kakve to ima veze sa tržištem kapitala…dobili su nešto za 0 kn kaj danas dođe 2800 kn i samo to je bitno ništa drugo. kapitalizam vlada ne patriotizam
bolje ne bulazni da branitelja nije bilo tržište kapitala bi ti bilo u beogradu i zala bi se beogradska berza, nekad je bolje ne pisati i govoriti nego bubati ko maksim po divizji!
jer sve ima veze za tržištem kapitala
da ti je netko poginuo nebi tako pričala i pisala
ovaj na 2800,00 je pajdo našega pajde,doduše malo je stidljiv,ali kad se oslobodi,palit će i žariti..
Ja čekam kuma od Pajde na 3200…kumovi inaće znaju dobro odriješiti kesu.. [lol]
kakve to ima veze sa tržištem kapitala…dobili su nešto za 0 kn kaj danas dođe 2800 kn i samo to je bitno ništa drugo. kapitalizam vlada ne patriotizam
da zađabe su binuli, 15 tisuća poginulig zađabe, trideset tisuća ranjenih zađabe, ma što im je dato to im je svakako poklonjeno, nisu trebali ići i braniti Republiku Hrvatsku tko ih je gonio [bye]
[/quote]
sramnom privatizacijom, oduzeli su svakom građaninu lijepe naše – sve "besplatne" dionice, svih privatiziranih firmi. da se to nije dogodilo, mogli bi pričati o zdravom kapitalizmu i zdravom tržištu kapitala, jer bi bivši vlasnici dobili dionice i sa njima krenuli na tržište kapitala – pa kom opanci, kom obojci. ovako, sve je netransparentno i muljevito u nedogled i time pobuđuje i patriotske konotacije.
da zađabe su binuli, 15 tisuća poginulig zađabe, trideset tisuća ranjenih zađabe, ma što im je dato to im je svakako poklonjeno, nisu trebali ići i braniti Republiku Hrvatsku tko ih je gonio [bye]
[/quote]
sramnom privatizacijom, oduzeli su svakom građaninu lijepe naše – sve "besplatne" dionice, svih privatiziranih firmi. da se to nije dogodilo, mogli bi pričati o zdravom kapitalizmu i zdravom tržištu kapitala, jer bi bivši vlasnici dobili dionice i sa njima krenuli na tržište kapitala – pa kom opanci, kom obojci. ovako, sve je netransparentno i muljevito u nedogled i time pobuđuje i patriotske konotacije.
[/quote]
slažem se!
samo su nekima nešto dali!
gle briga mene jel burza u beogradu ili u zagrebu bitno je da se zaradi…uopće ne kužim zašto se sad domovinski rat povlači na temi ine.kakve to jebene veze ima. ja sam kažem da ne sanjajte o 4000 kn jer je ruka stisnuta na 2000 ako ne i ispod.
bolje ne bulazni da branitelja nije bilo tržište kapitala bi ti bilo u beogradu i zala bi se beogradska berza, nekad je bolje ne pisati i govoriti nego bubati ko maksim po divizji!
jer sve ima veze za tržištem kapitala
da ti je netko poginuo nebi tako pričala i pisala
[/quote]
[/quote]
slažem se!
samo su nekima nešto dali!
[/quote]
kakve veze ima jel kapitalizam zdrav il ne zdrav. kapitalizam je kapitalizam. prihvatiš trenutno stanje adaptirajući se i bok. sam gušite temu glupostima
gle briga mene jel burza u beogradu ili u zagrebu bitno je da se zaradi…uopće ne kužim zašto se sad domovinski rat povlači na temi ine.kakve to jebene veze ima. ja sam kažem da ne sanjajte o 4000 kn jer je ruka stisnuta na 2000 ako ne i ispod.
Ti kao znaš na koliko je "ruka stisnuta". Daj, molim te – ne spamaj po topicu. Imamo takvih padobranaca diverzanata i previše…
Minimum za ponudu je 2590.
Maksimum ne postoji.
Za sada to znamo i ništa više.
Sve ostalo su nagađanja.
daj ponovno sve pročitaj na miru sjedni na fotelju i više ne piši gluposti jer ulaziš iz jedne u drugu ili ti je to način razmišljanja ali tada ti se ne može pomoći, nažalost!
HAUG!
lanice,ako misliš da gušimo temu glupostima – onda nemoj gluposti ni pisati.
ovo su ti samo odgovori na ono, što si ti napisala.
drži se te svoje jedine točke u životu i šuti [smiley]
Mol na +1.25%, a INA na -1.30% danas:
A Petrokemija na +11% sa jučerašnjim danom , dobrim djelom i na teret INA-e (povlaštena cijena plina)
Ko o je tu lud?????????????
A Petrokemija na +11% sa jučerašnjim danom , dobrim djelom i na teret INA-e (povlaštena cijena plina)
[/quote]
Petrokemija nema povlašenu cijenu plina…….. ima najskuplju cijenu plina od svih gospodarskih subjekata u RH da je INI više PTKM
http://zse.hr/userdocsimages/novosti/1241-08-PTKM_obavijest.doc
[/quote]
S obziroma na opća kretanja vani ponesena pozitivnom vijestima o privredi USA koja će se preliti i kod nas, ako se ne požure s objavom ponude MOL-a dulji ostanak u ovoj dionici mogao bi se lako pokazati kao poprilično gubljenje vremena (i novaca).
Naravno ponuda može biti i neočekivano visoka >3200 ali to je već u sferi SF-a i prema dosadašnjim signalima iz vlade nije se tomu nadati.
Volio bih da se pojave neke činjenice koje ne idu ovoj tezi u prilog ali… [undecid]