tuđe nećemo,svoje ispod 3500 ne damo…ja sam čvrsto odlučio,ispod toga ne idem…to je naša najvrednija firma,pa da je dajem za sitnu lovu,neću…očekujem ponudu od cca 3300,00…mislim da će hanfa ubrzati proces,i da ćemo cijenu saznati već u četvtak..
Ljudi, smirite se. Pajdo nije zadnjih gotovo mjesec dana držao na 2900 bez veze. 2900 je najvjerovatnije neka vrsta granice za protuponudu i Pajdesko se neće s nje skinuti tako lako. A casha ima, nije da mu fali. Bude li ponuda ispod Pajde, MOL se može pozdraviti sa INA-om. I to je cijela mudrost.
uplaćujem 10kn na ponudu od 2790,00 i da šef ostaje na 2900,00.
ak padne ispod kupujem.
Treba bit strpljiv,MOL neće dat odma max cijenu po dionici ( ciganit će se ),naravno čak ako je i ponudi mi ne moramo pristat na prodaju,organizirano možemo ucijenjivat bolju …!
U slučaju bezobrazno male ponude ne smijemo paničarit …OMV još nije rekao zadnju,,,
…………………………………………………
Ako fond branitelja ne želi prodavat ispod 4.000,00kn,tada ni mi ne bi smijeli ići ispod tog praga!
Ako smo im dali mali prst ,ne znači da nam moraju uzet cijelu ruku… [thumbsup]
Neču se opterečivati sa ponudom, ali mislim da nesmijemo jeftino prodat obiteljsko srebro, jedanputa se prodaje ovakva firma koja jedan od temelja ove države i ako moramo prodat prodajmo što skuplje
Pa zasto si "ekipa" ne bi digla koji miljuncic … tako i onako kod nas ne postoji kazna za zloupotrebu povlastenih informacija …. sto nije kaznjivo je znaci legalno …. pa i Kutle je osloboden od svih optuzbi zbog greske tuziteljstva (i tako 10 puta) …
A ako pogadamo ponudu po meni ona je 3100-3200 (nesto visa od vrijednosti GDR-a)
Moj nalog je malo iznad negativne blokade! APP…Ako prdje – prodje!
Bolje ti je stavi na neku drugu dionicu. Ako INA krene dolje krenut će i ostale. Dok je kod INA-e vjerojatna jaka obrana (Pajdo) kod mnogih drugih nije.
Inače MOL je danas objavio da je dobit od INA-e za 2Q08 1,3 bn HUF (5,9 bn 1H08). To znači da je ukupna dobit 1,3Bn x 4 = 5,2 Bn HUF. Preračunato u kune po današnjem tečaju (3,05) to iznosi 158,6 mil. kuna. U 2Q07 dobit je bila 109 milijuna kuna. Ako je moja računica točna dobit je u ovom tromjesečju povećana 45,5%.
Treba bit strpljiv,MOL neće dat odma max cijenu po dionici ( ciganit će se ),naravno čak ako je i ponudi mi ne moramo pristat na prodaju,organizirano možemo ucijenjivat bolju …!
U slučaju bezobrazno male ponude ne smijemo paničarit …OMV još nije rekao zadnju,,,
…………………………………………………
Ako fond branitelja ne želi prodavat ispod 4.000,00kn,tada ni mi ne bi smijeli ići ispod tog praga!
Ako smo im dali mali prst ,ne znači da nam moraju uzet cijelu ruku… [thumbsup]
Normalno da neće dati max cijenu jer nema ni potrebe jer tko će mu konkurirati, obzirom da je OMV izjavio da nije zainteresiran (napravljen deal prije toga vezan uz njihove dionice) ili Lukoil, Gazprom ( pitanje je čiji kapital stoji iza MOL-a). Možda BF koji kaže 4000 kn. Ma je.. se njima koliko traži BF. Sa par milja kuna kupiće sve i svakoga koga bude trebalo ili će na burzi uz pomoć regulatora koji i onako ne radi svoj posao cijenu spustiti i na 1600 kn pa će svi biti sretni da je prodaju i po 2500 kn. Ali i dalje se nadam da ima barem nekolicina razumnih ljudi u lijepoj našoj. [bye]
U skladu s odredbama Zakona o preuzimanju dioničkih društava („Narodne novine“ br. 109/07), Agencija će ispitati urednost zahtjeva i potpunost dokumentacije, te o zahtjevu odlučiti u roku od 14 dana od dana dostave urednog i potpunog zahtjeva.
Ja sam za ATLS-R-A čekao nekoliko mjeseci. Kvaka je u ovome što sam podebljao. Imaju roko od 14 dana, ali od dana dostave potpunog zahtjeva. Ako HANFA ima kakvu primjedbu, onda vraća zahtjev na doradu. Kada ponovno zaprimi zahtjev i ako je onda uredan, računa se 14 dana. Teoratski to može biti i 2 mjeseca.
Inače, ima li tko pametan da mi objasni što će se dalje događati. MOL da ponudu na cijenu od npr. 2.800,00. Tko prihvati prihvati. Ostalima ostaju dionice.
Što me buni? Vidim da neki spominju da će MOL morati dati bolje ponude, pa mi nije jasno što time misle. Ako se nitko ne uključi, jedna ponuda i ćao đaci. Jedino ako žele 50+1.
Evo malo su Polančecovu izjavu sada dali na vijestima i ne djeluje mi baš prezadovoljan te kaže da ipak moramo biti objektivni i realni sa ponudom.
Evo malo su Polančecovu izjavu sada dali na vijestima i ne djeluje mi baš prezadovoljan te kaže da ipak moramo biti objektivni i realni sa ponudom.
da je po zakonu, ni on ne bi trebao znati za cijenu …