INA (INA-Industrija nafte d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INA (INA-Industrija nafte d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Moramo konstatirati da se cijena stabilizirala i bez Pajde na 2900. Tako da ne vidim razloge za bilo kakve brige. Nastupio je klasični daytrade malih igrača nakon što su vidjeli da se u 10:00 nalog nije pojavio. Prodali po 2900, kad im odbiješ proviziju 0,6% to je 2882. Sad kupuju po 2840, kad dodaš proviziju 2857. Razlika je 25 kn po dionici.
Netko ima živaca za to, netko nema. Ja priznam da nemam.

Jedino mi nije jasna ekipa na asku na 2850. Ali svatko zna svoje.

ako je ponuda manja od 3000kn i ako Vlada nema tajnih dogovora sa Mađarima, nek se pozove i Lukoil da da ponudu, rekli su da ce se odazvat ako ih se pozove! [cool]

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

koje su ovo sheme?ha,ha..sve ide po planu i programu…ne mogu vjerovati da netko prodaje inu za 2830,00..evo još sam par komada nadokupio,prodajom ht-a…

ako je ponuda manja od 3000kn i ako Vlada nema tajnih dogovora sa Mađarima, nek se pozove i Lukoil da da ponudu, rekli su da ce se odazvat ako ih se pozove! [cool]

Znaš kako kažu: "Da je baba muško, zvala bi se Duško!" [lol]

P.S. Brzo stevo jedinicu, ali brzo…
P.P.S. Bravo stevo, evo banane…

Zadnjih pola sata. Let’s see where the "smart" money goes ?

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

Želja ispunjena !

Jesi kupio INA-u danas? Ili čekaš s nalogom na 2600,01?

P.P.S. Bravo stevo, evo banane…
[/quote]

1.neka tebe!
ja ionako ne vjerujem da je bid ispod trice, a vidim ni ti

[tongue] [tongue]

2.za ovo s jedinicama i bananama ti evo stotka, lijpo si me nasmijao u ovom usranom danu [lol] [lol] [lol]

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

ovdje su sve opcije otvorene i svima (osim politicara) nam je u interesu(ZSE) da se za INU dobije sto bolja cijena!
r

Želja ispunjena !

Jesi kupio INA-u danas? Ili čekaš s nalogom na 2600,01?

MOL čeka na 2700…ja malo niže[wink]

Nadam se da sam u krivu cijelo vrijeme, za dobrobit ostatka portfelja[pray]

P.S. Ajmo opet jedinicu za dobra stara vremena…

Vraćamo se na 2900 i bez Pajde. Nije narod glup pa da nasjeda na ove kvazi-novinarske prognoze.

INA na 3000 bila je ukalkulirana u cijenu MOL-a na 18 000 forinti. MOL je trenutno na 16 940 forinti, pa si izračunajte koliku cijenu ponude su investitori MOL-a procijenili.

A savjete tipa "prodaj INA-u dok se može i kupi druge dionice" uopće nije vrijedno komentirati.

@ SmallFish
Jesi obnovio pretplatu na aševe? Nisam primio ovu zadnju uplatu. Bit će da si INA-u dokupiljvao pa mi kasniš. Zatezne kamate idu, sine.

Evo nisam ni rekao – već smo nadomak 2900! Hrvati se bude!

Sve će to postati falling knives kad se objavi ponuda i svi požure natrag u INA-u! O eventualnoj protuponudi (ili više njih) da ne govorim…

[thumbsup]

Poslovni rezultati INE odlične, a cijena dionice u padu ?
Moje skromno mišljenje je da će ponuda MOL-a biti znatno ispod trenutne tržišne cijene.
Da li netko to već odavno zna ?

"Da ne mrzin,i buden pošten, iskren i odan, a razliku između zla i dobra, nisan naučija ni od fratra, ni hodže, ni popa "

Vraćamo se na 2900 i bez Pajde. Nije narod glup pa da nasjeda na ove kvazi-novinarske prognoze.

INA na 3000 bila je ukalkulirana u cijenu MOL-a na 18 000 forinti. MOL je trenutno na 16 940 forinti, pa si izračunajte koliku cijenu ponude su investitori MOL-a procijenili.

A savjete tipa "prodaj INA-u dok se može i kupi druge dionice" uopće nije vrijedno komentirati.

@ SmallFish
Jesi obnovio pretplatu na aševe? Nisam primio ovu zadnju uplatu. Bit će da si INA-u dokupiljvao pa mi kasniš. Zatezne kamate idu, sine.

Evo nisam ni rekao – već smo nadomak 2900! Hrvati se bude!

Sve će to postati falling knives kad se objavi ponuda i svi požure natrag u INA-u! O eventualnoj protuponudi (ili više njih) da ne govorim…

[thumbsup]

Kolega bez ljutnje ali ovo pred kraj je klasično uštimavanje cijene. Pa neće valjda Šprajc večeras u TV Dnevniku reći da je cijena pala sa 2900 na 2830. To treba ići polako da se narod pripremi. [bye]

New Report

Close