Novih 5000! Nadam se da su ljudi konačno shvatili poruku!
Prosvjetli nas, možda imaš neke poruke od Svevišnjeg? [huh]
Mogla bi ina danas i preko 3000 [lol]
Ma bez problema ako tako odluče ovi u AZ fondu i pomlate našim novcima.
Novih 5000! Nadam se da su ljudi konačno shvatili poruku!
neki neće nikad shvatiti………….. [lol]
Prodaje stoka sitnog zuba a kupuje velika riba.Gdje se vi svrstavate narode?
ja ne bi vrijeđao one koji prodaju……………ljudi su možda kupili po 1.560 kuna ( na IPOu ) pa su zadovoljni zaradom
a trenutno ima i dosta lijepih prilika za kupiti
ono što je bitno je to da AZ Omf bez pardona kupuje sve po 2.900 kn………….što meni govori da će MOL ( vjerovatno ) dati cijenu oko 3.100-3.200 kn
a još ostaje za vidjeti da li će Vlada udovoljiti zahtjevu OMVea za transparentnim uvjetima privatizacije, jer ako se to desi onda će se i OMV uključiti u utrku ( imho )
ja ne bi vrijeđao one koji prodaju……………ljudi su možda kupili po 1.560 kuna ( na IPOu ) pa su zadovoljni zaradom
a trenutno ima i dosta lijepih prilika za kupiti
ono što je bitno je to da AZ Omf bez pardona kupuje sve po 2.900 kn………….što meni govori da će MOL ( vjerovatno ) dati cijenu oko 3.100-3.200 kn
a još ostaje za vidjeti da li će Vlada udovoljiti zahtjevu OMVea za transparentnim uvjetima privatizacije, jer ako se to desi onda će se i OMV uključiti u utrku ( imho )
[/quote]
@sančo
Kad sam ja govorio trećeg dana euforije da na 3100 do 3200 treba obavezno prodat govorio
si mi da se ostavim investiranja. E moj Sančo nekad se praviš englez i prodaješ maloj djeci priče..
opet vam govorim ovo nije AZ fond
samo se sjetite kako je pbz odrađivao posao na plivi za druge interese [wink]
Sančo nikoga ja ne vrijeđam samo pitam tko gdje spada [proud]
Prodaje stoka sitnog zuba a kupuje velika riba.Gdje se vi svrstavate narode?
Koja glupost… INA na 2900 je stravičan, da ne kažem "protuprirodan" decoupling. Ja ne kažem da Ina ne vrijedi 2900 (vrijedi više!!) i da onaj koji je kupuje/drži neće zaradit. Ja da imam INE u portfelju otreso bi ju bez pardona na 2900 i kupovo ostale proizvode u supermarketu po 30-50% popusta. No… to sam samo ja…
Čini se da je mnogo više onih koji čekaju da veliki na 2900 padne da bi počeli kupovati po nižim cijenama nego onih koji vjeruju u održivost ove razine i postavljaju se iznad 2900 da bi nešto kupili.
Pardon ne čini se već je tako.
Bar za sada. [undecid]