zašto ne prodavati inu u slici i zvuku:
http://www.reklamacije.net/video/sve-o-nafti-povijest-cijena-.-why.html
osobno ne mislim da će se mol pretrgnuti u nastojanju da skupi 50%.. to im i ne treba u krajnju ruku..
Nikako da se izvučemo iz živog blata
Ne ide ova dionica prije objave ponude MOL-a jače preko 2800 kn to je sada gotovo sigurno. Ma koliko do tada vremena bude prošlo, a mogu još tjedni… [yawn]
zašto ne prodavati inu u slici i zvuku:
http://www.reklamacije.net/video/sve-o-nafti-povijest-cijena-.-why.html
osobno ne mislim da će se mol pretrgnuti u nastojanju da skupi 50%.. to im i ne treba u krajnju ruku..
Ma da bolje im odgovara 40%!
Puno zavlače
Krene li opći trend jače uzlazno, a oni nastavi sa INA-om prodat ćemo, pa mijenjat ćemo, odoh ja odavde pa nek nekog drugog zavlače i vuku za nos. Dosta dionica po sadašnjim cijenama ima potencijel rasta 30-ak% ako ih crobex povuče. Toliko će MOL teško dati za INA-u na sadašnju cijenu.
Isplati se još malo pričekati ali samo malo [wink]
Krene li opći trend jače uzlazno, a oni nastavi sa INA-om prodat ćemo, pa mijenjat ćemo, odoh ja odavde pa nek nekog drugog zavlače i vuku za nos. Dosta dionica po sadašnjim cijenama ima potencijel rasta 30-ak% ako ih crobex povuče. Toliko će MOL teško dati za INA-u na sadašnju cijenu.
Isplati se još malo pričekati ali samo malo [wink]
[/quote]
Moram se smijati ovakvim navlakusama. Kolega likvidnost vam je sada rekordno niska upravo zato jer investitori misle da su cijene dionica visoke i ne zele kupovati po ovim cijenama. Nakon objave ponude za preuzimanje INE ocekuje se pad trzista, te ce se tada po diskuntu krenuti u kupnju dionica a samim time ce se povecati i likvidnost. Jedina moguca zarada za sada jedino postoji na INI – osim naravno ako trgujete sa kikirikijem.
Evo što (sa smijehom na usnama) komentiraju u svijetu o potezima bisera u našoj vladi:
Croatia would practically "give away" INA in share swap deal with Hungary’s MOL – opposition MP 28 Aug 2008 13:26 GMT
… Croatia would practically "give away" INA in share … away" INA in share swap deal with Hungary’s MOL – opposition MP Croatia’s social democratic opposition … sold the shares of INA on the stock exchange, as their price would be around 3,500 …
Mol na +1.25%, a INA na -1.30% danas:
Pa, naravno. MOL mora narasti kad će mu za svoje dionice koje ionako pokušava sakriti pokloniti INU…
Ne boli me toliko što će MOL debelo profitirati na nama – koliko što će mađari sada imati i konkretan dokaz kako smo mi hrvati STVARNO glup narod.
Pa, naravno. MOL mora narasti kad će mu za svoje dionice koje ionako pokušava sakriti pokloniti INU…
Ne boli me toliko što će MOL debelo profitirati na nama – koliko što će mađari sada imati i konkretan dokaz kako smo mi hrvati STVARNO glup narod.
[/quote]
Nismo mi glupi što ćemo INU prakticki pokloniti, nego Sanader, Polančec i Šuker, mi smo samo glupi jer smo ih izabrali…
Iz povjerljivih izvora znam da braniteljski fond neće prodati jeftino svojih 7% a bude li vlada dala ispod 3000 , vjerujte da neće još dugo vladati .Eto to vam kaže jedan Hrvatski dragovoljac
Iz povjerljivih izvora znam da braniteljski fond neće prodati jeftino svojih 7% a bude li vlada dala ispod 3000 , vjerujte da neće još dugo vladati .Eto to vam kaže jedan Hrvatski dragovoljac
Mogu se oni kasnije dogovoriti sa BF za višu cijenu bez da daju ponudu za preuzimanje.
Po isteku ponude za preuzimanje, mogu steći do 10% a da ne objave ponudu, naravno čak i nakon što zamijene dionice…nije li novi zakon o preuzimanju divan?