fascinantno je to da iako je cijena prije objave bila ispod 2800, ona jos uvijek pada…
[sealed]
ako su već sad počeli s drukanjem (Štern) a ponuda tek objavljena što će biti tek kasnije kroz par dana … ili se možda boje da bi se konkurencija mogla uključiti i poremetiti "dogovor" pa odmah koriste svu raspoloživu drukačku mašineriju
Ha, ha nadam se da su se svi smra… uspjeli iskrcati na 2900. Eto zašto se tajila ponuda. BTW što sm.. Novoselec kaže na sve to. [angry]
Cijena je za prvu ponudu dobra ,ali Štern mi specijalno ide na živce.
Šta Vam Štern mora ići na živce.
Ako mislite da će se INA prodati skuplje onda dokupite.
Vi sami nedate više od 2800 kuna a oblajavate druge da hoće kupit Inu jeftino.
Kupite je Vi.
Startna cijena 2800 je ok,to nije zadnja cijena.Tu će iči cijena još dosta gore.Jako dobro i za ostatak tržišta.Pokazuje se od kud startamo i sad je red da se počnu kupovati ostale kvalitetne dionice u HR.Inače uprkos oluju svih oluja, nafta pada .Oluja će zaobiči NO i već se smanjila na 3 kategoriju.Ali ako kod ovakvih vijesti nafta pada onda je svima jasno da ostatak svijeta kreće u obnovu.
Nafta 114,79 -0,67
Čime da se masovno kupuju istina kvalitetne i podcijenjene dionice na zse?!
Da je ponuda za INA-u veća masa bi kapitalizirala dobit i ulazila u druge dionice, ovako tko je ušao ispod 2600 već je vani ili ni ne misli skoro izaći ostalima se ne isplati.
Eto ni nakon objave promet baš ne divlja.
Kupite je Vi.
[/quote]
naravno da mi ide na živce jer druka za mol, kakve zamjene dionica? Ako ne bude kontra ponude, bolje da ni ne prodaju inu, ovo ne smije otić ispod 3400
Kupite je Vi.
[/quote]
naravno da mi ide na živce jer druka za mol, kakve zamjene dionica? Ako ne bude kontra ponude, bolje da ni ne prodaju inu, ovo ne smije otić ispod 3400
Zašto ne kupuju fondovi ispod 2800 ako ne plaćaju proviziju? [sealed]
A zašto da se žure? I tako daju cash ekipi da kupuju nešto drugo. Prije će pokupovati to "drugo" pa kad ova priča s INA-om završi prodavati to "nešto" ovima što izađu iz INA-e! Ja, ako na kraju i prodam INA-u, idem u zlato. Do daljnjega. Dosta mi je žabokrečine na ZSE-u!