Reko sam ja da nas bude ina dokrajčila, ovi kaj su izašli na 2900 ne misle trošit cash
a ovi drugi su unutra zarobljeni …. dalje se nema kaj dodat osim čekanje ni sam neznam čega..
Ali ima i razloga…
A neide im se još sa mora još barem tjedan dana kad dodje i vlada i eto nam ponude
Sve je moguće.
Nisu svi oni budale i preveliki novci su u pitanju, jednostavno u interesu im je ovo odugovlačenje,a očigledno i pad cijene jer se više ne brani.
Kakve su igre u pitanju teško je dokučiti ali da je slučajno ili zbog nečije nesposobnosti iskreno sumnjam.
Nemam više volje ni smišljati moguće scenarije…
Moje mišljenje o svima njima je kao i njihovo o malim dioničarima -ko ih j…!!
Važno je da su rukometaši u polufinalu [thumbsup] [thumbsup]
U desetom mjesecu istječe period u kome MOL mora tražiti pristanak od vlade RH za prodaju dionica. Nakon toga slobodno mogu prodavati. Očigledno je da oni pokušavaju rastegnuti postupak so desetog mjeseca kada će biti u mogućnosti i da slobodno prodaju dionice. Drugim riječima, očekuju da će se pojaviti još barem jedan kupac.
Kod bilo kakovog predavanja dokumentacije jedino normalno je da onaj ko prima istu pregleda dali se prilaže sve potrebno ,šta nas to ovi iz hanfe poslije dva tjedna oče pravit ludima [angry]
Nije dva nego 1 tjedan je prošlo.
pa nisu predavali babi na šalteru pa da ona pregledava imaju li svu dokumentaciju ili ne
da vidimo, je gospon, cijena je tu, ali mjesec nije osmi nego Kolovoz i fali vam točka na i
mislim da vam zbog toga moram vratit nazad
I dajte malo poravite tu cijenu. ne bu vam to prošlo kod Iveka
Najprije bi se priklonio "razmišljanju" gospođe u današnjem poslovnom prilogu Večernjeg lista!! [thumbsup] [bye]
s ovim načinom davanja ponude koja je definitivno skroz nekompletna se da zaključiti da se radi o neozbiljnom ponuđaču.
sada da je prava vlada bi pozvala LUKOL koji je to javno naglasio da da javnu ponudu i tada bi to bilo prava reakcija vlade a najbolja stvar za dionicu ine i njene dioničare.
a kako to neće Vlada učiniti ja ih sve skupa n…… na onu stvar.
ovo zadnje treba brisati
U desetom mjesecu istječe period u kome MOL mora tražiti pristanak od vlade RH za prodaju dionica. Nakon toga slobodno mogu prodavati. Očigledno je da oni pokušavaju rastegnuti postupak so desetog mjeseca kada će biti u mogućnosti i da slobodno prodaju dionice. Drugim riječima, očekuju da će se pojaviti još barem jedan kupac.
To uopće nije nemoguć scenario. Mol bi u slučaju da se pojavi OMV, mogao prodati dionice INE I za njih otkupiti svoje dionice od OMV-a.
Samo ne znam da li postoji ograničenje do kojeg se može puniti trezor. Možda bi mogli djelomično otkupiti dionice od OMV-a, a od dijela novaca zatvoriti neke kredite kako bi si popravili kreditni rejting.