INA (INA-Industrija nafte d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INA (INA-Industrija nafte d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ovo je očito da ponuda nije ispod 2900kn

Imamo li odgovora što ovo sve skupa znači MOL-u, tj. što dobiva ovom ponudom i zašto je to napravljeno?

Ono što me zanima, koliki će utjecaj države ostati ako MOL stekne 51%?

Vipy piše o sinergijskim učincima i kontrolnom paketu. Ako je država u pitanju i ako njoj i dalje ostane mogućnost da sa malim brojem dionica odlučuje o strateškim stvarima, onda to nije klasični kontrolni paket, pa samim time i ne nosi veliki premiju.

I love the Smell of Profits in the Morning

Prva ponuda ni je ujedno i zadnja. Ako su se za Plivu našla dva takmaca naći će se za INU bar tri !!!

who dares, wins

Što svi brijete o visini ponude kada Ina ionako ide u propast kao i Pliva.
Evo nitko ni da spomene Plivu i najavu otpuštanja 2000 radnika . Pliva više ne postoji, ostalo
je samo ime, prodali su sve brendove, smanjili proizvodnju a sad su počeli prikazivati i gubitke.
Isti scenario čeka i Inu i nemojte se zanositi sa nekakvim državnim kontrolnim paketima.
Ina se prodaje da se popuni državni proračun i da Sanader ostane na vlasti.
A tek kad krenu otpuštanja, bit će jauka… ima u INI hrpa lijepo uhljebljenih ljudi koji misle da su
nedodirljivi.

frend je dobro reko sljedece

cijena ispod 2900 bi naljutila dosta investitore, stoga me navuko na misljenje da pocetna cijena ce ici preko 2900

sto kada pogledamo sta je pajdo viko na sav glas, proslih par tjedana, daje se do znanja da se stvara image da ispod 2900 nejdemo

a sto se tice BF, ako oni ne zele ispod 4 soma, ne vidim razloga zasto bi mi zeljeli..

i dobro je netko napiso..

da su stvari roze..onda bi svi vikali..nedamo ispod soma eura, a sad kad je crnilo da ne moze vece, onda smo sretni ak ide preko 3 soma

e pa bome neces!

Tuče se po bidu, očito da je ponuda oko 3000-3200, no ako i je tako treba vidjeti konačan rasplet

Prva ponuda ni je ujedno i zadnja. Ako su se za Plivu našla dva takmaca naći će se za INU bar tri !!!

Bravo vredi. i ja to velim.Nije pliva ini ni do koljena makar se to nekima ne bude sviđalo.
I nemojte zaboravit da našoj vladi trebaju novci pod hitno a s time prodajemo zadnjeg pravog bisera tak da ne vjerujem da budu to samo tak za kkiriki prodali.
A ako se to kojim slučajem dogodi onda nisu za ništa drugo nego za napravit narodni ustanak. [lol] [lol]

NEDAJTE INU ZA ĐABE!!!

Ja sam jutros poslao upit HANFI vidićemo da li će mi odgovoriti, a ovo je moje pitanje.

Interesira me da li će doći do zaustavljanja trgovine dionicom INE budući je objavljeno da je došla ponuda za preuzimanje od strane MOLA pa mislim da bi bilo pošteno do okončanja postupka da se zaustavi trgovina istom ili će ko i do sada pojedini insajd informacijama zarađivati milione i bogatiti se a građanima se nuditi reklama na televiziji.

ne bi to niš bilo pošteno, sta ako ja sutra iz xy razloga poželim prodat inu …ili bilo ko drugi, ili mi dode još love pa poželim nadokupit…a cuj insajda ce uvijek bit, sposobniji ce saznat prije ostali kasnije, i to je to…da nije tako da svi saznaju u isto vrijeme, pa to je nemoguce….UH što volim ovaj balkan!!!!!! [lol] [thumbsup]

Tuče se po bidu, očito da je ponuda oko 3000-3200, no ako i je tako treba vidjeti konačan rasplet

Po kakvom bidu , gdje ti gledaš ? Nemoj dovoditi u zabludu ljude koji nemaju ZTM. Prošlo je 384 komada INE , prosječna 2900,69 .

[lol] [lol] [lol] [lol] [lol]

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

Što svi brijete o visini ponude kada Ina ionako ide u propast kao i Pliva.
Evo nitko ni da spomene Plivu i najavu otpuštanja 2000 radnika . Pliva više ne postoji, ostalo
je samo ime, prodali su sve brendove, smanjili proizvodnju a sad su počeli prikazivati i gubitke.
Isti scenario čeka i Inu i nemojte se zanositi sa nekakvim državnim kontrolnim paketima.
Ina se prodaje da se popuni državni proračun i da Sanader ostane na vlasti.
A tek kad krenu otpuštanja, bit će jauka… ima u INI hrpa lijepo uhljebljenih ljudi koji misle da su
nedodirljivi.

Kolega, ne sjecam se da sam od Vas ikad procitao nesto pozitivno. Zasto Vi uopce trgujete kad je ocito, barem prema Vasim postovima, da se nigdje ne moze zaraditi.

Cuore Sportivo

Pajdo na 2900.
BF cilja 4000.

2900 + 4000 = 6900 : 2 = 3450 kn
ATH (za sad) 3400.

Za MOL: Nađemo se na 3450. To je ujedno i novi ATH.

New Report

Close