prodao pajdi veću količinu,ulaz mi je bio na 2100..
živio pajdo [thumbsup]
Ma super si to odradio. Da si evo pričekao po ure imao bi još 30 kn po dionici! Čestitam! [thumbsup]
Jel ima još netko da je Pajdi prodao? Da mu Nobelovu dam…
A koliko ste izgubili to će se tek vidjeti ovih dana! [cool]
dobro, i zašto ne kupuju niže
teško je reči,možda sam se i ja prevario,pokazat će vrijeme..
Znam da ce me mnogi popljuvat ali ja zaista mislim da ovi koji prodaju na 2900+ cunga lunga nisu normalni.
ja sam shvatio poruku…………………samo mi nije jasno zbog čega si ti tako ogorčen u zadnje vrijeme………………..navikao sam na tvoje duhovite poruke, naratorske, hihi
Zabrijao sam na teorije zavjere i sada strahujem i nikome ne vjerujem…sve su oko mene reptili…
[lol]
Mislim da se ni hijene ne bi smijale na ovom našem marketu
[/quote]
pravac mexico……………..ja ću ti javiti kad da se vratiš [wink]
Dali je još netko primjetio nalog na prodaji 148 kom. po 2950 kn, možda griješim ali mislim da ga viđam već danima, čeka li čeka…
Ajd nek mu netko pomogne da ih se riješi i skrati mu muke [lol] [lol]
Budimo humanitarni [lol]
Znam da ce me mnogi popljuvat ali ja zaista mislim da ovi koji prodaju na 2900+ cunga lunga nisu normalni.
Što misliš šta će biti sa cijenom iza 21.07. kada zaposlenici krenu prodavati?
Ovdje upišite svoj komentar…Vaš link
Sanader: obustavili smo pregovore o zamjeni dionica
Nitko sretniji od Pajde! [thumbsup]
Neće to biti takva navala kakvu svi očekuju. Nisu ti ljudi blesavi! Kao što ni branitelji nisu, a ni velika većina nas trenutnih dioničara. Iznimkama sam već čestitao!
[/quote]
Nista.
[/quote]
Nista.
[/quote]
Naravno da ništa, pa vidjeli smo na primjeru kada su prodavali radnici kojima je istekao lock up od 6 mj., tada cijena nije pala, jedino što je bio malo povećan promet [lol]