Imate u Jutarnjem, ponuđena cijena je 2 700 kn !
kolega , ovakve laži pričajte svojim potomcima u vezi ljubavnih podviga…kao prvo u jutarnjem nagađaju oko cijene, kao drugo to je jutarnji list, a ne hanfino ocitovanje!
Kolega nemojte se zaletavati sa takvim izjavama jer dalje u tekstu piše da je moguća cijena koja je ponuđena 2700 kn.
[/quote]
ne zaletava se on njemu tako odgovara jer planira brzo nešto kupiti dok je jeftino
Članak u Jutarnjem je obično novinarsko naklapanje, bez ikakvih novih informacija, čisto odokativna metoda koju primjenjuje i veliki broj forumaša 🙂
U vezi izvješća od 2q kada INA bude privatizirana dobit će biti preko 1 milijardu kuna po kvartalu……….
Sve mi se nešto čini da se AZ izmaknuo sa nalogom da nekom svom rodijaku omogući da kupi povoljnije. A paničara uvijek ima.
Prije nego da je ponuda manja. Mislim, portošiš toliko novaca i što sad?
HANFA se pod hitno mora oglasiti i objaviti cijenu. Ovako je otvoren prostor malverzacijama pojedinaca. Mislim, ništa novo u Hrvatskoj, ali…
Jutarnji je dobro prenio cijenu HT-a par dana prije nego je bila sluzbena objava!
Pa neznam zasto bi pogrijesili za Inu !
Dobro je netko napisao,ako Mol ponudi recimo 2700kn za dionice onda bi Vlada trebala ponuditi 2701kn i otkupiti sve MOL-ove dionice 25+1!
malo solidniji komentar. treba procitati cijeli text.
steta kaj ce oni koji znaju stvarnu ponudu od MOL-a sad opet tak lijepo zaradit nofce i poslije se pravit kak su pametni…pih… daj meni par milja kuna i sigurnu informaciju pa da vidimo 🙂