Jedno su želje, a drugo zakonske odredbe:
"Vlada će prema Zakonu o privatizaciji Ine do ulaska u EU zadržati najmanje 25 posto plus jednu dionicu te naftne kompanije.
Hrvatska vlada mora smanjiti svoj udio u Ini s 44 posto na 25 posto prije ulaska u Europsku uniju – najvjerojatnije oko 2011. godine, no ne želi prepustiti kontrolu nad tvrtkom, zbog čega razmišlja o zamjeni dionica s Molom."
idu mi na jetra te priče – vlada mora smanjiti udjel u ini. nije li austrijska vlada vlasnik 31% OMV-a? Nisu li austrijanci u EU? ili možda griješim.
[/quote]
Potpuno si u pravu. Nije dozoljeno subvencionirati od strane države, a ostalo je preporuka. Inače struktura vlasništva OMV-a neka bude špranca za INA-u. Kod strateških firmi nebi trebalo dozvoliti da postoji večinski vlasnik.
Qitu je on naucio.
Kod neprijateljskih preuzimanja cijena moze biti samo veca nego kod prijateljskih. [cry]
Pa 3100 je više nego 1200……
Qitu je on naucio.
Kod neprijateljskih preuzimanja cijena moze biti samo veca nego kod prijateljskih. [cry]
Kolega nisam mislio na to što vi pišete.Čovijek je izgubio izbore na burzi pa sada Sanaderu i ekipi ako se loše dogovorila sapuna dasku.A i lokalni izbori su blizu.
idu mi na jetra te priče – vlada mora smanjiti udjel u ini. nije li austrijska vlada vlasnik 31% OMV-a? Nisu li austrijanci u EU? ili možda griješim.
Odi kod Sanadera, reci da ti sve to "ide na jetra", pa neka zbog toga promijeni odredbe Zakona o privatizaciji INA-e.
Odi kod Sanadera, reci da ti sve to "ide na jetra", pa neka zbog toga promijeni odredbe Zakona o privatizaciji INA-e.
[/quote]
već sam mu nekoliko puta rekao, ali me ne ferma
[
Čovijek je izgubio izbore na burzi pa sada Sanaderu i ekipi ako se loše dogovorila sapuna dasku.A i lokalni izbori su blizu.
[/quote]
Sanader je najavio kako HDZ ide na "osvajanje" velikih gradova na lokalnim izborima (ZG, RI). E ja glasam prema svom džepu, pa ako me Ivo zaj…. s INA-om, ode moj glas Bandiću.
Možda Ivo čita forum, pa me posluša. Ivo ne daj INU za kikirikij!!! [lol] [lol]
Kolega nisam mislio na to što vi pišete.Čovijek je izgubio izbore na burzi pa sada Sanaderu i ekipi ako se loše dogovorila sapuna dasku.A i lokalni izbori su blizu.
[/quote]
Skuzio sam ja sto si ti htio reci, nemas frke.
Samo mi je to sve skupa ljigavo. Jos se hvali kako je on inzistirao da se objavi tekst ugovora s Molom… Tako da bolje vidimo svoju sramotu.
Spancir je to najbolje opisao. [bye]
[/quote]
već sam mu nekoliko puta rekao, ali me ne ferma
[/quote]
stisni mu šamarčinu sljedeći put.. i jednu u moje ime.. [lol]