve političarske idiotarije dugo nisam čuo, taj koji je to izjavio je lud!
ja bi dao inu i po 280kn kad bi s njom i hdz otišo.
Bolji komentar nisam dugo procitao.
Vidim da sam dobio pregršt jedinica jer sam napisao istinu.Vidim da istina boli a vi koji dajete jedinice mi niste jasni.Zar stvarno želite živiti u lopovskoj državi iliti ga u banana državi?
Samo i dalje dijelite baš me zanima kolike ste ovce za šišanje.Ina je test ove vlade priznali vi to ili ne.Ako ode po 2800kn vlada je pala na testu i treba za to odgovarati.
Malo sam zbunjen, Rumenige je jučer u Dnevniku pohvalio MOL, jer kao, izašli su sa Ponudom iako to nisu morali.
Nisu li obavezni objaviti Ponudu ako kreću u preuzimanje, a kreću?
Vidim da sam dobio pregršt jedinica jer sam napisao istinu.Vidim da istina boli a vi koji dajete jedinice mi niste jasni.Zar stvarno želite živiti u lopovskoj državi iliti ga u banana državi?
Samo i dalje dijelite baš me zanima kolike ste ovce za šišanje.Ina je test ove vlade priznali vi to ili ne.Ako ode po 2800kn vlada je pala na testu i treba za to odgovarati.
ajde samo djeli jedninice, mora da su te šamarali u školi, pa sad skriven guštaš kako možež zajebavat a nitko ti ne lupa čvegere u glavu
Nema razloga za brigu,HDZ na čelu sa dr.Ivom,zna i može i hoće,ne zato što bi oni to tako htjeli već zbog toga što im je draža vlast i od dionica i novca i sl.