INA (INA-Industrija nafte d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INA (INA-Industrija nafte d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Sramotno niska ponuda! A fond ,koji je "popravljao " prosječnu cijenu u zadnja 3 mjeseca
ima "strašnu" zaradu !Ovakva ponuda na 2800 se ne smije prihvatiti. [angry]

baš me zanima kako će im gospođica Kosor dati po toj cijeni.

dobit od 450 milja kuna uz povrat od 15 godina znači da ptkm vrijedi 2020 kuna.

Mađari papapapa
ali najinteresantije je ono "da skupa djeluju s nekim nepoznatim (Vlada RH), nisu smjeli niti napisati jer koverta ispod stola je data

dan je pametniji od noći

Ne bih rekao da ce ova ponuda proci. Ja drzim dionice i dalje. Nema se sta izgubiti.

Štern je počeo sa drukanjem.J…. mu ja sve uzduž i poprijeko

SAM PROTIV SVIH

Mislim da će Hrvati pokazati da znaju cijeniti svoje i da će ovakva ponuda naići na mali odziv. A to će se sigurno višestruko isplatiti, bilo naknadnim uključivanjem OMV-a u igru ili novom ponudom MOL-a s višom cijenom. Sada je bitno kako će vlada odigrati sa svojim dionicama i hoće li pružiti priliku OMV-u da se uključi u igru.

ajmo kljadionica ko pogodi blize,ja kazem okruglih 3000kn

2850,00
[/quote]

molio bih da mu se da 100% na najblizoj cijeni i usput da bar otpadne kaziprst na desnoj ruci onom ko mi je dao 1%.Pak me nece biti opet mjesec dana [lol]

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

[lol]

Pazi otvaranje. 2767. Kao da ponuda nije ni došla.
E pa drugo nismo ni zaslužili.

ako ju drivo stisne morat ce, ali ako se ina proda po ovoj cijeni, ovo je prijateljska prodaja….nek izvole dati prodaju preko burze, nikakve zamjene, nadam se da ce im ljubo zapapriti..

Moguće da Sanader odbije "čuvajući nacionalne interese" i proda koji tjedan kasnije po (već sada) dogovorenoj cijeni koja bi bila simbolično veća od ove ponuđene, a igrokaz za birače odigran.
Pod uvjetom naravno da MOL i OMV imaju interni dogovor o nenapadanju po pitanju INA-e.
Šteta ako je tako, volio bih da nisam u pravu jer mislim da je ova ponuda uvredljivo niska (pa realno i ne može biti niža, a u isto vrijeme i ozbiljna) s obzirom na kretanje cijene na zse.

ako ju drivo stisne morat ce, ali ako se ina proda po ovoj cijeni, ovo je prijateljska prodaja….nek izvole dati prodaju preko burze, nikakve zamjene, nadam se da ce im ljubo zapapriti..

Vidim da ima dosta razočaranih iako se nije dogodilo ništa neočekivano. Čak mislim da su ponudili pristojnu cijenu s obzirom na njihovu zakonsku obavezu.

U narednom periodu (zakonom predviđeno vrijeme za moguću protuponudu) ćemo vidjeti ima li što za reći OMV ili je tu kraj priče.

La vita e bella!

New Report

Close