INA (INA-Industrija nafte d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INA (INA-Industrija nafte d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Po meni bilo bi najpoštenije da se stopira trgovina dionicama INE dok se ne objavi cijena iz javne ponude.
Jer sve ovo omogućeuje povlaštenim da trguju i stvaraju extra zarade.

Onome tko zna čekati, vrijeme otvara vrata.

Evo malo su Polančecovu izjavu sada dali na vijestima i ne djeluje mi baš prezadovoljan te kaže da ipak moramo biti objektivni i realni sa ponudom.

Valjda je mislio na BF i njihova očekivanja.

Nadam se da Rumenige ne misli da je tromjesečni prosjek "realna cijena"!

Šta reći na ovu trakavicu….Jedino je činjenica da neki (odabrani) znaju cijenu , a neki ne (među kojima smo mi ovdje)…Sad ovi koji znaju cijenu imaju 14 dana fore za dokup dionica ili prodaju, a mi po običaju….
Samo mi nije jasno što treba proučavati 14 dana da bi se objavila cijena…..

takva je procedura, a zašto je takva.zna se.

Bez straha, pohlepe i sentimenta.

Šta reći na ovu trakavicu….Jedino je činjenica da neki (odabrani) znaju cijenu , a neki ne (među kojima smo mi ovdje)…Sad ovi koji znaju cijenu imaju 14 dana fore za dokup dionica ili prodaju, a mi po običaju….
Samo mi nije jasno što treba proučavati 14 dana da bi se objavila cijena…..

Sad će na vidjelo izaći financijski kriminal.
Baš me zanima da li će se ponoviti slučaj Čović u svezi Prodaje Plive kad je dotični natrpao sebe i rodijake jeftinim dionicama, i na INA-i.

SAMPRAS: "Mogu biti odmoderiran kad hoću, najbolji prika mi radi na Poslovnom"

Ja sam iznio svoju procijenu da će prva, a možda ne bude zadnja ponuda, biti oko minimalnog pondera, možda daju malo premije tek toliko da je sve lijepše upakirano.
Znaći oko 2 600.

Dioničarima Ine je bitno po kojoj će cijeni ići , a nama ostalima da se sve uspješno završi i da dođe svjež kapital na tržište.
Win win situacija bi bila završna cijena preko 3 000 HRK, a bojim se da je za to preduvjet uključenje OMV-a ili nekog trećeg.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Ja sam jutros poslao upit HANFI vidićemo da li će mi odgovoriti, a ovo je moje pitanje.

Interesira me da li će doći do zaustavljanja trgovine dionicom INE budući je objavljeno da je došla ponuda za preuzimanje od strane MOLA pa mislim da bi bilo pošteno do okončanja postupka da se zaustavi trgovina istom ili će ko i do sada pojedini insajd informacijama zarađivati milione i bogatiti se a građanima se nuditi reklama na televiziji.

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

ako se svi koji ne znaju cijenu suzdrze od kupovine i prodaje ispada da će inom trgovati samo oni koji znaju ili imaju info o cijeni … dakle bojkot trgovanja dok se cijena ne pojavi…

jedina "kvaka" koju tu vidim je da se zbog privatnih interesa na relaciji mutikase-fondovi dogode igrice kako bi ovi prvi izvukli jos malo koristi a fondovi ce "duuuuuugorocno" zaraditi kao i nebrojeno puta dosad…

bolje zivjeti 100 godina kao milijunaš nego sedam dana u bijedi...

Nestao nalog na kupnji od 5000kom.
Ajmo sad vidjet da li će biti panike ili ne!?

I ne razumijev ove male prodavače danas koji prodaju, pa šta nisu mogli do jučer prodavati po 2900kn do mile volje, a danas se ništa nije promjenilo.

SAMPRAS: "Mogu biti odmoderiran kad hoću, najbolji prika mi radi na Poslovnom"

Pa taj nalog se pojavi dvi minute prije otvaranja.

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

Pa taj nalog se pojavi dvi minute prije otvaranja.

to već znaju i ptice na grani, samo se pojedinci prave blesavi …

Ne bojim se ja za Pajdu. Doći će on.
Kao i premija. INA neće proći ispod 3500 na kraju priče. Možda i 4000.
Sve ostalo je marginalna stvar.

Danas napeto otvranje

New Report

Close