INA (INA-Industrija nafte d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INA (INA-Industrija nafte d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

procjene analitičara Citigroupa, Erstea i Merrill Lyncha prema kojima je razmjena dionicaizmeđu INA-e i MOL-a,najvjerojatniji scenarij u privatizaciji INA-e.
http://www.seebiz.eu/hr/burze/analiticari-razmjena-dionica-je-najvjerojatniji-scenarij,20472.html

znači li to da OMV neće ni dati službenu ponudu?

interesantno i sve te informacije objavljuju Mađari, baš se pitam zašto!
ma u ovj po meni glupoj rasprodaji ima i nešto dobroga a to je:
-rješit ćemo se paničara, plašljivaca, kreditno zaduženih, većeg djela radnika, umirovljenika skoro svih, većeg broja špekulanata a to je za jednu dionicu dobro.
ja svoju neću dati na javnoj ponudi odlučio sam dobro pričekati jer cijena neće ići dolje a svakako sam na ovaj dio novca bio zaboravio pa ću sada sačekati preuzimanje MOLa i OMW od Rusa.
sada prodam samo ako rusi uđu u igru drugim nedam iz principa što su agresori…. [lol]

dan je pametniji od noći

Uvijek postoji i ta opcija. Ne bude li cijena po volji ceka se bolja prilika u buducnosti. Poslovanje moze biti samo bolje + novi krug spekulacija o preuzimanju ovaj put od Rusa.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

jel može netko nabaciti k/p?

Novac je kisik burze!

Pukne li ova brana na 2900 to nece biti nimalo ljepo

prvo i osnovno ti nije nikakva brana nego navlakuša i to vjerovatno nekog mađarona ili šterna a možda ese i polančec postovio po nagovoru sanadera, tko to zna samo nije brana

dan je pametniji od noći

jel može netko nabaciti k/p?

Kupnja Cijena
32 2.901,00
1 2.900,88
10 2.900,02
4 2.900,01
8498 2.900,00
4 2.850,01
10 2.822,00
103 2.820,00
9 2.800,02
128 2.800,00
Cijena Prodaja
2.906,00 2
2.909,87 14
2.909,88 15
2.910,00 4
2.914,00 20
2.915,00 5
2.917,00 30
2.919,00 14
2.920,00 9
2.930,00

Kad budem milijarder imat ću tajnicu da mi ovdje piše!

Gledam ovo i smijem se tim ljudima koji kao u transu prodaju po cijeni 17 – 18% visoj od prosjecne u zadnja 3 mjeseca. Pa zar stvarno misle da u konacnici ponuda nece biti visa od ovih pisljivih 2900+sica? Budale.

da bas budale… sad su uzeli 50% i jos ce na tu svotu 50% na drugim dionicama… znaci u konacnici 125% a onaj koji ostane u ini do kraja ce dobit cca 70%…

Pukne li ova brana na 2900 to nece biti nimalo ljepo

prvo i osnovno ti nije nikakva brana nego navlakuša i to vjerovatno nekog mađarona ili šterna a možda ese i polančec postovio po nagovoru sanadera, tko to zna samo nije brana
[/quote]
NAVLAKUŠA SA 29.000.000.00 KUNA pa ti stvarno nisi DOBAR

Ovo je povijesna prilika za nas dioničar ,jer nažolost ih nema puno

Ovo je povijesna prilika za nas dioničare ,jer nažolost ih nema puno

OMV je nakon što je jutros bio dotovo 2% u plusu ponovo zaronio u još veći minus. Očigledno se i tamo puno špekulira o preuzimanju INA-e.

Mislim da ce puknut ovaj na 2900 ito vrlo brzo

Jesi svjestan da kojim slucajem nisi u cashu, bio prvi koji bi se s tim nalogom busao u prsa ?
Pazi da ti ogledalce ne postane najveci neprijatelj, radi neceg tak banalnog kao sto su novci i dijonice [wink]

CASH, ZVZD, ATPL, LEDO, PTKM, MRSK. Hic Rhodos, hic salta !!!!

Mislim da ce puknut ovaj na 2900 ito vrlo brzo

Opinions are like asses, everyone’s got one…

US took freewheeling capitalism to the limits and the wheels came off

New Report

Close