INA (INA-Industrija nafte d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INA (INA-Industrija nafte d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Hmmm, stanje kupnje i podaje je danas takvo da imam osjećaj da bi na najmanju pozitivnu vijest cijena u nekoliko minuta prepucala 3000.
Dijeli li netko to mišljenje ili sam ja solo zabrijao?

nedaju pajdi onih 5000 komada…..urotili se…

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Liderpress 24.7. 2008. pod rubrikom dokumenti OBJAVIO Ugovor INA – MOL i druge ugovore u svezi INA-e
Neka pravnici dobro prouče UGOVORE i obavjeste pučanstvo! [thumbsup]

@mavan
ma ne bi htio da u Londonu bolje plačaju nego u Zagrebu. [wink] Htjedoh ti dati 100 ali što će ti 100 na 100.

http://www.poslovni.hr/87231.aspx

Ide maca oko tebe, pazi da te ne ogrebe…

Nemože Ina na drugu stranicu.
Signali.biz imali prodajni signal 9.7. za 10.7.
Trenutno je hold.

Dali se ovaj tekst može povezati sa pisanjem (istinitim ili ne -nebitno) kako je AZ taj veliki kupac INA-e?

I dalje je najlikvidnija dionica Zagrebačke banke koja je prikupila više od 5,8 milijuna kuna prometa. Njome je trgovano u rasponu od dvadesetak kuna – po cijenama između 370,50 i 390 kuna. Zadnja transakcija najvećom hrvatskom bankom zaključena je na gornjoj granici tog raspona pa njezin rast iznosi impresivnih 4,90 posto.

Izvor:

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=55499d6d-a2ec-41ca-ba4e-46f07164b3fa&open=sec

Ako postoji poveznica onda dobro zvuči skok zabe?!

Ovo s Zabom, je krajnje sumljivo. Postavljam si pitanje zašto? Ali nema nikakvih novih vijesti, materijalni činjenica…Što me dovodi do zaključka da netko zna rezultate unaprijed…povlaštene iformacije…kazneno djelo…HANFA istražuj..i tako to…Ali, onda se sjetim ipak mi živimo u RH, HANFA ima druge prioritete, neko se bogati, a Sanader gleda kako napraviti swap ININIH dionica ne bi li dobio još koji sat ili nešto slično… [bye]

* Tada smo bili "prikovani" na 2600 i bilo je nervoze, oće li gore, kad će, šta će. Moje stajalište je bilo da situacija nije "sazrela". I da se napisima u novinama radi navlakuša. Ko je tad prodao po 2600 se zajebo. Ko je prodao po 2720 kad je do tamo došlo napireno štampom je mislio da je dobro napravio, ali se isto zajebo (sada je jasno). I ima još par (pod)verzija, ali to ostavljam mašti čitatelja. [lol]

rooster, zašto bi se netko "zajebo", kako ti kažeš, ako je dionicu ine kupio po 2000 a prodao po 2600 ili 2720 ??? Svatko odabire točku izlaza na razini koja mu je prihvatljiva iz raznoraznih razloga (gotovina, prijelaz u drugu dionicu, itd…). Zar ti nikada nisi prodao dionicu koja je za mjesec dana bila skuplja?
pozdrav! [tongue]
[/quote]

Ma dobro, možda je izraz malo prežestok. Ali je valjda jasno što sam htio reći, tada se već počelo šuškati da će Vlada u pregovore na jesen. Pa ako su se mirovinski već prije toga "utaborili" na 2600, moglo se pretpostaviti da par mjeseci poslije cijena neće biti manja.
[/quote]

Naravno, jasna je poanta i u pravu si za pretpostavku o Ini. Ipak, i oni koji su je prodali zadnjih mjesec dana nisu to radili pod pritiskom, u panici, nego što su to tako odlučili. Za razliku od mnogih drugih izdanja koje su toneći izazivale paniku u našim redovima! [tongue]

Čovjek koji ne pravi greške obično ne radi ništa.

Naravno, jasna je poanta i u pravu si za pretpostavku o Ini. Ipak, i oni koji su je prodali zadnjih mjesec dana nisu to radili pod pritiskom, u panici, nego što su to tako odlučili.

Ovo se apsolutno slažem s tobom i ni u snu ne bih krivio nikoga tko je sada svjesno odlučio prodati.

Moj se komentar ipak odnosio na protekli period, i žao mi je onih su u strahu prodavali po 2100 prije samo par mjeseci, ali i onih koji su izašli na 2600 zbog nestrpljenja. Mada si dobro rekao, ako je netko kupio po 2100 i htio brzo izaći i to učinio na 2600, to je isto sasvim u redu. Quick buck. [thumbsup]

US took freewheeling capitalism to the limits and the wheels came off

Neka cvate 1000 cvjetova.

bogat čovjek nema briga, samo zadovoljstva

" Stanje 23.07.2008.
Količine dionica na:
kupnji: 8644,
prodaji: 19344.
Protrgovano 5729 dionica u 368 transakcija. "

Stanje 24.07.2008. 12:27
Količine dionica na:
kupnji: 8599,
prodaji: 19569.
Protrgovano 1763 dionica u 186 transakcija.

Stanje 24.07.2008. završeno trgovanj, 16:15
Količine dionica na:
kupnji: 3.483,
prodaji: 19.646.
Protrgovano 2.829 dionica u 324 transakcija.

bogat čovjek nema briga, samo zadovoljstva

OMV/MOL saga

http://www.ft.com/cms/s/1/8b09c85c-56bb-11dd-8686-000077b07658.html

If successful, the Hungarians’ most recent manoeuvre – announcing plans last week to take a controlling stake in Croatia’s national oil company – would take it further from OMV’s grasp. Into the second year of sparring, it is MOL that is making the most progress. This is the flaw in OMV’s waiting game: while facts may change, its plan does not.

US took freewheeling capitalism to the limits and the wheels came off

New Report

Close