Sramotno niska ponuda! A fond ,koji je "popravljao " prosječnu cijenu u zadnja 3 mjeseca
ima "strašnu" zaradu !Ovakva ponuda na 2800 se ne smije prihvatiti. [angry]
baš me zanima kako će im gospođica Kosor dati po toj cijeni.
Mađari papapapa
ali najinteresantije je ono "da skupa djeluju s nekim nepoznatim (Vlada RH), nisu smjeli niti napisati jer koverta ispod stola je data
Mislim da će Hrvati pokazati da znaju cijeniti svoje i da će ovakva ponuda naići na mali odziv. A to će se sigurno višestruko isplatiti, bilo naknadnim uključivanjem OMV-a u igru ili novom ponudom MOL-a s višom cijenom. Sada je bitno kako će vlada odigrati sa svojim dionicama i hoće li pružiti priliku OMV-u da se uključi u igru.
ako ju drivo stisne morat ce, ali ako se ina proda po ovoj cijeni, ovo je prijateljska prodaja….nek izvole dati prodaju preko burze, nikakve zamjene, nadam se da ce im ljubo zapapriti..
Moguće da Sanader odbije "čuvajući nacionalne interese" i proda koji tjedan kasnije po (već sada) dogovorenoj cijeni koja bi bila simbolično veća od ove ponuđene, a igrokaz za birače odigran.
Pod uvjetom naravno da MOL i OMV imaju interni dogovor o nenapadanju po pitanju INA-e.
Šteta ako je tako, volio bih da nisam u pravu jer mislim da je ova ponuda uvredljivo niska (pa realno i ne može biti niža, a u isto vrijeme i ozbiljna) s obzirom na kretanje cijene na zse.
ako ju drivo stisne morat ce, ali ako se ina proda po ovoj cijeni, ovo je prijateljska prodaja….nek izvole dati prodaju preko burze, nikakve zamjene, nadam se da ce im ljubo zapapriti..