INA (INA-Industrija nafte d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INA (INA-Industrija nafte d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Nekakvo ukopavanje okolo 2986,00. Nisu mi jasni ovi što hoće dokupiti 3 dionice, ali niukom slučaju ne žele dati ni 2 kune više?!? OK, jasno mi je, žele uštediti za jednu kavu. Ali… da su bili hrabriji i kupili prije samo par dana, imali bi i za kavu i za 2 kile janjetine!!!

Whatever…

US took freewheeling capitalism to the limits and the wheels came off

ima li neke nove informacije, neki izgleda imaju!

dan je pametniji od noći

Ne bih rekao. Naprosto situacija postaje napetija kako se bliži D-day za MOL. Sasvim očekivano.

Kad bude novih informacija biće puno efektnijih čišćenja, po parsto komada u jednoj transakciji. [lol]

US took freewheeling capitalism to the limits and the wheels came off

Nekakvo ukopavanje okolo 2986,00. Nisu mi jasni ovi što hoće dokupiti 3 dionice, ali niukom slučaju ne žele dati ni 2 kune više?!? OK, jasno mi je, žele uštediti za jednu kavu. Ali… da su bili hrabriji i kupili prije samo par dana, imali bi i za kavu i za 2 kile janjetine!!!

Whatever…

To su isti oni što su se pravili pametni i prodavali u histeriji na 2900! Rušili nalog od 10 000 komada! [lol]

Sad lipare. Ispod časti im je poklopiti prodaju!

Tko visoko leti nisko pada.

Puno se lupa po kupnji. To je vjerojatno zato što je puno malih, barem na prodaji.

Ne bih rekao. Naprosto situacija postaje napetija kako se bliži D-day za MOL. Sasvim očekivano.

Kad bude novih informacija biće puno efektnijih čišćenja, po parsto komada u jednoj transakciji. [lol]
[/quote]
Po bidu ili asku?

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

…očekuje nas pravi "triler",kupite si dovoljno grickalica … [thumbsup]

POKRET OTPORA

Whatever…
Ma to su ti vegeterijanci !

who dares, wins

Zašto triler ,nije ti ovo kladionica

Zašto triler ,nije ti ovo kladionica
[/quote]

..u trileru se sve iskomplicira s trećim likom,,,takodj. ima sretan završetak….kladione baš ne prati dobar glasssss [wink]

POKRET OTPORA

Ako ulažeš u nešto ,onda moraš vjerovati u to .Ja vjerujem da cijena INE neće ići ispod 3500 kn

A kad je D-day, tj kad istječe tih mjesec dana koje MOL ima na raspolaganju?

| Sitna riba. |

New Report

Close