Moje pohvale za optimistično ali i racionalno razmišljanje. Držim palčeve da te vrijeme ne demantira -naprotiv. [thumbsup]
-a kad sam sada pogledao da mirovinci svaki dan aktivno kupuju, još sam više optimističan,
-samo jedan dan mi ništa ne znači kod trgovanja na našoj burzi, jer nas desetak na ovom forumu možemo skupiti toliko novca da možemo jedan dan kreirati kretanje cijena i crobexa ali samo jedan dan jer se izuzetno malo trguje ovih dana.
ja sam dosta zabrinut zbog situacije da samo mirovinci kupuju. Vec sam napisao sta mislim o tome. Rade bi ja da vidim neki skrbnicki kako se pocinje diberit u privh 10. Makar dok toji ono cudo na 2900, bar znamo kaj je minimala 🙂
Jel netko možda zna koliko je dionica Ine pojedini mirovinski fond imao u razdobljima od prije recimo 3, 6, 9 i 12 mjeseci?
evo pa usporedi…………
-a kad sam sada pogledao da mirovinci svaki dan aktivno kupuju, još sam više optimističan,
-samo jedan dan mi ništa ne znači kod trgovanja na našoj burzi, jer nas desetak na ovom forumu možemo skupiti toliko novca da možemo jedan dan kreirati kretanje cijena i crobexa ali samo jedan dan jer se izuzetno malo trguje ovih dana.
Onda nek danas bude taj dan koji ti ništa ne znači [lol]
Pre-market izgleda tužno, gužva na prodaji sve veća, a nema ni pola deset [embarass]
Cijela Evropa otovrila u crvenom danas pa još i uz pomoć INA-e moguće da i crobex otkliže…
ja sam dosta zabrinut zbog situacije da samo mirovinci kupuju. Vec sam napisao sta mislim o tome. Rade bi ja da vidim neki skrbnicki kako se pocinje diberit u privh 10. Makar dok toji ono cudo na 2900, bar znamo kaj je minimala 🙂
Ak’ danas preživi to "čudo" na 2900 bit će pravo čudo.
OMV-ov odgovor HANFI Vaš link
Ako se udruže mirovinci, Sančo i Ivana7, onda MOL više nema šanse da skupi 50%
Je li MOlu to potrebno?
Obzirom da imaju ogromna upravljacka prava, dodatna vlasnicka pozicija im nista ne donosi.
Po mom misljenju, ovdje postoji nejasnoca u vezi ciljeva i motivacije pojedinih igraca u ovom igrokazu.
MOl – trazi parkiraliste za trezorske dionice. Ne treba mu vecinski udjel. Ne zeli trositi gotovinu.
OMV – uzelo pola Viagre. Zeli pod.ebavati Mol; iscrpiti, ali ne slomiti. Ipak je njegov najveci dionicar i potencijalni vlasnik.
Vlada – mislim da oni pojma nemaju sto zele. Od tuda i cijela ova zbunjenost (zajednicko djelovanje?).
Sve u svemu, bojim se da necemo vidjeti reprizu Plive.
Nafta je dole, indexi u EU su u crvenom ali se brzo smanjuju,Swiss0,60%,Dax 0,70%….
To nije nis posebno.Padaju zbog Vodafona al ise budu vratili ubrzo na 0.
Evo vam odgovor OMV-a. Neće biti nikakvih konkurentskih ponuda.
Biti će veselo danas.
meni se čini gos. @Small_Fish da bi vi nešto kupili!
prema svamu sudeći i pismu koje smo pročitali ja sam isčitao da će ponude sigurno biti a vi vjerovatno ne, zato što bi kupovali.
svako drugačije dopisivanje sa Samodolom bi bilo iznošenje interesa tvrtke i na taj način dalo konkurenciji smjernice kuda to ide.
ovakoav odgovor je odgovor u infinitivu pa neka se svi misle što će činiti.
meni se čini gos. @Small_Fish da bi vi nešto kupili!
prema svamu sudeći i pismu koje smo pročitali ja sam isčitao da će ponude sigurno biti a vi vjerovatno ne, zato što bi kupovali.
svako drugačije dopisivanje sa Samodolom bi bilo iznošenje interesa tvrtke i na taj način dalo konkurenciji smjernice kuda to ide.
ovakoav odgovor je odgovor u infinitivu pa neka se svi misle što će činiti.
Na osnovu pročitanog teksta i ja izvukao identičan zaključak.