@Marko
da to je točno i informacija točna da se razgovara sa svim malim na tri naše dalmatinske županije biti će još ovih dana kupovine odnosno primopredaja tvrdi izvor iz Euro Milla!
kad to završe kreću u liku i istru da počiste……pa dalje…ina-mina
Da sam ja na Pajdinom mjestu i da želim pokupovati puno dionica stavljao bi puno manje naloge (500, 1000 kom max) jer bi tako ćešće bilo "a što ako se pojede nalog i ne dođe novi" pitanje. Ovo je sada kao dobar dan. Digneš se ujutro, znaš da je 5000 komada na kupnji i to je to.
Manji nalozi imali bi bolji efekt.
a poruka koju daje …..sve ću pokupovat samo da znate…..u tom grmu leži zec, i imam vremena…ne pita za cijenu
da je htio…taj isti "Pajdo" mogao je pokupovati sve sa manjim nalozima i po nižoj cijeni…
…očigledno mu odgovara rast cijene…pa je spreman i skuplje plaćati kako bi došao do cilja…a istovremeno se moli da ga ne zatrpaju baš previše…
Da sam ja na Pajdinom mjestu i da želim pokupovati puno dionica stavljao bi puno manje naloge (500, 1000 kom max) jer bi tako ćešće bilo "a što ako se pojede nalog i ne dođe novi" pitanje. Ovo je sada kao dobar dan. Digneš se ujutro, znaš da je 5000 komada na kupnji i to je to.
Manji nalozi imali bi bolji efekt.
a poruka koju daje …..sve ću pokupovat samo da znate…..u tom grmu leži zec, i imam vremena…ne pita za cijenu
[/quote]
To ti dođe kao javna ponuda fondova (za neciji racun) cijena je dobro izracunata, taman, jako pametno. U ostalom tu se vise ne radi o cijeni, veliki decki si stvaraju pozicije za pregovore, treba se docepati 5%.
…kolege…dajte malo stanite na loptu…
…zasuli ste mi Pajdu sa privatnim porukama…žali mi se da ne može svima odgovoriti…
…može prijave kod mene…
…pokušat ću dogovoriti termin za kavu…
ne znam ko lupa po asku..i zasto to cine?vidim da danas mali kupuju.
poslije ce reci da su navuceni [lol]
ja da danas kupujem ne bi dao vise od 2906kn dok je Pajdo na 2905.
sve cete dobiti i po bidu, nema potrebe za zaletavanjem.
nego, nema onih 200ki od jucer..Ersteovih?PBZovih? [angry]
A ja da danas prodajem nebi stavio ispod 3000 došla bi raja i po to prije ili kasnije.
Da me barem ekipa s prodaje hoće poslušat… [proud]
nego, nema onih 200ki od jucer..Ersteovih?PBZovih? [angry]
KUPNJE – INA-R-ACijena Količina Ukupno
2.906,00 17 49.402,00
2.905,99 7 20.341,93
2.905,02 206 598.434,12
2.905,01 126 366.031,26
2.905,00 5.000 14.525.000,00
Izronili [proud]