INA (INA-Industrija nafte d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INA (INA-Industrija nafte d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Novih 5000! Nadam se da su ljudi konačno shvatili poruku!

Prosvjetli nas, možda imaš neke poruke od Svevišnjeg? [huh]

Mogla bi ina danas i preko 3000 [lol]

Ma bez problema ako tako odluče ovi u AZ fondu i pomlate našim novcima.

Prodaje stoka sitnog zuba a kupuje velika riba.Gdje se vi svrstavate narode?

Novih 5000! Nadam se da su ljudi konačno shvatili poruku!

neki neće nikad shvatiti………….. [lol]

novac na burzi nikad nije izgubljen, promijenio je vlasnika!

ja ne bi vrijeđao one koji prodaju……………ljudi su možda kupili po 1.560 kuna ( na IPOu ) pa su zadovoljni zaradom
a trenutno ima i dosta lijepih prilika za kupiti
ono što je bitno je to da AZ Omf bez pardona kupuje sve po 2.900 kn………….što meni govori da će MOL ( vjerovatno ) dati cijenu oko 3.100-3.200 kn
a još ostaje za vidjeti da li će Vlada udovoljiti zahtjevu OMVea za transparentnim uvjetima privatizacije, jer ako se to desi onda će se i OMV uključiti u utrku ( imho )

novac na burzi nikad nije izgubljen, promijenio je vlasnika!

Ja bih rekao da je to MOL i da imamo planiranu cijenu javne ponude!

ja ne bi vrijeđao one koji prodaju……………ljudi su možda kupili po 1.560 kuna ( na IPOu ) pa su zadovoljni zaradom
a trenutno ima i dosta lijepih prilika za kupiti
ono što je bitno je to da AZ Omf bez pardona kupuje sve po 2.900 kn………….što meni govori da će MOL ( vjerovatno ) dati cijenu oko 3.100-3.200 kn
a još ostaje za vidjeti da li će Vlada udovoljiti zahtjevu OMVea za transparentnim uvjetima privatizacije, jer ako se to desi onda će se i OMV uključiti u utrku ( imho )
[/quote]

@sančo
Kad sam ja govorio trećeg dana euforije da na 3100 do 3200 treba obavezno prodat govorio
si mi da se ostavim investiranja. E moj Sančo nekad se praviš englez i prodaješ maloj djeci priče..

opet vam govorim ovo nije AZ fond

nije bitno dal dobis pare na racun, glavno da prikazes dobit, kuš ne!

samo se sjetite kako je pbz odrađivao posao na plivi za druge interese [wink]

Sančo nikoga ja ne vrijeđam samo pitam tko gdje spada [proud]

Koja glupost… INA na 2900 je stravičan, da ne kažem "protuprirodan" decoupling. Ja ne kažem da Ina ne vrijedi 2900 (vrijedi više!!) i da onaj koji je kupuje/drži neće zaradit. Ja da imam INE u portfelju otreso bi ju bez pardona na 2900 i kupovo ostale proizvode u supermarketu po 30-50% popusta. No… to sam samo ja…

I'LL BE BACK

Čini se da je mnogo više onih koji čekaju da veliki na 2900 padne da bi počeli kupovati po nižim cijenama nego onih koji vjeruju u održivost ove razine i postavljaju se iznad 2900 da bi nešto kupili.
Pardon ne čini se već je tako.
Bar za sada. [undecid]

Primjećujem uglavnom parne naloge (6, 14, 18, 24, 26 komada). Vjerovatno su zaposlenici tako dobivali pakete. Očigledno je da oni prodaju.

Ali iskreno, ovo je teža monotonija. 2900, 2900, 2900…

Slušam lagano GnR – "Knocking on heaven`s door" i gledam monitor… nekako mi je pjesma prigodna.
[thumbsup]

New Report

Close