INA (INA-Industrija nafte d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INA (INA-Industrija nafte d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Moj nalog je malo iznad negativne blokade! APP…Ako prdje – prodje!

Antikristi i masoni, komunisti, ovi-oni, šire sotonske fraze da nas poraze! E moj narode....

ima li tko sa foruma da radi u odvjetničkom uredu Žurić&partneri??

ima gospodin žurić

zašto se ovaj veliki drži na 2.900 kn?
zašto se ne postavi na 2.850kn?….nema mi to logike, mogao je već
kupiti tih svojih 5.000 kom na je taktizirao, al’ nije on tu da kupuje već da drži cijenu !!!
a šta ako se on izmakne sa kupnje ?
ste o tome razmišljali !?

Slatkice,ja sam već prestao brojati koji je to po redu.
Izgleda da te nema ovih dana na burzi.
Pajdo je vrlo discipliniran i ne mrda ni lipu,ma koliko lupali po njemu.
Ima specifičnu mogučnost samoobnavljanja,ko Feniks je. [lol]
[/quote]
daj boze da je feniks a ne tampon zona
pofuk

ajde, još par dana pa i pajdo može na godišnji, zaslužio je [lol]

Moš mislit što neki ne znaju cijenu pogotovo kad je Samodol i ekipa u pitanju. [angry]

Moš mislit što neki ne znaju cijenu pogotovo kad je Samodol i ekipa u pitanju. [angry]

Ako sutra do 12 h Samodol ne objavi ponudu stvar neće bit regularna, jer je previše njih koji će imat povlaštenu informaciju a ona će se svakim danom sve više širit okolo (ono reću tebi al nemoj nikom reć).
Toga je nadajmo se svjestan i Samodol.

2650 – my lucky guess. Ajmo tko će bliže.

Na tu cijenu si i ti mogao dati ponudu. Naime, imao bih dovoljno novaca da isplatiš sve zainteresirane prodavače.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

Sutra ćemo vidjeti da li je cijena procurila…
Ako krene masovni napad na onaj nalog od 5.000 komada (ako ga opet postave) onda bi to mogao biti loš znak, a ako krene skupljanje uz lagano dizanje cijene, mogao bi to biti znak da je ponuda zadovoljavajuća.

Cudilo bi me da su objavili cijenu. Ipak smo mi Hrvatska, a to tako kod nas ne funkcionira! Prvo se treba nakrcati/iskrcati uzi Vladin kabinet i njihove familije, pa raznorazne Agencije cija svrha postojanja kao i radnih mjesta u istima ni njima nije poznata…onda na red dolazi banda iz INE i ostatak Vlade, a nakon njih slijede drzavni tajnici, zupani, gradonacelnici, nacelnici, procelnici p*e materine ce ih vise znati koji sve….
Ali, mi, obicni narod, ni tada necemo skuziti sto se dogadaja, nego ce cirka 2-3 godine trebati proci da vidimo kako je provedena pretvorba i privatizacija po unaprijed odredjenom modelu vec prokusanom ranih devedesetih…
Iste cemo skinuti s vlasti, koji nas do duse nece krasti i j*ti, ali nece ni nista drugo znati raditi, pa cemo jos 4 godine stagnirati…. A onda opet dolaze sadasnji koji ce nam narednih 8 godina prodavati istu maglu u kojoj cemo mi vesla i dalje sisati…
Uglavnom, ciklicki model koji se ponavlja…

Antikristi i masoni, komunisti, ovi-oni, šire sotonske fraze da nas poraze! E moj narode....

Moj nalog je malo iznad negativne blokade! APP…Ako prdje – prodje!

nema blokade

zašto se ovaj veliki drži na 2.900 kn?
zašto se ne postavi na 2.850kn?….nema mi to logike, mogao je već
kupiti tih svojih 5.000 kom da je taktizirao, al’ nije on tu da kupuje već da drži cijenu !!!
a šta ako se on izmakne sa kupnje ?
ste o tome razmišljali !?

slatka imas dvije verzije.

1. ti je da neko skuplja lagano po toj cijeni za MOL a zna od njih kola ce biti cijena za ponudu pa malo jeftinije kupuje za njih.
2. verzija ti je da mozda neko skuplja za OMV pa lagano kupujje jer je jeftino a nekak ima prometa.Smanjit ce si ulaz ako da isto ponudu

zasto 2900kn pa tu se valjda nekak pokazalo da curi dok nize kapa
[wink]

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

Sutra ćemo vidjeti da li je cijena procurila…
Ako krene masovni napad na onaj nalog od 5.000 komada (ako ga opet postave) onda bi to mogao biti loš znak, a ako krene skupljanje uz lagano dizanje cijene, mogao bi to biti znak da je ponuda zadovoljavajuća.

jedan od prvih koji zna je sigurno i pajdo!

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

New Report

Close