Sada slijedi hvatanje brzih na okidaču i nesigurnih pa onda fino zalet tamo gdje treba biti.
Puno drhtavih čuči i čeka cijenu i ne želi prodat po 2900, ali ako krene koju kunu dole odmah plimni val koji bi sad prodali i po nižoj. Stvarnost hrvatskog TK. Pa gospodo izvolite svatko prema svom nahođenju, tu su velike ribe i ribari koji vas čekaju.
Preslatki pozdrav.
e dečki,
pukla brana, lijepo sam vas pitala što mislite što će biti kad se izmakne pajdo…?
neće, neće….a što sad?
pa recimo ništa, cekat cemo, bar ja, nikamo mi se ne žuri, a Bože moj, možda popušim, a možda sve bude odlično. Ja se volim kockat [cool]
ako vi mislite da će cijena pasti zato što nema naloga Az Omf-a…………..onda se jako varate
uz ovakve rezultate ini ne treba nitko braniti cijenu
imho
ps: a ovi što su prodali na 2.900 kn pa misle da će kupiti na 2.600 su trejderi-utopisti [bye]
@ BiggBos
Apsolutno točno kolega o namještenom izvješću, "gedoši" to lukavo rade, Prozirno objašnjenje o reguliranim cijenama i gubitku na plinu, kao da slično ili još gore nije bilo u 1Q. Ne nasjedamo na takve manipulacije.
INA bi trebala po logičnoj računici gubiti u 1q na plinu jer domaća potrošnja je veća zbog zimskog utjecaja, i smanjenog izvoza, a sada kada je potrošnja u RH jako mala a može se ostvariti izvoz po svjetskoj cijeni oni se žale na plin i još prikazuju lošije rezultate u cijeloj bilanci ali prihod ne laže jer je 1 milijardu Kn više, a cijenu goriva su mijenjali skoro svaki tjedan, svaki put čim je cijena skočila oni su promijenili pa cijeli 2q bio je izrazit skok cijena goriva u RH, a cijena plina u PTKM se mijenja svako kvartal tako je cijena sada za 48 posto veća nego u 3q 2007. a cijena plina je u 3q bila 0,96 Kn po m3 a cijena sada je 1,41 Kn po m3…….
PTKM uz HEP je najveći potrošač plina u RH HEP-u se cijena plina ne mijenja dok PTKM po novom ugovoru svaka 3 mjeseca
vidi izvor: http://zse.hr/userdocsimages/novosti/1241-08-PTKM_obavijest.doc
[/quote]
Sve informacije se mogu provjeriti, pa ne mogu oni praviti FI kako kome padne na pamet, evo ti u prilogu dio izvještaja o gubitcima na plinu koji je ove godine veći nego lani, u tablici su gubitci u odnosu na uvoznu cijenu. Ovo će se promijeniti tek kada Ina dobije novog većinskog vlasnika koji neće kupovati socijalni mir cijenom plina.
ode pajdo na produženi vikend….kaj bumo sad??
Ajmo svi kolektivno samoubojstvo. [lol]
Pajdo nas je dobro postrojio. Osim par dezertera na 2840-2850 (koji će biti kažnjeni) vojska je mirna i spremna za obračun sa mađarima.
[thumbsup]
Čini mi se da je pajdo i dalje u igri, samo je promjenio taktiku sa kojom će sakupit puno više komada na 2900 nego prije.
Ina 2850…. išlo je i po 2840….
Nemam dionice ine. Ali ovo sada sa HANFOM i i kuvertom to mi opasno smrdi na uobičajnu hrvatsku privatizaciju.
Dakle, poznate su nove materijalne činjenice( recimo u kuverti) a nisu dostupne svim dioničarima.
Zašto onda nisu blokirali trgovanje do dana objave ?
Evo sad ponovno 2900, al samo 30 komada na kupnji…. al šta to vrijedi kad se prodaje šakom i kapom..
slažem se, a i jako mi smrdi izjava rumenog da mali dioničari moraju biti realni što se tiče cijene dionica…očito se Mađari ne namjeravaju previše istrošiti…dobro da je to tek prvi krug
e dečki,
pukla brana, lijepo sam vas pitala što mislite što će biti kad se izmakne pajdo…?
neće, neće….a što sad?
PLAČ i ŠKRGUT ZUBI !!!!
Koliko još novaca moraju izgubiti mali dioničari , da nešto zarade ???!!!
ako vi mislite da će cijena pasti zato što nema naloga Az Omf-a…………..onda se jako varate
uz ovakve rezultate ini ne treba nitko braniti cijenu
imho
ps: a ovi što su prodali na 2.900 kn pa misle da će kupiti na 2.600 su trejderi-utopisti [bye]
tako je Sančo, to su sitne duše koje ne prepoznaju ovaj naš dragulj. evo 100 odličan post
ovo što se danas događa na burzi je goli sex,samo što nažalost ne znamo tko -koga g.zi [thumbsup]
dosad se cijena branila, a sad se skuplja..
točno, samo je taktika promijenjena………………….samo ne znam kako će to pomoći trejderima-utopistima??
bsn [bye]