INA (INA-Industrija nafte d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INA (INA-Industrija nafte d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

prodano samo 10% udjela u braniteljskom fondu a to nije niti sva kešovina koju imaju od dividende HT-a i INE-e.
nije prodana niti jedna dionica INE!
[smiley]

dan je pametniji od noći

TA

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

daj više shvatite da je s braniteljskim dionicama gotovo to je finito prodano byby i to duplo manje neg 4000

Kakva je sad to izjava, jeste li pročitali tekst kojeg je "biker" stavio. ???????

http://www.vecernji.hr/newsroom/economics/3154221/index.do

daj mi tekst, ne mogu na stranicu, na poslu sam, radim he he he [cry]

&

Mol je dana 14.07.2008 najavio ponudu za preuzimanje dionica INE. Za minimalnu ponudu, gleda se tromjesečni prosjek na burzi zaključno sa tim danom. nakon toga, 30 dana kasnije MOL predaje ponudu koja je nekompletna. To je mogao napraviti jer su neodgovorni, jer su loši propisi pa se ne zna što je potrebno ili jednostavno namjerno kupuju vrijeme. Zašto u ovakvim slučajevima Hanfa napravila jednu od slijećih stvari:
– kaznila MOL sa recimo 1% vrijednosti ponude
– odbila zahtjev Mola i zatražila novu ponudu gdje bi sada se u prosjek trgovanja uključio i period do dana kada su predali nepotpunu ponudu pan onda opet tako u slučaju nove nepotpune ponude
Nije samo Mol predao nepotpunu ponudu, tu je i Agrokor za Mlinar i Žitnjak, Vidić za Lola Ribar…

Mol je dana 14.07.2008 najavio ponudu za preuzimanje dionica INE. Za minimalnu ponudu, gleda se tromjesečni prosjek na burzi zaključno sa tim danom. nakon toga, 30 dana kasnije MOL predaje ponudu koja je nekompletna. To je mogao napraviti jer su neodgovorni, jer su loši propisi pa se ne zna što je potrebno ili jednostavno namjerno kupuju vrijeme. Zašto u ovakvim slučajevima Hanfa napravila jednu od slijećih stvari:
– kaznila MOL sa recimo 1% vrijednosti ponude
– odbila zahtjev Mola i zatražila novu ponudu gdje bi sada se u prosjek trgovanja uključio i period do dana kada su predali nepotpunu ponudu pan onda opet tako u slučaju nove nepotpune ponude
Nije samo Mol predao nepotpunu ponudu, tu je i Agrokor za Mlinar i Žitnjak, Vidić za Lola Ribar…

Ciganska posla, nedostatak poslovne kulture, nazovite to kako hoćete, ljudi vide da mogu raditi što hoće i pri tome proći nekažnjeno, što očekivati onda?

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

ma kakav tekst….ja ne kažem da je to prodano u doslovnom smislu riječi ali je dogovor pao odavno i nemojte ljudi brkat stvari…kakvih 4000kn, pa đabe su dobili dionice da ih za 500 kn proda dobro je prošao…pustite se vlade i branitelja to je odavno prodana stvar za vreću dukata… treba vidjet za nas dioničare i čekat razvoj situacije. zaboravite omv lukoil i druge pizdarije jer oni ne žele inu bez paketa vlade a to je brošlo svršeno vrijeme

daj više shvatite da je s braniteljskim dionicama gotovo to je finito prodano byby i to duplo manje neg 4000

Kakva je sad to izjava, jeste li pročitali tekst kojeg je "biker" stavio. ???????
[/quote]

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

da zađabe su binuli, 15 tisuća poginulig zađabe, trideset tisuća ranjenih zađabe, ma što im je dato to im je svakako poklonjeno, nisu trebali ići i braniti Republiku Hrvatsku tko ih je gonio [bye]

dan je pametniji od noći

LookaBorna neznam sta da ti kazem, najbolje nista!

TOČNO, dečki su trebali sjediti na Markovu trgu kao likovi koji im sada KROJE GAĆE!
Među njima nema poginulih i ranjenih, ima jedino blesavih i primitivnih!

kakve to ima veze sa tržištem kapitala…dobili su nešto za 0 kn kaj danas dođe 2800 kn i samo to je bitno ništa drugo. kapitalizam vlada ne patriotizam

da zađabe su binuli, 15 tisuća poginulig zađabe, trideset tisuća ranjenih zađabe, ma što im je dato to im je svakako poklonjeno, nisu trebali ići i braniti Republiku Hrvatsku tko ih je gonio [bye]

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

ovaj na 2800,00 je pajdo našega pajde,doduše malo je stidljiv,ali kad se oslobodi,palit će i žariti..

New Report

Close