INA (INA-Industrija nafte d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INA (INA-Industrija nafte d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Biti će brzo STAMPEDO!Svi se prave grbavi i hoće jeftino kupiti!
Što čeka tridesetak fondova? [bye]

Ako je Pajdo tu samo da zaustavi paniku – uspio je u tome 100%!
Točno vidim ovu ljigavu igru fondova na kupnji! Nećete još dugo gospodo cijediti naivce. Doći će trenutak kad ćete i vi morati po nalozima na prodaji udariti. OMV će se danas ili sutra očitovati o namjerama… A onda?

Ko ih ima nek drži gaće, ko je prodao neka plače!

[cool]

Otkuda znaš da pajdo nije jedan od ovih koji kupuju iznad 2900. Veliki nalog je otvorena ponuda velikim dioničarima, a male se može skupljati i malim nalozima.

[/quote]

Pajdo ne lipari! Pajdo je faca! [thumbsup]

Pajdo je i u Londonu na djelu:

As at 17-Jul-2008 13:00:42
630.500 +0.50 +0.08%

630 USD x 4,6 = 2900 kn (ravno)

S Pajdom nema šale!

[/quote]

Nema šale ni s pajdom koji prodaje ispod 2930 već treći dan.
Gotovo sam siguran da nisu svi ovi beskonačni sitni nalozi unutar desetak kn samo od malih, previše mi je to miliona ovih dana.
Ja navijam za zelenog [lol]

Ovaj što kupuje zna šta radi ,a mi možemo samo nagađati

Ovaj što kupuje zna šta radi ,a mi možemo samo nagađati

Pa znamo i mi što radi. Kupuje do besvijesti po 2900.

Taj što kupuje po 2900 zna da neće izgubiti ni lipe. To je netko tko misli dati konkurentsku ponudu i zna da će ili povoljno kupiti INA-u ili da će mu MOL odgovoriti na ponudu još većom pa će MOL-u utopiti sve ono što je od kukavelji nakupovao!
To mora da je naftna kompanija! OMV, LukOil, netko treći… Ne znam. ALI IZGUBITI NEĆE!!!!

prodao pajdi veću količinu,ulaz mi je bio na 2100..
živio pajdo [thumbsup]

Ma super si to odradio. Da si evo pričekao po ure imao bi još 30 kn po dionici! Čestitam! [thumbsup]

Jel ima još netko da je Pajdi prodao? Da mu Nobelovu dam…

A koliko ste izgubili to će se tek vidjeti ovih dana! [cool]
[/quote]

Pardon – to ćemo vidjeti već danas! [bye]

Taj što kupuje po 2900 zna da neće izgubiti ni lipe. To je netko tko misli dati konkurentsku ponudu i zna da će ili povoljno kupiti INA-u ili da će mu MOL odgovoriti na ponudu još većom pa će MOL-u utopiti sve ono što je od kukavelji nakupovao!
To mora da je naftna kompanija! OMV, LukOil, netko treći… Ne znam. ALI IZGUBITI NEĆE!!!!

Jao prestani drukati više dosadan si za podivljati.

Kupuje AZ mirovinski

Zanimljiva teorija. Toplo se nadam da si u pravu ili barem da će cijena ići iznad 3200 (imam dionice u portfelju). Vrlo je moguće da austrijski div kupuje INU, no mislim da postoji i alternativa (iako ne toliko moguća) možda je to i sam MOL. Kazu da je napad najbolja obrana, pa možda su se dečki i djevojčice u MOL-u došli na ideju da oni zagorčaju OMV-u život. Naime, oni već imaju četvrtinu INE, i žele steći ostatak (barem to pokazuju). Također znaju da im je OMV za vratom i da im dignut cijenu i primorat ih da plačaju premiju. Drugim riječima vrlo vjerovatno da će se nadbidavati na INI sa ciljem da zarade oslabe MOL (pa onda napad sa druge strane…). No ukoliko Mol odustane kada omw ponudi više od trenutne tržištne (3100 +- kolikogod) te im uvali svojih 25 posto. Omv će morat keširat puno para, te biva sam poprilično oslabljen. U tom trenutku može MOL sa svojim strateškim partnerima reći e sada ću ja tebi zagorčati život i pokušat neki hostile takeover…

Moram priznat da je malo nategnuto no postoji i ta mogućnost… Meni bi bilo najdraže da se Lukoil umješa i da se preuzimanje vrši na 4000 kn…

greška

INA prešla 2930 ili previše gledam u monitor pa mi vid skroz otišao?
[lol]

Evo malo za imaoce i potencijalne imaoce INA-R-A dionica.

Fakat ga drukate.

Nadam se da ćete biti brzi kada počne padati.

New Report

Close